Προσέχετε οι Θεσσαλονικείς. Ο μεγάλος αδελφός καραδοκεί:
http://www.anti-camera.com/cgi-bin/s...mp;nomos_id=19
Printable View
Προσέχετε οι Θεσσαλονικείς. Ο μεγάλος αδελφός καραδοκεί:
http://www.anti-camera.com/cgi-bin/s...mp;nomos_id=19
Να 'σαι καλά ρε Γιάννη γιατί ειδικά από τη μία περνάω συνέχεια!
Η κάμερα του τούνελ έχει ενργοποιημένο το ραντάρ της, αλλά δεν αξιοποιείται γιατί βρίσκεται τοποθετημένη έτσι ώστε να παίρνει πρόσωπο, οπότες δεν χρησιμοποιούν τα δεδομένα της
Να'σαι καλα ρε Γιαννη που μας προειδοποιεις!
Επίσης, φαντάζομαι οι... ενδιαφερόμενοι γνωρίζετε ότι όσοι εξ ημών είχαμε πιαστεί (από ραντάρ χειρός ή φωτο) μέχρι 22 ΙΟΥΝ 05 και πηγαίναμε για δικαστήριο, "χαρίσθηκαν" διά νόμου που πρότεινε η Κυβέρνηση και ψήφισε η Βουλή!...
(Προσωπικώς με "έκαιγε" γιατί είχα 2 Πλημμελειοδικεία...).
Και εγω ειχα 1!
Ουφ Ουφ ......:):)
Γιαυτό ο φίλος μου ο Γιώργος γλίτωσε τα 193χλμ?????
Ρε γμτ κάτι ****φαρδοι....:p
αυτό έγινε γιατί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κόπηκαν πάνω από 200.000 κλήσεις και για να αποσυμφορηθούν τα δικαστήρια
Για σας παιδια απο ΗΑRKONMAN
Καλώς ήλθες στην παρέα!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο HARKONMAN
2 ΝΕΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1)ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ-ΣΕΡΡΕΣ-ΛΑΓΚΑΔΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΤΑΝ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ,ΔΕΞΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2)ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΡΕΥΜΑ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΧΝΗ,ΚΑΡΦΟΥΡ,ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΤΛ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗΛΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ!!!!!!!
εχει 10 μερες που τους εγκατεστεισε η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ,στην οποια ανηκει το κομματι της εξωτερικης περιφερειακης!!!!!
ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 90 ΧΛΜ!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν τους εγκατέστησε η Εγνατία δεν υπάρχει πρόβλημα, θα είναι μόνο για έλεγχο κυκλοφορίας... Η καστανιά είναι γεμάτη από τέτοιες!!
τι μ@@@@@@κες σιγα να μην παμε και με 40χλμ πως την κανω ψωνιο!!!
αυτοι νομιζουνε οτι ακομα κυκλοφορουμε με καρα και αλογα!!!
σε λιγο θα ερθουν αμαξια που θα πετανε και αυτοι το οριο ταχυτητας θα το εχουν ακομα ετσι οπως στην κατοχη!οταν φτιαχτηκε ο πρωτος δρομος
μην εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι για ελεγχο κυκλοφοριας!!!!!!!!δεν ειναι καμερα καθαρη οπως εχει στον περιφερειακο της θεσσαλονικης που ειναι για παρακολουθησει,αλλα ειναι 2 κουτακια πλαστικα,ενα πανω-ενα κατω!!!!!!!!!!!!!!!!συμφωνω οτι η ΕΓΝΑΤΙΑ ειναι γεματη απο τετοιες,αλλα εχω ακουσει οτι εχουν στειλει και φωτογραφιες στα σπιτια!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τότε μάλλον μιλάμε για φωτογραφικά ρανταρ τα οποία μάλλον δεν εγκατέστησε η Εγνατία!!!
Το ..... της ..... τους!!!!!
