ΣΚ 27-28 Αυγ για καφέ (ή whatever!)...
Λοιπόν, νομίζω ότι μαζευόμαστε σιγά-σιγά... μήπως να βρισκόμασταν για κανέναν καφέ το ΣΚ? Σάββατο βραδάκι, Κυριακή πρωί-μεσημεράκι... Τι λέτε? ΤΙ???????? ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΛΙΑ??? ΡΕ!!! Δεν σας έφτασε τόσο μαύρισμα και τόση αλμύρα? Άντε! Φτάνει! Καθίστε και λίγο στα αυγά σας!!
Εγώ προτείνω Σάββατο νωρίς (κατά τις 20:00) για καφεδάκι ή καμιά μάσα, ή την Κυριακή πρωί (κατά τις 11:00) για κανένα καφεδάκι ή ουζάκι στην Περαία (αργότερα)...
Να συζητήσουμε και για το πως θα περάσει ο χειμώνας μας... Κάτι λέγαμε και για καμιά πίστα... Έχουμε και την εκδρομή (πανελλαδική) να συζητήσουμε... Τι λέτε? Θα βρεθούμε?
1. Νίκος
Μέσα όποτε νά'ναι...
1. Nikos
2. Karateka
1. Nikos
2. Karateka
3. ckalfas
Αλλά καλύτερα για Κυριακή απογευματάκι. Τι θα λέγατε;
Παράθεση:
Αλλά καλύτερα για Κυριακή απογευματάκι. Τι θα λέγατε;
Ρε συ Κάλφα!!!! Μανία με αυτό το απογευματάκι της Κυριακής!!! Την άλλη μέρα δουλεύουμε κύριος, και θέλουμε να κοιμηθούμε νωρίς! Άσε που δεν θα είμαι και Σαλόνικα... Εγώ μπορώ Σάββατο απόγευμα-βραδάκι και Κυριακή πρωί-μεσημεράκι. Τι έχει δηλαδή το πρωινό της Κυριακής???!!! Να μας δούμε και με το φως της ημέρας! Όλα βράδυ βρισκόμαστε, λες και είμαστε το κρυφό σχολειό!!! :P:P:P 100% λοιπόν για πρωινό (11-12) της Κυριακής είμαι!! Να αλλάξουμε και λίγο ρεπερτόριο! :P
Παράθεση:
Ε τότε θα το σκεφτώ...
Τι? Θα πάτε πάλι Ποτίδαια??? Βρε αυτό το παιδί! Κολλημένο με την θάλασσα! Αν είναι έτσι, προτείνω να πάμε Ποτίδαια (για σπάσιμο :P) αλλά μην μου αρχίσετε να πάμε για μπάνιο κλπ κλπ, γιατί θα ξημεροβραδιαστούμε! Να πάμε να την πέσουμε από νωρίς το μεσημεράκι σε καμιά ταβερνούλα, να χτυπήσουμε τσιπουράκια και μεζεδάκια θαλασσινά και ΝΩΡΙΣ το απογευματάκι (μην φάμε καμιά τρελή κίνηση στην μάπα!) γυρίζουμε... Για όσους πιστεύουν ότι πάει μακριά η βαλίτσα (ο Κάλφας πάει, αλλά είναι καλό παιδί και μας τουμπάρει), ας βρεθούμε στο Carefour και να μαζευτούμε σε όσο το δυνατόν λιγότερα αυτοκίνητα (mass transit) :P