Περί εκμετάλλευσης της φιλοξενίας στο φόρουμ
Επειδή τον τελευταίο καιρό είδα κάποια πράγματα στο φόρουμ που δεν μου άρεσαν και τόσο είπα να γράψω την άποψη μου. Ο σκοπός αυτού είναι να συγκεντρωθούμε 10-20-30 άτομα που αγαπάμε το συγκεκριμένο μοντέλο να κάνουμε το χαβαλέ μας να αναζητούμε λύσεις στα προβλήματα μας και να αλληλοβοηθιόμαστε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ. Επίσης το θέμα με τις αγγελίες έγινε για να μπορούμε να δίνουμε πράγματα που δεν μας χρειάζονται και ίσως τα έχει ανάγκη κάποιο άλλο μέλος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟ. Το να συμμετέχεις σε μια κοινότητα που σου προσφέρει τη βοήθειά της σε ότι πρόβλημα και να έχεις και εσύ να εκμεταλλεύεσαι την φιλοξενία της και να πουλάς πράγματα (που δεν τα έχεις καν στην κατοχή σου) με πάνω από 100% κέρδος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Δεν θα αναφέρω προς το παρόν ονόματα, αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνετε περί ποίου θέματος αναφέρομαι…:hmmm:
Απάντηση: Περί εκμετάλλευσης της φιλοξενίας στο φόρουμ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
να πουλάς πράγματα (που δεν τα έχεις καν στην κατοχή σου) με πάνω από 100% κέρδος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Καπου παει το μυαλο μου... :-b
Προσωπικα το κερδος που θα βγαλει ο αλλος δεν με αφορα, αρκει να το βρω σε καλη τιμη, τι με νοιαζει αν ο αλλος εχει αγορασει πχ ενα καθισμα 1 ευρω και το πουλαει 50, σημασια εχει να ειναι καλη η τιμη του σε σχεση με την αγορα.
Φυσικα αν ο αλλος το εχει κανει μαγαζακι εδω μεσα, σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο.
Γενικα παντως μαζι σου ειμαι αν ισχυει κατι τετοιο.
Γενικά η φιλοσοφία είναι αυτή.
Υπήρχε και παλιά το θέμα αυτό.
Είχαμε αποφασίσει τότε όλοι (όχι μόνο τα παιδιά της διαχείρισης) ότι καλό είναι να βάλουμε ελάχιστο αριθμό post πριν καν μπορεί να δημοσιεύσει κάποιος, κάποια αγγελία για να αποφύγουμε να γίνουμε car.gr.
Μάλιστα το εφαρμόσαμε και το εφαρμόζουμε ακόμα.
Τώρα δεν μπορούμε να το απαγορεύσουμε σε κάποιον από την στιγμή που είναι παλιό μέλος και ίσως έχει προσφέρει αρκετά στο παρελθόν ή όχι, άσχετα αν έχει συμμετοχή ενεργή ή όχι.
Στο ηθικό του θέματος συμφωνώ όμως 100%.
Συμφωνω απόλυτα. Το εχουμε καταλαβει πολλοι απο εδω και γιαυτο το λογο δεν απανταμε κιολας..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Τώρα δεν μπορούμε να το απαγορεύσουμε σε κάποιον από την στιγμή που είναι παλιό μέλος και ίσως έχει προσφέρει αρκετά στο παρελθόν ή όχι, άσχετα αν έχει συμμετοχή ενεργή ή όχι.
Συμφωνω Πετρο, αλλα αν το παρακανει αυτος ο παλιος τοτε πρεπει να τρωει ενα κραξιμο!
+1 και απο μένα μάγκες...
Για εξηγηστε μου και μενα ρε παιδες, ποιο ειναι το προβλημα ;
Νομιζω ο καθενας εχει το δικαιωμα να πουλησει σε οτι τιμη θελει, μετα απο 'κει και περα ειναι στην κριση του καθενος να ενδιαφερθει η να την αγνοησει παντελως την αγγελια. Εξυπνα παιδια ειμαστε θα καταλαβουμε αν συμφερει κατι η οχι...
Ολοι συμφωνουμε οτι βαση κανονισμων απο ενα ορισμενο αριθμο ποστ και μετα μπορει καποιος να αρχισει να δινει οτι του περισσευει αλλα το θεμα ειναι να μην γραφει απο δω και απο κει μονο και μονο για να πουλαει. Το θεμα ειναι να ειναι ΕΝΕΡΓΟ μελος. Δεν με νοιαζει αν ειναι παλιος η οχι.
Υπαρχουν και παλια μελη εδω μεσα (να μην πω ονοματα) που πλεον μπαινουν μονο και μονο για να πουλησουν διαφορα καλουδια και μετα εξαφανιζονται και ξαναεμφανιζονται οταν παλι εχουν πραγματα στα χερια τους και στην αποθηκη τους.
Ολοι οσοι εχουμε καιρο μεσα στο φορουμ εχουμε παρατηρησει οτι πλεον εχουμε πεσει σαν club και στο φορουμ δεν γραφουμε οπως γραφαμε παλια και οι καφεδες (τουλαχιστον στην Θεσσαλονικη) εχουν μηδενιστει. Να μην το κανουμε παζαρι τουλαχιστον εδω! Αν ειναι για παζαρι υπαρχει και το car.gr και πολλα ακομα site.
Δεν ξερω για ποιο λογο μερικοι ειδαν το stiloclub σαν ενα παγκο λαικης και αραδιαζουν διαφορα πραγματα εδω μεσα θεωρωντας οτι τα δινουν και σε καλη τιμη. Γουσταρω και χαιρομαι οταν βλεπω να μην τα παιρνει κανεις και να του μενουν στο ραφι!
Επειδη εχω να κανω και με ενα αλλο φορουμ εχω δει πολλες αγγελιες, πραγματικα ομως παααρα πολλες και αυτο που προσεχω ειναι οτι τα παλικαρια εκει τα δινουν σε ξεφτιλα τιμες (ειτε το εχουν χρησιμοποιησει, ειτε οχι) και πολλοι απο αυτους τα χαριζουν!
Δεν ξερω αν αυτη η κουβεντα θα καταληξει καπου η απλα γινεται για να γινει αλλα να σας πω την αληθεια δε με νοιαζει κιολας. Δεν γουσταρω να δω το StiloClub παζαρι οποτε προσπερναω τον τομεα "πωλειται"...
ΥΓ. Χαριζονται σωβρακα ολοκαινουργια!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
orbit21
Για εξηγηστε μου και μενα ρε παιδες, ποιο ειναι το προβλημα ;
Εσύ τι καταλαβαίνεις?