Απάντηση: ibiza club τρελάθηκα!!
...εγώ θα έλεγα μη βάλεις τίποτα ...fuck them..( sorry mods )...
Ρε θα ξαμολύσουμε τον ethnik με το 1200άρι και θα τους κοπεί η λαλιά...! Χαχαχαχαχα! :ninjabattle:
Αν δεν βάλεις εδώ το λινκ, στείλτο μου σε ΠΜ... καιρό έχω να δω κωμωδία! :devil:
Μίλαν όλοι Μίλαν και....τα seat??! Χαχαχαχαχαχα
Το θέμα στο forum τους είναι παλιό άπλα δεν μου άρεσε ο τρόπος ήτανε πολύ απαξιωτικός .Δεν θέλω να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα απλά το είδα και κουβέντα να γίνετε!!!
Όντως είναι σχεδόν 10 χρόνια πριν το θέμα...!
Πλάκα έχει να τα βλέπεις αυτά τα παλιά... και τώρα να συναντάς Cupra με το 1200άρι και να του ρίχνεις (επειδή δεν το πατάει κανείς λόγω βενζίνης και κρίσης...μην παρεξηγηθούμε ε;...)!
Χεχεχε...
Δίκιο έχεις και εγώ με την καινούρια μηχανή που η κατανάλωση έχει πάει στο 6.3 και το ψιλό πατάω καμιά φορά τα έχω πεθάνει τα evo και τα impreza χαχαχα όλα δεξιά πάνε με 110 χιλ το πολυ!!
...ρε αδέρφια...αλήθεια τώρα που το λέτε , έχω προσέξει και εγώ ότι οι περισσότεροι απο αυτούς με τις " ρουφήχτρες " πάνε στη δεξιά σαν τίς κότες !!!!!...
Το θεμα αυτο το εχω διαβασει και εγω παλιοτερα, ενταξει λογικο ειναι να εχουν τετοια αντιδραση...
Οι δεν φτανει η αλεπου... (λεει μια παροιμια)
Οσο για αυτους τους γρηγορους που πανε τωρα σαν τις χελωνες, που να βλεπατε που τους περνουσα εγω με το φορτηγο (παλιες καλες εποχες) και ας πηγαινα μονο με 80!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...ρε αδέρφια...αλήθεια τώρα που το λέτε , έχω προσέξει και εγώ ότι οι περισσότεροι απο αυτούς με τις " ρουφήχτρες " πάνε στη δεξιά σαν τίς κότες !!!!!...
Λογικό ρε παιδιά! Πλέον πάω ταξίδι και η αριστερή λωρίδα (η "των γρήγορων" κάποτε) είναι μόνιμα άδεια...
Βλέπεις στα δεξιά με 80-100 κάτι Cayenne, Evo, Impreza κλπ και εσύ περνάς με 140-150 στην αριστερή και την οθονούλα στο καντράν να γράφει 3.8 l/100km ... αυτό μάλιστα! Είναι ικανοποίηση!! Χαχαχα!