Απάντηση: Ποιο stilo να πάρω;
Μπραβο, μακρυα απο 1.6.... :-)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Μπραβο, μακρυα απο 1.6.... :-)
Γιατι μακρια απο 1.6; Αν εννοεις τα τελη κυκλοφοριας, ναι, συμφωνω. Κατα τα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα διαφορετικο απο τα αλλα stilo, 1.2 και 1.4.Εγω εχω το 1.6 και εκτος
απο αντλια βενζινης που αλλαξα στα εννια χρονια που το εχω δεν μου παρουσιασε κανενα αλλο προβλημα. Αφηνω εκτος τα μικροπροβληματα απο φισες του αισθητηρα βαρους κλπ που αυτα θα
τα συναντησεις σε ολα τα stilo. Απο θεμα οικονομιας θα σου προτεινα το 1.2.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Σταυρος Πετ
Γιατι μακρια απο 1.6; Αν εννοεις τα τελη κυκλοφοριας, ναι, συμφωνω. Κατα τα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα διαφορετικο απο τα αλλα stilo, 1.2 και 1.4.Εγω εχω το 1.6 και εκτος
απο αντλια βενζινης που αλλαξα στα εννια χρονια που το εχω δεν μου παρουσιασε κανενα αλλο προβλημα. Αφηνω εκτος τα μικροπροβληματα απο φισες του αισθητηρα βαρους κλπ που αυτα θα
τα συναντησεις σε ολα τα stilo. Απο θεμα οικονομιας θα σου προτεινα το 1.2.
Εγω το εχω απο το 2003(μοντελο 2002), μεχρι τα 120.000 km δεν ειχα κανενα προβλημα, μονο σερβις πληρωνα και λαστιχα.
Μετα τα 120.000km λες και ενεργοποιηθηκε ενας διακοπτης που εδινε εντολη στο αμαξι να τα ξεκωλι@σει ολα, απο εγκεφαλους, πολλαπλασιαστες, μπεκ,κρεμαγιερες, σινεμπλοκ, γεφυρες, μιζες, μεχρι και μοτερ υαλοκαθαριστηρα, τωρα εχω 141.000km , απο τα 120.0000 μεχρι τωρα εχω δωσει 4.500 ευρω για ζημιες, αν γινει κατι αλλο το μονο που εχω να δωσω ειναι κωλ.... κολοκυθοκεφτεδες ηθελα να πω!
Οσο για το airbag failure, ειναι γνωστο σχεδον σε ολα τα stilo μας οτι ειναι μονιμα αναμενο... Ενα προβλημα που μπορει να αποβει μοιραιο για τον συνοδηγο αλλα η fiat το εκανε γαργαρα και το απεσυρε αρων αρων απο τα νεοτερα stilo.
Και για να μην ειμαι αδικος, φιλε cristo παρε stilo αλλα οχι του 2002, και πουλατο πριν τα 120.000 km.
Εμένα πάντως το 1.2 έχει 165.000χλμ και φτου φτου να μη το ματιάξω πέρα απο ένα πρόβλημα με τους αερόσακους και τα σινεμπλόκ που είναι φυσική φθορά (ειδικά όταν έχει αλλάξει 4 χέρια και έχει δουλευτεί επί 8 χρονια στην Θεσσαλονίκη)δεν μου έχει βγάλει τίποτα άλλο...κάνει καμια φορά κανενα κουλό με τα ηλεκτρικά του όπως τα περισσότερα stilo αλλα ως εκει εξαφανίζεται μόνο του χωρίς να μου δημιουργήσει πρόβλημα...Μακάρι να συνεχίσει απροβλημάτιστα..
Φιλε richard σε πιστευω σε αυτο που λες, αλλα φαντασου το δικο σου 1.6 να φορουσε τον 1.2 ή τον 1.4 κινητηρα, τι γνωμη θα ειχες. Και το λεω αυτο γιατι ο 1.6 σαν κινητηρας ειναι αψογος. Τωρα οσο αφορα τα περιφεριακα, αυτο θα μπορουσε να συμβει στο καθενα. Απλα ελπιζω τα 120.000 χλμ. να μην ειναι το οριο που χαλανε τα διαφορα εξαρτηματα του αυτοκινητου.
Φίλε Σταυρος Πετ αυτό που εγώ ξέρω και κυρίως απο εδώ μέσα το εχω ακούσει οτι το 1.2 ειναι απο τα πιο πετυχημένα μοτέρ που φορέσανε τα stilo...Αν κάνω λάθος κάποιος που το κατέχει καλύτερα ας με διαψεύσει...εμένα πάντως το μοτέρ μου είναι σκυλί μέχρι στιγμής...
Στην fiat που παω το αμαξι μου, οταν βλεπουν 1.6 stilo βγαζουν σπυρια! Οι ιδιοι οι μηχανικοι μου το λενε, ενω οπως λεει ο προλαλησαντας, το 1.2 λενε οτι ερχονται μονο για σερβις και για το airbag failure.
Ανταλλασω 1.6 με 1.2!!! :-b
για το 1,4 γνωμες?
για το 1,2 συμφωνω απόλυτα
to 1.4 λενε οτι εχει την καλυτερη οικονομια και δυναμη για τα κυβικα του.