Απάντηση: Ευχες για το Πασχα!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΥΓΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΧΛΜ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..
ΕΓΩ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ..ΦΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΤΟ ΧΑΒΑΛΕΣ ΚΤΛ
Καλό Πάσχα και από εμένα σε όλους και στις οικογένειες μας με σωματική και ψυχική υγεία πάνω από όλα!! Αυτές οι μέρες εμένα θα με βρουν στον πανέμορφο Βόλο να κακοπερνάω στα παλιοτζιπουράδικα όπου θα με αναγκάζουν να φάω και να πιω με το ζόρι :shifty: !!!!! Να περάσουμε όλοι καλά και το σημαντικότερο όλων είναι να έχουμε ασφαλή χιλιόμετρα!!
Εγω παλι χθες κανονισα να παω Χαλκιδικη (γιατι σαν την Χαλκιδικη δεν εχει), αλλα οχι στο νησι αυτη τη φορα..
Στο χωριο της κοπελιας θα παω (δεν θελω σχολια), οπου θα ψησουμε το καημενο το αρνακι ή κατσικακι, θα πιουμε τα τσιπουρα μας και καπου αναμεσα σε αυτα θα παρακολουθησουμε F1 και MotoGP σαν γνησιοι γκαζοφιλοι που ειμαστε!
Καλό Πάσχα σε όλους και καλα και ασφαλή χλμ!
Να ξερετε οτι η διαφορα του να πηγαινω με 120 η με 160 εχει να κανει 10 λεπτα της ωρας διαφορα....
Αρα δεν νομιζω να αξιζει να πηγαινεις με 160 για 10 λεπτα κερδος....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Καλό Πάσχα σε όλους και καλα και ασφαλή χλμ!
Να ξερετε οτι η διαφορα του να πηγαινω με 120 η με 160 εχει να κανει 10 λεπτα της ωρας διαφορα....
Αρα δεν νομιζω να αξιζει να πηγαινεις με 160 για 10 λεπτα κερδος....
Ακομα στο νου σας να εχετε οτι ειναι τετοιες οι μερες οπου πολλοι πινουν και οδηγουν οποτε τα ματια μας 24, μεγαλη προσοχη, χαμηλες ταχυτητες και οπως ειπε ο Γιαννης καλυτερα να κανουμε 15-20 λεπτα περισσοτερα και να απολαυσουμε τη διαδρομη παρα να κανουμε casting για το επομενο Fast N Furious!
Καλό Πάσχα να έχουμε και καλή Ανάσταση σε όλους! Μεγάλη προσοχή στο δρόμο όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω, ιδιαίτερα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις μέρες!
Εγώ προσωπικά θα μείνω Αθήνα φέτος! Περιμένω από όσους φύγουν αρχικά να περάσουν καλά και κατά δεύτερον να ανεβάσουν τις φωτό τους εδώ! Ακούς Μιχαλάκη τσιπουροφονιά;;
Καλο πασχα και καλη ανασταση ευχομαι σε ολους....καλα να περασετε οπου και αν πατε....και εγω αθηνα φετος αλλα τι να κανουμε.....
Ευχομαι σε ολους μεσα απο τη καρδια μου καλο πασχα σε εσας και τις οικογενιες σας με υγεια πανω απο ολα
καλο πασχα
Θα ηθελα ολοψυχα να ευχηθω σε ολο το Stilo Club ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεια !!!:hug: