Πανελλήνια συνάντηση 2010 - Προτάσεις
Πάμε για το Νο 6; Να προτείνω μια διαδικασία επιλογής μέρους; Αν υπάρχει αντίρρηση, εκφραστείτε ελεύθερα.
Προτείνω να κρατήσουμε αυτό το θέμα ανοικτό μέχρι 15 Νοεμβρίου.
Σε αυτό το θέμα να προτείνεται τοποθεσία και ΠΣΚ. Πχ:
Καρπενήσι 15-17/01/2010
Περτούλι 12-13-14/2010
Από την 16 Νοέμβρη ως την 15 Δεκέμβρη να τρέξουνε 2 δημοσκοπήσεις με όλες τις υποψηφιότητες. Μία για το μέρος και μία για την ημερομηνία. Ό,τι βγει θα είναι προϊόν πλειοψηφίας. Λογικό;
Τι λέτε; Να το κάνουμε έτσι "τυπικά" ή όχι;
Απάντηση: Πανελλήνια συνάντηση 2010 - Προτάσεις
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Πάμε για το Νο 6; Να προτείνω μια διαδικασία επιλογής μέρους; Αν υπάρχει αντίρρηση, εκφραστείτε ελεύθερα.
Προτείνω να κρατήσουμε αυτό το θέμα ανοικτό μέχρι 15 Νοεμβρίου.
Σε αυτό το θέμα να προτείνεται τοποθεσία και ΠΣΚ. Πχ:
Καρπενήσι 15-17/01/2010
Περτούλι 12-13-14/2010
Από την 16 Νοέμβρη ως την 15 Δεκέμβρη να τρέξουνε 2 δημοσκοπήσεις με όλες τις υποψηφιότητες. Μία για το μέρος και μία για την ημερομηνία. Ό,τι βγει θα είναι προϊόν πλειοψηφίας. Λογικό;
Τι λέτε; Να το κάνουμε έτσι "τυπικά" ή όχι;
Αγαπητέ και φίλτατε Μιχάλη μήπως να το περιορίζαμε λίγο για να παρθεί...απόφαση? Εννοώ να βάλουμε εως 3 μέρη το πολύ που να καλύπτουν γεωγραφικά την πλειοψηφία με την προυπόθεση ότι αυτά τα μέρη έχουν την υποδομή για κάτι τέτοιο (ξενοδοχεία κλπ).
Αλλίώς προτείνω εγώ τον Λιά (Τσαμαντάς Ήπειρος) και πάει λέγοντας χεχεχεχε
Εντελώς πληροφοριακά, Καρπενήσι έγινε η πανελλήνια πέρυσι(ή πρόπερσι, δεν είμαι σίγουρος)...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Εντελώς πληροφοριακά, Καρπενήσι έγινε η πανελλήνια πέρυσι(ή πρόπερσι, δεν είμαι σίγουρος)...
Προπερσι εγινε Καρδιτσα-Λιμνη Πλαστηρα...
Μηπως ομως να σταματησουμε να κανουμε συνεχεια εκδρομες εκει γυρω?
Βολο-Καρδιτσα-Τρικαλα κοκ. Το μονο που μας εχει ξεφυγει ειναι τα Φαρσαλα...
Υπαρχει και η Μακεδονια και η Πελοποννησος και τα νησια ( γιατι Οχι...)
Εγω μπορω ανετα να σας κανω καλη κατασταση εδω στην Ζακυνθο και το Καραβι ειναι 1 ωρα δρομο...
Μερικοι θα μου πουν που να ερχομαι εγω απο την Θεσσαλονικη στην "Κορωνη" Π.Χ η στην "Μονεμβαρσια"... Αυτοι που θελουν να ερθουν ξερουν τον τροπο... και αναποδα... που να τρεχω εγω απο την Ζακυνθο στο Α ή στο Β μερος στην Μακεδονια... Εγω καιρου επιτρεποντως ( να περναει καραβι) θα ερθω... οπου και να γινει...
Μερικες γνωμες ειναι μονο.
παιδια εγω συμφωνω με τον ιονιο....εγω αν ερθω πχ θα ερθω οπου και αν το κανονισουμε αρκει να με βολευει....
πληροφοριακα μπορω να μαθω τις προηγουμενες συναντησεις????και κατα σειρα εν γινεται???
και μετα θα προτεινω καποιο μερος...
Ζαγοροχώρια πώς σας φαίνεται?
ολες καλες ειναι οι τοποθεσιες αλλα καλο ειναι να δουμε καινουργια μερη
Ναι τα Ζαγοροχωρια ειναι πολυ καλη επιλογη οπως και κοντα στην Αραχωβα ορηνες τοποθεσιες πολυ καλες .
