Απάντηση: ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΒΛΑΒΩΝ
σε ευχαριστω πολυ και με βοηθησε αρκετα για αλλα θεματα ομως.Δεν το εθεσα και εγω σωστα, αναφερομαι στην οθονη πολλαπλων ενδειξεων.Εψαξα και στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
vogias
σε ευχαριστω πολυ και με βοηθησε αρκετα για αλλα θεματα ομως.Δεν το εθεσα και εγω σωστα, αναφερομαι στην οθονη πολλαπλων ενδειξεων.Εψαξα και στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι.
την οθόνη του abarth ?
του 1.6.Φαντασου πως βγαζει low oil pressure.Μου εβγαλε ενα μηνυμα αλλα δεν το καταλαβα και πιστευω πως αν το δω καπου θα το καταλαβω.βεβαια ηταν στιγμιαιο αλλα καλου κακου θελω να το ελεγξω.
δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις απλως βγαζει ενδειξη πριν προλαβει να ανεβασει πιεση εχει βγει αναβαθμιση που καθυστερι λιγο να μετρησει να ανεβασει πρωτα πιεση λαδιου. Απλως σιγουρεψου οτι δεν εχεις παραπανω λαδι απο το max και min.
Ρε παιδια δεν καταλαβατε...
Δεν του βγαλε "low oil pressure". Εβγαλε κατι αλλο που δεν προλαβε να δει γιατι εσβησε αμεσως. Υπαρχει πουθενα καμια λιστα με ολα τα μυνηματα που (υποθετικα παντα) μπορει να εμφανισει στο καντραν?
Βαζω εγω μερικα που θυμαμαι...
- Airbag failure
- Low oil pressure
- Loose Connection
- ASR failure
- .
- .
- .
- Airbag failure
- Low oil pressure
- Loose Connection
- ASR failure
- Sensor fault
- .
- .
Ακριβως ετσι.να εισται καλα παιδια,φταιω και εγω που δεν το εξηγω σωστα.Απλα ψαχνω εδω και καιρο γιατι δεν παιρνει μπροστα το αμαξι αμεσως και κοιταω το παραμικρο.
παιδια, ξανα-ανεβαστε το αρχειακι του rapidshare γιατι λεει οτι εχει κατεβει πανω απο 10 φορες και εχει ξεπερασει το οριο και αλλες μλκιες....