Καλημερα σε ολους,
με αφορμη τα 4 χρονια του μωρου μου ήθελα να μοιραστω αυτη τη μερα -μεσω του forum- μαζι σας.
Η σαυριτσα μου εχει Γενεθλια.
:D :D :D :D :D :D :D
Ευχομαι σε ολους τα καλυτερα.
Printable View
Καλημερα σε ολους,
με αφορμη τα 4 χρονια του μωρου μου ήθελα να μοιραστω αυτη τη μερα -μεσω του forum- μαζι σας.
Η σαυριτσα μου εχει Γενεθλια.
:D :D :D :D :D :D :D
Ευχομαι σε ολους τα καλυτερα.
Να σου ζήσει και καλά χλμ!!!!Πάντα ζωντανή και γρήγορη!!!
Να ζησεις Bravako και χρονια πολλα,
παντου να σκορπιζεις τσαγακια ζεστα και πικρα :D
Παντα καλοταξιδος
Happy Birthday :P
Τασο καλα χλμ να εχεις και ασφαλη και με μια τουρμπινα απο την νεα χρονια μπας και με πιασεις στις στροφες :twisted: :twisted:
:oops: :oops: :oops: :oops:
Σας ευχαριστω για τα υπεροχα λογια σας,ειστε πολυ καλοι ολοι σας...
χεχε :D :D :D
Καλοτάξιδο να είναι πάντα και να σε βγάζει ασπροπρόσωπο.
s-bravo να εισαι παντα καλα εσυ και το καμαρι σου και να αποκτησεις οτι επιθυμησεις μα πανω απο ολα να προσεχεις το bravo σου και να μας κανεις ολους περιφανα να νιωθουμε καθως και ομορφο ειναι και γρηγορο ειναι και πολυ FIAT ειναι.
Χρόνια και Χιλιόμετρα Πολλά S_Bravo!!!
Να είσαι πάντα γερός να το χαίρεσαι!!!
Χρονια πολλα τασουλη για το μωρο σου αλλα πρωτα απολα να σαι εσυ καλα και με υγεια και το μωρο σου απροβληματιστο.
Σας ευχαριστω όλους για τα καλα σας λογια βρε παιδια.
Πραγματικα νιωθω ωραια γιατι σε αυτη τη ζωη μεγαλωνουμε και εμεις μαζι αυτα και οσο καποιες φορες να θες να ξεφυγεις απο τα τετριμενα σκεφτεσαι οτι μεγαλωνεις παραλληλα με το τουτου σου και σε επαναφερει στην ταξη...
Τεσπα,αυτα για την Ιστορια.
Υγεια να εχουμε για να μας χαιρομαστε.:)
Χρονια πολλα και καλα χιλιομετρα και απο μενα! Να εχεις την υγεια σου πανω απο ολα και να ειναι καλα το Bravaki σου να σε πηγαινει οπου θες!
Happy Birthday :P :P :P :P :P :P :P
χρόνια πολλά τυχερούλη.... μόνο 4 χρονών?
τι να πούμε και εμείς για τους παπούδες μας?(τον Ιανουάριο πατάει τα 10 χρόνια!!!)
Xρόνια Πολλά να το χαίρεσαι και να δεις όπως επιθυμείς!!!!
Πραγματικα ευχαριστω βρε παιδια.