Gia sas
Ti lete... emis apo to stilo.org ekoume mia idia.... ena Germany vs. Hellas meeting ??? delo tin knomi sas....
MFG
Billy
Printable View
Gia sas
Ti lete... emis apo to stilo.org ekoume mia idia.... ena Germany vs. Hellas meeting ??? delo tin knomi sas....
MFG
Billy
kalo akougete! ante na gini stin KRITI
billy αυτη είναι μια σκέψη που δεν έχει πάψει να γυρίζει στο μυαλό μας...αλλα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί...δηλ να ξεκινήσουμε πχ να ανεβουμε γερμανία...τώρα μια που είναι καλοκαιρακι σχεδόν δεν κατεβαίνεται λέω να κάνετε και κανα μπανάκι...???:)
billy ειλικρινα να το κανουμε και το θελω πολυ αλλα ειναι ρισκο δηλαδη για να μπορεσουμε να το κανουμε θελει παρα πολυ δουλεια και προετοιμασια, οτι θελουνε τα παιδια εγω ειμαι μεσα σε ολα.
Παιδια ας προσγειοθουμε λιγο....εδω δεν μπορουμε να συγκεντρωθουμε στην αθηνα ενα σαβ/κο θα παμε και γερμανια....ας ειμαστε λιγο λογικοι....και εγω θελω παρα πολυ να γινει αυτο αλλα ειναι για αυτην την περιοδο του club πλυ δυσκολο...
μα δεν ειπε κανεις οτι θελουμε και μπορουμε να παμε γερμανια...προσκαλούμε τα παιδια για μπανακια..
Γερμανία???
Θα τους πούμε να έρθουν μια Τετάρτη στο Σεφ να πιούμε καφεδάκι...Χαχχαχαχαχαα!!!
Ας το συζητήσουν τα παιδιά και να μας πουν από νωρίς κάποιες ημερομηνίες για να κανονίσουμε... στην Ελλάδα ε;
Χμ... αυτοί με Abarth και 1.8 ε;
Αν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο εδώ, σαφώς και προτιμάται η Β. Ελλάδα λόγω προσβασιμότητος από το εξωτ. Τα θέματα είναι 2: α) οργανωτικό, β) οικονομικό. Αν αποφασισθεί -σε σοβαρή βάση-, θα μαζευτούν τα άτομα που έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία αντιστοίχων εκδηλώσεων και θα το "τρέξουν" ως project. Το οικονομικό, ως κάποιο σημείο, μπορεί να αντμετωπισθεί με χορηγίες από FIAT Hellas, συμβολή των συμμετεχόντων (διαμονή, διατροφή) και -πιθανόν- συνεισφορά ΟΤΑ. Εξαρτάται από το πόσο μακρυά θέλουμε να το πάμε.
Μη μασάς ρε!!! Έχεις όργανα abarth εσύ!!! Θα τους ψαρώσεις όλους!!! :):):)Παράθεση:
Χμ... αυτοί με Abarth και 1.8 ε;
Λοιπόν, η ιδέα έπεσε, ας το σκεφτούμε λίγο πιο ώριμα τις επόμενες μέρες...
Πιστεύω ότι Β. Ελλάδα θα ήταν πιο εφικτό και για τους καλεσμένους μας. Πολλοί πιστεύω θα ήθελαν να έρθουν στην Χαλκιδική. Να το μελετήσουμε λίγο με τον Γιάννη, να έρθουμε σε επαφή και με έναν πολύ καλό και δυνατό σπόνσορα εδώ στην Θεσ/νίκη, και το ξανασυζητάμε. Θα μιλήσω κι εγώ με τον Billy για λεπτομέρειες...