Το "ψευδώνυμο" είχε την δική του ιστορία
Όταν ο καθένας από εμάς κάνει το πρώτο βήμα και αποφασίσει να κάνει register στο club το πρώτο πράγμα που του ζητάμε είναι να γράψει ενα ψευδώνυμο με το οποίο θα τον αναγνωρίζουμε .
Εκεί λοιπόν όσοι δεν έχουν/με γράψει ονόματα έχουν βάλει κάτι το οποίο τους αντιπροσωπεύει ή τους εκφράζει.
Καλό λοιπόν θα ήταν να μάθουμε όλοι τι ιστορία κρύβει από πίσω κάθε ένα από τα nicknames που υπάρχουν στο club
ΑΜΑΝ = Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς , Ήμουν είμαι και θα είμαι φανατικός της εκπομπής
17= ηλικία όταν πρωτομπήκα στο internet και μάλιστα στο Mirc
-2= μέσα στο Mirc ήμουνα κακό παιζί και μετά από αρκετούς καυγάδες με έναν HSOC αν θυμάμαι καλά, Κ-line και τα ρέστα αποφάσισαν να μου ρίξουν μια για πάντα το Αμαν17
Αυτά από ε΄μένα ...περιμένω τα δικά σας
Re: Το "ψευδώνυμο" είχε την δική του ιστορία
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aman17-2
Όταν ο καθένας από εμάς κάνει το πρώτο βήμα και αποφασίσει να κάνει register στο club το πρώτο πράγμα που του ζητάμε είναι να γράψει ενα ψευδώνυμο με το οποίο θα τον αναγνωρίζουμε .
Εκεί λοιπόν όσοι δεν έχουν/με γράψει ονόματα έχουν βάλει κάτι το οποίο τους αντιπροσωπεύει ή τους εκφράζει.
Καλό λοιπόν θα ήταν να μάθουμε όλοι τι ιστορία κρύβει από πίσω κάθε ένα από τα nicknames που υπάρχουν στο club
ΑΜΑΝ = Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς , Ήμουν είμαι και θα είμαι φανατικός της εκπομπής
17= ηλικία όταν πρωτομπήκα στο internet και μάλιστα στο Mirc
-2= μέσα στο Mirc ήμουνα κακό παιζί και μετά από αρκετούς καυγάδες με έναν HSOC αν θυμάμαι καλά, Κ-line και τα ρέστα αποφάσισαν να μου ρίξουν μια για πάντα το Αμαν17
Αυτά από ε΄μένα ...περιμένω τα δικά σας
ΡΕ ΤΙ ΜΕ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ...
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡ & Η ΧΑΝΘ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...
ΕΠΙΣΗΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ...
(ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 67)
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...
ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ
(ΑΝΤΩΝΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ...Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΆΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)