Κάθε Τετάρτη που πάω στο ΤΕΙ περνάω με 140.... Thanks για την ενημέρωση.
Εγω παντως φοραω πλαστικο στην πινακιδα και εχω το κεφαλι μου ησυχο!
εμενα με σταματησαν με πλαστικα στις πινακιδες και με γραψαν τρεις φορες και τα εβγαλα
Και όχι τίποτα άλλο λέει από Σάββατο μπαίνει σε λειτουργία ο καινούργιος Κ.Ο.Κ. (τουλάχιστον έτσι άκουσα στο ράδιο) που τα έχουνε ξεφτιλίσει....!!! Θέλουν να πάνε διακοπές με τα ωραία μας λεφτάκια....
γιαυτο μην σταματαται ποτε σε μπατσους!!!και αμα τελεικα σε πιασουν πεστε οτι νομιζα οτι με χερετησατε φανταστηκε τροχονομε!!!!
(καλα εχεις να φας κατι φαπες αμα σε πιασουνε μετα)!!!
Μη μασατε ρε παιδια...
...παρεπιπτοντως κατι γνωριζει ο Ορεστης για αυτους που διαχειριζονται τις καμερες και τις φωτογραφιες...
...Καλο ειναι να μας κανει την καθυσηχαστικη του ενημερωση...
Ορεστηηηηηηηηηηηηηηηςςς????
Κυριακο φοραω τα φιμε πλαστικα στις πινακιδες! και στο παπακι εχω και μεχρι τωρα δεν εχει ερθει φωτο απο τις λεωφορειολωριδες!
Δεν κανουν απολύτος τίποτα τα πλαστικά αυτά, εκτός αν είναι τελείως μάυρα...
εγω τα ειχα τελειως μαυρα!
Εχω παλι δεν τα εχω τελειως μαυρα γιατι κανουν μπαμ απο μακρια και προκαλεις να σε σταματησουν. Εχω κανει αρκετα ταξιδια σε μερη που ξερω οτι εχει καμερες και μεχρι τωρα δεν εχει ερθει φωτο! Φτου φτου να μην με ματιαξω! :bleh:
ναι ναι φτου φτου!
καλα μονο εγω ημουν ο ατυχος?
Η εγνατία πάντως ξέρω όπως και η αττική οδός ότι είναι τίνγκα στις κάμερες διαχείρησης κυκλοφορίας και δεν κοβουν κλήσεις...Δεν ξέρω για αυτές που λέει ο Paidaros, αλλα οι φωτογραφικές έχουν 2 πυλώνες με 2,5μέτρα περίπου ύψος και ένα κουτί σε κάθε μία...Η μία είναι το φωτοκύταρο και η άλλη το φλάς με την μηχανή..Ένα πέρασμα απο Μαλιακό και θα καταλάβετε..:)
Μαζί μιλάτε και χώρια καταλαβαίνετε. Άλλο οι κάμερες σε κόκκινες κολόνες που λέει ο παίδαρος (κοντά στην ΤΙΤΑΝΑ, εξωτ. περιφεριακός) και άλλο οι κοκκινες φωτεινές πινακίδες που λενε το όριο ή οι άλλες με την κάμερα που σου λένε πόσο τρέχεις (και είναι για να ψαρώνεις - δεν κόβουν κλίση).
σωστοςςςςςςςςςςς
ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ(ΤΕΜΠΗ,ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΤΛ) ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΣΕ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΕΜΠΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ 3 ΡΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 1 ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΡΙΟ 60,ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ!!!!!!!!!!
Ραντάρ έχει στην εθνική οδό για Θες/κη αλλά ραντάρ χειρός.. σε μπλόκο δηλαδή.. προσοχή μεγάλη θέλει στην γέφυρα πριν από τα διόδια των Μαλγάρων όπου έχει τις περισσότερες φορές αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες που σημαδεύει και σε τσιμπάνε στα διόδια για το κουστουμάκι…