Αγορά μεταχειρισμένου Stilo
Ψάχνοντας αυτοκίνητο,βρήκα ένα stilo μοντέλο 2003 5πορτο 1200cc.Επειδή δεν ξέρω πολλά για το αμάξι,μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να προσέξω στην αγορά του;Βγάζει κάποιες συγκεκριμένες ζημιές;Τα ανταλλακτικά του είναι φθηνά ή ακριβά σε σχέση με τον ανταγωνισμό;Το αμάξι θα το χρησιμοποιώ για διαδρομές εκτός πόλης,κυρίως προς Καλαμάτα αλλά και προς Παρνασσό/Καλάβρυτα το χειμώνα για σκι!
Απάντηση: Αγορά μεταχειρισμένου Stilo
Αν θελεις πες μας και τιμη.
Για ταξιδια εκτος πολης αντενδεικνυται η χωρητικοτητα των 1,2 λιτρων.
Το θεμα του τι θα πρεπει να προσεξεις ισχυει οτι και για τα αλλα αυτοκινητα, δυστιχως πρεπει να εχεις ζησει με το αυτοκινητο για να ξερεις τα σημεια που εχουν φθορες... και δεν γινεται να καταλαβεις απο εδω μεσα οτι και να σου πουμε...
για πρωτη φορα θα συμφωνησω με τον θοδωρη
αμα ψαξεις στις διαφορες ενοτητες ισως σου λυθουν καποιες αποριες αλλα αμα δεν το ζεις οτι αμαξι,οτι και να σε πουμε δεν θα καταλαβεις και πολλα
3800€ το βρήκα.Εντάξει δε με ενδιαφέρει να τρέχω.Πιο πολύ για οικονομία με ενδιαφέρει.Έχω πάει και με 1100 κυβικά και μια χαρά ήταν.
3800????
πω πω ξεφτυλα το stilo!!!!
χιλιομετρα,πρωτος ιδιοκτητης ειναι εταιρια?μοντελο?
Φιλε imaginas σε ταξιδια εκτος πολης τα λιγοτερα κυβικα σημαινουν περισσοτερη καταναλωση αλλα μην ανοιξουμε για αλλη μια φορα αυτο το θεμα.
3800 ευρω παρολα αυτα ειναι μια πολυ καλη τιμη.
Τα 1100 κυβικα που πηγες κατι μου λεει οτι ηταν σε λιγοτερο απο ενα τονο, το Stilo ζυγιζει 1250 και ψιλοσερνεται.
Τσεκαρε για ιμαντα χρονισμου ποτε αλλαχτηκε χιλιομετρα πες μας, λαστιχα, αμορτισερ, ΤΖΟΓΟ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ σημαντικοτατο τα ψαλιδια δηλαδη και αν μου ερθουν και αλλα θα σου πω.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Θα τα κοιτάξω αυτά,αν μου επιτραπεί θα τραβήξω και φωτογραφίες από κάποια σημεία.
Αν εχει πανω απο 120.000 km και ειναι μαντρα ο πωλητης καλυτερα να ψαξεις για κατι καλυτερο...
Ο πωλητής μάντρα είναι.Σίγουρα αν έχει πάνω από 90.000 θα το αφήσω.Δε θέλω κάτι με πολλά χλμ.
3800 δεν είναι πολλά,καθώς και τα 90000χλμ,δεν είναι πολλά αν είναι καλοσυντηρημένο.
Αλλά απο μαντρά δε ξέρω