Συνάντηση όλων των club της Β.Ελλάδας στη Θεσ/νίκη
Την Παρασκευή βρέθηκα με τους υπεύθυνους του ΜΧ5club, Subaruownersclub, VWclub, Ibizaclub, Skodaclub, 20vt.gr και Motorwomen.gr
Η ιδέα είναι να διoργανωθεί ένα event με όλα τα club μαζεμένα όπου θα έρθει η τοπική τηλεόραση να καλύψει το γεγονός καθώς και κάποια περιοδικά.
Στόχος μας είναι η γνωριμία με τα άλλα club και η κοινή πολιτική σε θέματα εκπτώσεων και εκδηλώσεων για να μπορέσουμε να εκμεταλευτούμε τη δύναμη των μελών όλων των club.
Έτσι ορίστηκε, εκτός απροόπτου, να γίνει η συνάντηση στις 3 Ιουλίου, ώρα 18:00-18:30 στο πάρκινγκ του νέου εμπορικού κέντρου Florida (απέναντι από το ΙΚΕΑ).
Οποιεσδήποτε ιδέες είναι καλοδεχούμενες.
Χμμμμμμ, αν γινόταν δυο-τρεις μέρες πιο νωρίς... Στις 3 Ιουλίου μάλλον θα διασχίζω την Ιταλία
Έπρεπε να ορίσουμε μία ημερομηνία που θα έχουν τελειώσει οι εξεταστικές.
Ωραία ιδέα Γιάννη!
Από ιδέες... τί ιδέες;
Θα βρεθούμε έτσι απλά να μας πάρει η τηλεόραση ή θα γίνει κάποια συζήτηση μεταξύ μας;
Εγώ προτείνω το κάθε Club να φέρει κάποιες ιδέες μαζί του, να δούμε αν αυτές μπορούν να υλοποιηθούν και τότε να οριστούν κάποια άτομα που θα αναλάβουν αυτή την ευθύνη.
Ενημέρωσε επίσης τον Κωνσταντίνο από το CentoClub για να συμμετέχουν κι αυτοί στην συνάντηση.
Εγω θα ειμαι εκει παιδια θελω το πανο!!!!!!!