Δεν αντέχ άλλο ρε παιδιά...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ......
γυρνάω στο ένα κανάλι ακούω Τούρκικα
γυρνάω στο άλλο .. πάλι τα ίδια...
σκέφτομαι να το γυρίζω σε κάνα Τούρκικο κανάλι μπας και ακούσω Ελληνικά....
τι πράμα είναι αυτο,,,,,,
Printable View
Δεν αντέχ άλλο ρε παιδιά...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ......
γυρνάω στο ένα κανάλι ακούω Τούρκικα
γυρνάω στο άλλο .. πάλι τα ίδια...
σκέφτομαι να το γυρίζω σε κάνα Τούρκικο κανάλι μπας και ακούσω Ελληνικά....
τι πράμα είναι αυτο,,,,,,
Ασε Κυριάκο μην την ψάχνεις....τους λεχρίτες.
Νομιζω Κυριακο η σωστοτερη λεξη που μπορουσες να χρησιμοποιησεις ειναι "καταντια"...εχουν γινει αθλια τα καναλια μονο και μονο για να κερδιζουν νουμερα..
Ελεος δηλαδη!
το πρόβλημα δεν είναι μόνο με τα τουρκικά σήριαλ παιδιά... εδώ έχουμε χαζο-ριάλιτι, κουτσομπολιό και μόδα στα δελτία ειδήσεών...
Ταμάμ!
Έχω πάρει τα βουνά (αφού μένω στο Ρετζίκι) και προκοπή δεν είδα!!!Θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν!!!!
GEFER Μαλλον βλεπεις σταρ!!!εχει τις καλυτερες ειδησεις!!!χαχαχ σεισμος+επομενο θεμα τι τρωει η βισση!!!χαχαχα
Αφού τα βλέπουμε τι διαμαρτυρόμαστε; Ε;;;
Δεν λέω εγώ, εσύ... , αλλά το μεγαλύτερο μέρος του λαού αυτής της απίθανης χώρας!
Το μεσημέρι ακούμε κουτσομπολιά και χαζεύουμε τα προβλήματα του κάθε λογής χαζοβιόλη που έχει με τον συμπέθερο-γυναίκα-πεθερά του, το απόγευμα θαυμάζουμε τις ειδήσεις των υπερβολών, το βραδάκι απολαμβάνουμε την όμορφη και εύηχη γλώσσα των γειτόνων μας και πιο αργά τρελλαινόμαστε να ανεβάζουμε την νοημοσύνη μας με ανθρώπους αγαθούς που κάποιοι "έξυπνοι" εκμεταλλεύονται την χαζομάρα τους εκτεθιμμένη στο "γυαλί".
Αυτή η χαζομάρα πουλάει γιατί τόσο μυαλό διαθέτουμε.-
Η Λυση???
Βαλτε ολοι Nova!!!
Εγω με τη πρωτη ευκαιρια θα βαλω Nova Ελλαδος na ξενιασω.
Τωρα σε προσφορα 149Ευρω ολα μαζι!!!
δεν χρειάζεται
πιάτο δέκτς καλώδια κομπλέ όλα 150 μα φορά και ποτέ ξανά...
ούτε συνδρομές ούτε τπτ...
απλα βλέπεις μόνο τα ανοικτά κανάλια....
Βάλτε Nova να δείτε εκεί αηδίες.....ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Δεν χρειαζεται να βλεπετε τις σαβουρες απο την τηλεοραση.
Μπορει τε να επιλεξετε :
1. ΝΕΤ (Σταθερη Αξια με ντοκυμαντερ, ενημερωτικες εκπομπες και ειδησεις, ειδησεις οχι τι τρωει η Βισση που ευστοχα ειπε κι ενας φιλος παραπανω)
2. ΕΤ1 Για τον παραπανω λογο.
3. Παπαχελας, Τσιμας κλπ σοβαροι δημοσιογραφοι απο τα αλλα καναλια.
Δεν χρειαζονται νευρα, καλη επιλογη χρειαζεται!! :D
Απλα, απορω κι εγω, ποσα βληματα κυκλοφορουν αναμεσα μας και κοιτανε τετοιες εκπομπες σαβουρες ρε παιδακι μου;;; Επίπεδο-δάπεδο!! :D
τι λες τώρα...
εδώ μία γειτόνισα που την πετυχα στο ασανσερ μου είπε πάνω σε μια κουβέντα.....
"τιιι να ιδης στιιιιε ΝΙΙΙΕΤ??..αχρηστ ίνι"
(μπορεί να έχει και κανα μηχανακι της AGB τωρα που το σκέφτομαι)
δεν έξηγείται αλλιώς να χτυπάνε 30αρες τα ιδιωτικά και 5% η ΝΕΤ, ΕΤ-1, ΒΟΥΛΗ
Στο θεμα των μηχανακιών της AGB ειμαι 100% σιγουρος!!
Για να το παρεις πρεπει να περασεις τεστ IQ και να βγεις με IQ πατατας για να εχεις την τιμη να το φιλοξενεις στο σπιτι σου.....
Δεν εξηγουνται αλλιως τα νουμερα....
Παρεπιπτωντος, πολυ σωστος ο Πετρος. Και το καναλι της Βουλης εχει ΦΟΒΕΡΑ ντοκυμαντερ!! Απαιχτο απλα!!!
Παιδια για μενα η λυση στο προβλημα αυτο ειναι μια! Πολυ απλα, δεν βλεπω τηλεοραση! Λογω δουλειας και μαθηματων, γυριζω σπιτι καθημερινα μετα τις 8 το βραδυ, οποτε πεφτω κατευθειαν στη ληξη των "δελτιων ειδησεων" και στην αρχη των διαφορων ταινιων. Πολλες φορες παλι γυρναω αργα και πεφτω κατευθειαν για υπνο οποτε παλι δεν βλεπω!
καλά δεν μιλάμε για τις μεταφράσεις...
είδα τώρα το trailer για το Fast And Furius.....
οι μαχητές των δρόμων...
χαχαχχα χιχι οχοχοοχοχο