Αγορά : Οικονομική λύση - Fiat Punto GT
Γεια σας παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας στο εν λογο θεμα. Σκεφτομαι να προβω στην αγορα ενος μεταχειρισμενου Fiat Punto GT μοντελο του 1997. Οικονομικη και προσωρινη λυση για εμενα. Αγωνιαρικη η εμφανιση αυτου, δεν ειναι και καλη η εξωτερικη/εσωτερικη εμφανιση αλλα αυτα φτιαχνοντε.Ειναι κοκκινο χρωμα (ξεθοριασμενο ετοιμο για βαψιμο!).
Τι θα πρεπει να κοιταξω , που να δοσω προσοχη κατα την πρωτη μου επαφη με το αμαξη?
Το αμαξη βρισκεται κοζανη και την ευρεση του την εκανα μεσο του www.car.gr . Oπως γινεται και σε καθε μεταχειρισμενο οταν κανουμε αγορα, παμε σε καποιο γνωστο μηχανικο μας για τον γενικο ελενχο του αμαξιου. Δυστηχος για εμενα στην κοζανη δεν εχω καποιον γνωστο (αν υπαρχει καποιος απο Κοζανη που θα με παραπεμψει σε καποιον δικο του δεκτον) για να κανω κατι τετοιο και σκεφτομαι να το παω απευθειας στην αντιπροσωπια Fiat της Κοζανης να το κοιταξουμε.
Απο οτι ομως με διαβεβαιωσε ο εμπορος ειναι σε καλη κατασταση το αμαξη μηχανικα.Ενταξει, εμπορος ειναι δεν νομιζω να πουλαει μουφα και χαλασμενα μοτερ...περιμενω την δικη σας αποψη.:biggrin:
Απάντηση: Αγορά : Οικονομική λύση - Fiat Punto GT
Σαν τουρμπίσιο και σίγουρα αρκετα ταλαιπωρημένο αμάξι λόγω δεκαετίας και χρήσης θα πρέπει να κοιτάξεις σίγουρα τη τουρμπίνα (ραγίσματα κ.τ.λ.) και τη κατάσταση του μοτέρ. Φυσικά φρένα, σασμάν, τιμόνι, ηλεκτρολογικά, σκουριές. Πρόσεξε πολύ τον αριθμό πλαισίου σε άδεια και μηχανή γιατί με τα GT παίζονται πολλά..
Αντε Μιχάλη καλή τύχη και καλή αγορά!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Πρόσεξε πολύ τον αριθμό πλαισίου σε άδεια και μηχανή γιατί με τα GT παίζονται πολλά...
Μπραβο ρε φιλε Tokis ,αυτο το εχω ακουσει κι εγω...για πες μου λιγο ομως ο αριθμος πλαισιου της μηχανης που βρισκεται (π.χ στο Stilo μολις ανοιγεις το καπο πανω απο το σημα της Fiat...αυτος ειναι?) ?
Ναι Mike αυτός νομίζω ως είναι. Για το punto δεν ξέρω που βρίσκεται. Αν θες ρωτάω και σου λέω
Οχι ενταξει γνωριζω που βρισκεται μιας και εχουμε κι αλλο Punto. Να ριξω και την βομβα μου τωρα... :unsure:
Εκτος απο τον αριθμο πλαισιου που βρισκεται εκει που ειπαμε και ενοειται και στην αδεια κυκλοφοριας, υπαρχει και αυτος ο αριθμος καπου στον κινητηρα πανω?
Οικονομική λύση αμάξι δεκαπενταετίας και turbo?.....Οικονομικότερη από τι? Από το stilo?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Οικονομική λύση αμάξι δεκαπενταετίας και turbo?.....Οικονομικότερη από τι? Από το stilo?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Οικονομικη και προσωρινη λυση για εμενα.
Oριστε το γραφω face, δεν μιλησα για το stilo...
oooooook..Δεν γράφω για το stilo, γενικά γράφω..
Αν θεωρείς το gt οικονομική λύση (δεν αναφέρομαι στο κόστος κτήσης), πάω πάσο..
Μιχάλη δεν το κοιτάς λίγο καλύτερα το ζήτημα να ηρεμήσει η τσεπούλα σου? :)
Όπως πολύ εύστοχα σου έγραψε ο Πέτρος.. τούρμπο και κάποια χρονάκια στην καμπούρα...μυρίζουν...μπελά!
Θα είναι πιστεύω προτιμότερο να βρεις κάποιο απλό ατμοσφαιρικό καλοσυντηρημένο, αν ψάχνεις οικονομική λύση!
Υπάρχει μεγάλη προσφορά σε παλαιότερα μοντέλα σε παρα πολύ καλές τιμές, αν πάλυ εσύ το έχεις τάμα, ότι και να σου πούμε εμείς...κάντο,
μην το ονομάζεις όμως <οικονομική λύση> γιατί δηστυχώς στην λέξη τούρμπο...το μυαλό σε προβλήματα...ταξιδεύει...
Φιλικά!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
andreasL
Όπως πολύ εύστοχα σου έγραψε ο Πέτρος...τούρμπο και κάποια χρονάκια στην καμπούρα...μυρίζουν...μπελά!
Θα είναι πιστεύω προτιμότερο να βρεις κάποιο απλό ατμοσφαιρικό καλοσυντηρημένο, αν ψάχνεις οικονομική λύση!
Υπάρχει μεγάλη προσφορά σε παλαιότερα μοντέλα σε παρα πολύ καλές τιμές, αν πάλυ εσύ το έχεις τάμα, ότι και να σου πούμε εμείς...κάντο,
μην το ονομάζεις όμως <οικονομική λύση> γιατί δηστυχώς στην λέξη τούρμπο...το μυαλό σε προβλήματα...ταξιδεύει...
Ανδρεα και Πετρο ολες οι αποψεις δεκτες...Αλλα σαν οικονομικο (σαν αγορα) και γρηγορο το θεορω ιδανικο.Βεβαια ξαναλεω ειναι μια προσωρινη λυση. Κανε ομως και καμια προταση...σαν πιο ατμοσφαιρικο αναφερεσαι και σε ποιες προσφορες? Μεχρι τωρα δεν ειδα κατι τετοιο εγω εκει που ψαχνω...