Ποτε δεν εχω βαλει κοντρα σε πολη και ουτε προκειται. Καθε φορα που καποιος καθυστερημενος ελεγε παπαριτσες, τον προετρεπα σε μια διαδρομη εκτος πολεως, οπουδηποτε, αλλα εκει κανανε την κοτα!! Τα 0-100 ειναι ευκολα, η διαδρομη ειναι παλουκι!! Συνηθως οι κοντρακηδες, πολλοι απο αυτους γνωστοι μου, με λεγανε κοτα, αλλα οταν ανεφερα τους χρονους μου για Αθηνα, ολοι εσπευδαν να πουνε ΑΔΥΝΑΤΟ!! Κι ας ειχα και μαρτυρες μεσα!! ΑΔΥΝΑΤΟ!! Κατα τα αλλα κοτα. Αλλα δεν μασησα, δεν θα δωσω αξια σε καθε ανεραστο που αυτοικανοποιειται με κοντρες μεσα στην πολη!! Και το ιδιο λεω και σε σας!! Ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιοι και ανευθυνοι που δεν αξιζουν ουτε να τους φτυσετε!! Και παντα παιζει, πανω στα νευρα σας να εμπλακειτε σε ατυχημα και εσεις!!
Κατα καιρους, ιδιαιτερα οταν πηρα το 33, ο καθε ντενεκες ερχοτανε διπλα μου και γκαζωνε. Απτοητος, γκαζωνα κι εγω και τον αφηνα στο πρασινο να "καιγεται" μονος του ενω εγω ξεκινουσα ηρεμα με πρωτο μου μελημα τους πεζους και την ασφαλεια μου. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΜΟΥ!! Αυτη ειναι δεσμευση ζωης για μενα.
Απο εκει και περα, αυτα τα ατομα απλα με κανουν να γελαω......