με το χρονοδιαγραμα στον ορισμο της τοποθεσιας πιστευω οτι ειναι λογηκο και συμφωνω και εγω.
θετω ομως το εξης θεμα που θα βοηθησει οστε να μην γινει ολιγων τι μπαχαλο η κατασταση.
τα παιδια που θα ηθελαν να προτηνουνε καποιο πηθανο μερος για να γινει η Πανελλήνια συναντηση του Stiloclub.gr θα πρεπει να αναπτυξουνε το θεμα του προορησμου σφαιρικα διλ.
1 να παμε εκει στο Χ μερος
2 εχουμε 2-4 επιλογες στε καλα ξενοδοχεις μαζι με ενα τιπικο τιμοκαταλογο
3 απο το συνηθες νουμερο σημετοχων να μας καληπτει το ξενοδοχειο.
4 να μετρηθουνε οι χιλιομετρηκες αποστασεις τοσο των βορειων οσο και των νοτιων οστε αν οι νοτιοι εχουνε διανυσει ποιο μεγαλες αποστασεις στις προ'ι'γουμενες συγκεντροσεις να εχουνε εναν ποιο κοντηνο προωρησμο η΄και το αντιστροφο για να ειναι καπως ποιο δικαιος ο προωρησμος .
5 να υπαρχει καποιο στοιχειο ζωης τοσο για τη μπακα μας( ταβερνακια με καλο φαγητο) οσο και για νυχτερινη ζωη (μπουζουκια η μπαρακια )για τα παιδια που θα θελουνε να τα επισκεφτουνε .
να υπενθημησω οτι δεν ειναι η πρωτη εκδρομη που θα διοργανωσουμε ουτε και η τελευαια καθως επισεις να πω οτι καθε φορα καλα περναμε και γνωριζουμε μελοι αλλα ξαναβλεπουμε φιλους και τρωμε πολυυυυυυυυυυυυυυ.
Παντως μιας και μενω καρπενησι μπορω να βοηθησω σε διαφορα θεματα,αν και εφοσον προτιμηθει το μερος,αλλα οπου και να γινει θα ειμαι μεσα.
Eγω αν μαζευτεί κόσμος δεν έχω πρόβλημα όπως οι φίλοι μας οι βορειοελλαδίτες που τρώγονται για το ποιος θα κάνει περισσότερα χιλιόμετρα από τον άλλον.Και στον Αγ.Αθανάσιο στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν να πάμε που έχει καλές τιμές και πετρόκτιστα ενοικιαζόμενα μέσα είμαι... θα έχουμε και χαβαλέ στο δρόμο... Δώσε μου χιλιόμετρα και τα καταπίνω...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Προπερσι εγινε Καρδιτσα-Λιμνη Πλαστηρα...
Μηπως ομως να σταματησουμε να κανουμε συνεχεια εκδρομες εκει γυρω?
Βολο-Καρδιτσα-Τρικαλα κοκ. Το μονο που μας εχει ξεφυγει ειναι τα Φαρσαλα...
Υπαρχει και η Μακεδονια και η Πελοποννησος και τα νησια ( γιατι Οχι...)
Εγω μπορω ανετα να σας κανω καλη κατασταση εδω στην Ζακυνθο και το Καραβι ειναι 1 ωρα δρομο...
Μερικοι θα μου πουν που να ερχομαι εγω απο την Θεσσαλονικη στην "Κορωνη" Π.Χ η στην "Μονεμβαρσια"... Αυτοι που θελουν να ερθουν ξερουν τον τροπο... και αναποδα... που να τρεχω εγω απο την Ζακυνθο στο Α ή στο Β μερος στην Μακεδονια... Εγω καιρου επιτρεποντως ( να περναει καραβι) θα ερθω... οπου και να γινει...
Μερικες γνωμες ειναι μονο.
Συμφωνω μαζι σου Γιωργο, και να υπενθυμησω οτι περυσι εγινε ψηφοφορια και αποφασιστηκε Αραχωβα αλλα καποια παιδια απο Βορειο Ελλαδα ειπαν οτι ειναι αρκετα μακρυα για αυτους και να μοιραζαμε την αποσταση που ακουγεται πολυ λογικο γιατι παμε μονο για ενα Σ/Κ, και ετσι εγινε στο Περτουλι.
Ομως αν δεν κανω λαθος υπηρχε μονο μια συμμετοχη απο Θεσσαλονικη...
Γνωμη μου ειναι να μπουνε παλι στο τραπεζι διαφορα μερη απο Εβρο μεχρι Κρητη και να παμε εκει που θελει η πλοιοψηφια.
Δημοκρατικες διαδικασιες :)