ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ !!!!!
Συνφορουμίτες μου , κοιτάξτε τα πολιτικά αποβράσματα τι υπόσχονται στους προεκλογικούς τους λόγους , ( ακόμα και αυτή τη στιγμή που γράφω ), κοιτάξτε τι γίνεται απο κάτω με τα κομματόσκυλα και τούς σφουγκοκολάριους και αναλογιστείτε αν υπάρχει αύριο για ετούτο τον τόπο...ξεφτίλα , μεγάλη ξεφτίλα../.. στους λίγο σκεπτόμενους ανθρώπους προκαλούν αηδία τα εμετικά αποβράσματα../..φταίμε όλοι μας , δυστυχώς....
Απάντηση: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ !!!!!
Κλεινουμε το χαζοκουτι! Δεν μπορω να βλεπω πλεον τιποτα που εχει να κανει με τους πολιτικους...
jason επειδή το περίμενα δυστυχώς, δεν κάνω καν τον κόπο να ανοίξω την τηλεόραση γιατί μόνο νεύρα θα μου προκαλέσει. Είναι ξεφτίλα να κουνάς τη σημαία της Ελλάδας μπροστά στον κάθε μασώνο/προδότη/γελοίο που βγαίνει με περίσσιο θράσσος και ζητάει την ψήφο σου για να σου ρουφήξει ακόμα περισσότερα...
Ντροπή.
Άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα και να σαλιαρίζουν ξέρετε τώρα... (στα μαγαζιά και σε γνωστούς) !! Η γυναίκα μου το σήκωσε.. ευτυχώς για αυτούς !!
με πηρανε και εμενα τηλ και μου ταξανε οτι θα φτιαξουνε πιστα F1 εδω στο Βολο τι να κανω και εδω υποσχεθηκα οτι θα τους ψιθησω εγω και ολη η οικογενεια αλλα δε θυμαμε απο ποιο κομμα ητανε ...............
χαχααχαχαχαχαχαχαχχα
...ρε παιδιά , δεν θέλω να επανέρχομαι...αλλά...είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους εθνοπροδότες...είναι απίστευτα αυτά που τάζουν τα ανθρωποειδή που εξευτέλισαν - καταράκωσαν - λήστεψαν και διέλυσαν την ζωή και τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων.../..απύθμενο θράσος..αμετανόητοι , ικέτες για την καρέκλα τους , ξεφτίλα , αηδία απο ΟΛΟΥΣ και τα κομματόσκυλα τους , τους βολεμένους ρεμπεσκέδες σφουγκοκολάριους που λυμαίνονται τον τόπο !!!!!!...ξεσκίστε τους..τους μπ..νέδες... ( συγχωρέσετε με για την οργή μου ).....
Δώσε Jason, μαζί σου. Πρέπει όλοι να πιάσουμε παππούδες , γιαγιάδες, θειάδες και να τους βάλουμε χέρι να μην ψηφίσουν πάλι τα γνωστά...
Τα πρώτα αποτελέσματα βγαίνουν παιδιά...και τα ΜΜΕ-τσιράκια άρχισαν να τρέμουν και να προσπαθούν να επιδείξουν "ψυχραιμία"...
μας τρομοκρατουνε τοσο καιρο αντε τωρα να σας δω προδοτες να που μπηκανε οι τρομοκρατες νομημα μεσα στη βουλη αντε για κλεψτε τωρα που εχει χεστει το βρακι σας.
καλα να παθουνε μας βαρανε αλυπιτα οι δικοι μας διθεν ανθρωποι να τους βαρεσουνε και αυτους να δουνε πως ειναι .
...εμένα , ανεξάρτητα απο τα άλλα κόμματα , με προβληματίζει και με βάζει σε σκέψεις μεγάλης ανησυχίας , ότι υπάρχουν ακόμα κομματόσκυλα που έδωσαν ένα 33 % σε αυτούς που κατακρεούργησαν ένα ολόκληρο Έθνος και διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό του , εξαθλιώνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού του../..φίλοι , πιστεύω ότι δεν έπρεπε να βρούν ούτε την ψήφο τους../..ξαναλέω λοιπόν , είμαστε άξιοι της μοίρας μας !!!!!......
υ/γ...μάλλον δεν δέσαμε στις καρέκλες τους τούς γέρους και τις γριές !!!!....