Παιδια καλημερα!
Το σαββατοκυριακο εμφανιστηκε μια ευκαιρια μπροστα μου και σκεφτομαι τι να κανω και θα με βοηθουσαν πολυ οι γνωσεις σας και οι εμπιριες σας.
Λοιπον μεσω καποιου κοινου γνωστου βρηκα ενα παιδι που δινει το FIAT Coupe του. Το παιδι αυτο δουλευε στη FIAT Κυπρου σαν πωλητης και απ'οτι ξερω εφυγε και τα βρηκε λιγο σκουρα με τη νεα φορολογια και τη τιμη της βενζινης. Αυτα για το λογο που το δινει.
Τωρα για το αμαξι. Ειναι του 1996 20ltr 16v Turbo, Κυπριακο (εννοω οτι δεν ειναι εισαγωμενο μεταχειριμσενο με αγνωστη ιστορια), το παιδι που το δινει ειναι ο 2ος ιδιοκτητης, ο 1ος ηταν ενας γερος με τρελλα για coupe. Δεν ξερω ποσα χλμ εχει αλλα υπολογιζω >100.000. Το αμαξι το ειδα περαστηκος μονο εξωτερικα, και ειναι σε απιστευτη κατασταση. Κοκκινο στο χρωμα με μπροστινο abarth προφυλακτηρα, πλαϊνα spoiler, ζαντες, αγωνιστηκες αναρτησεις και εξατμιση. Ο φιλος που γνωριζει το παιδι το εχει δει και το εχει οδηγησει και μου λεει οτι ειναι σε τελεια κατασταση.
Το δινει περιπου 13.000 ευρω που ειναι και η τιμη που εχει πεσει το δικο μου. Αστε που παιζει και ανταλλαγη.
Παιδια τι να κανω? Βοηθειαααα! Ξερω οτι πρεπει να το δω και να το παρω σε δικο μου μηχανικο να το ελεγξει και να δω τι χρειαζετε επισκευη και τι οχι. Αλλα το αμαξι ειναι ονειρικο. Ακομη και η γυναικα μου οταν το ειδε τρελαθηκε και μ'εχει πρηξει (και πιστεψτε με η γυναικα μου δεν παθαινει με τα αυτοκινητα. Τις προαλες επεσα πισω απο μια F430 cabrio και παρολιγο να χ*** και αυτη κοιταζε τα νυχια της).
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!