Συνάντηση Κυριακή 17/11/2013
Επειδή καιρό έχουμε οι Βόρειοι να βρεθούμε και επειδή οι περισσότεροι ζηλέψαμε τους Αθηναίους λέω να βάλουμε κι εμείς σιγά σιγά μπροστά τις μηχανές για μια συνάντηση.
Ανοίγω το θέμα 2 εβδομάδες νωρίτερα ωστε να έχουμε όλοι καιρό να τακτοποιήσουμε το πρόγραμμά μας αλλα και να υπάρχουν περιθώρια ακόμα και για τα μέλη που (κακώς) δεν μπαίνουν πολύ συχνά να ενημερωθούν.
Οπότε προτείνω την Κυριακή 17-11-2013 να βρεθούμε στον χώρο του ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης και έπειτα αποφασίζουμε την πορεία της συνάντησης.
Οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί για τον οποιονδήποτε λόγο είναι εφικτή.Το θέμα της ώρα το αφήνω στους υπόλοιπους αν και προσωπικά θα πρότεινα μετά το μεσημέρι.
Σαφώς οποιοσδήποτε γύρω απο την Θεσσαλονίκη αλλα ακόμα και απο πιο μακρυά μπορεί να έρθει θα χαρούμε πολύ!
Οπότε οι συμμετοχές ξεκινάνε με εμένα:
1) ethnikofron471
Απάντηση: Συνάντηση Κυριακή 17/11/2013
Έεετσι να γίνεται πανηγύρι!!
Πάμε δυνατά παιδιά!! :metalo:
Ετσι ετσι να ανεβαινουν κ οι βοριοι!!!
Θα ξερω τελευταια στιγμη, εχω να κανω ενα ταξιδι και θα γυρισω Κυριακη βραδυ.
Το θεμα μου ομως ειναι οτι δεν ξερω αν θα ειναι αυτη την Κυριακη ή την επομενη...
Αν ειμαι εδω εννοειται οτι θα ερθω!
Έτσι στα καπάκια είναι να μην πάρουμε φόρα !!! Ωρεοί οι βόρειοι!!!
Με βλεπω για απουσια παιδια... :crying:
Εννοείτε ότι θα είμαι εκεί!
Έτσι κι αλλιώς σε είχα στάνταρ σταμάτη... ;)
Οπότε μέχρι στιγμής:
-ethnikofron471
-...ABARTH!!!
Σε περίπτωση που δεν μπορεί και ο Σοφοκλής για αυτή την ημερομηνία, όταν θα κοντεύουμε και ανάλογα πόσοι θα έχουμε μαζευτεί ίσως συζητήσουμε για αλλαγή της ημερομηνίας.
Ρε πάτε για έναν καφέ έστω οι δυο σας, και ξανακανονίζετε για όλοι μαζί...!! Χάθηκαν οι μέρες (και οι καφέδες)??
Θοδωρή οι δυο μας πάμε έτσι κι αλλιώς αφού κάνουμε και παρέα...
χαρακτήρες,ενδιαφέροντα και ηλικία μας φέρνουν κοντάαα :wub:
χαχα :)