-
Περαστικά Τάσο
Θα ηθελα να πω περαστικα στον φιλο μας Τασο(S_Bravo) ο οποιος εσπασε καποια δαχτυλα απο το δεξι του χερι και δεν μπορει να μπει στο φορουμ,οποτε αναγκαστικα ειναι μακρια μας.Ελπιζω φιλε να γινεις γρηγορα καλα και να γυρισεις στην παρεα μας γερος.Αντε γιατι το καημενο Bravo αρχισε να παραπονιεται που δε το τρεχεις τωρα με το χερι μπαταρισμενο..
Ασε που μερικα Civic-Astra πηραν αερα τωρα που αναρρωνεις.. :lol:
Και παλι περαστικα και γερος φιλε μου.Περιμενουμε την επανοδο σου! 8)
-
Περαστικά Τάσο
Τι έγινε ρε παιδιά;
Περαστικά ρε Τάσο (μάθαμε και το όνομά σου παρεπιπτώντος)
-
Περαστικά Τάσο
Περαστικά Τάσο....μαύρα μάτια έχουμε κάνει να σε δούμε...
-
Περαστικά Τάσο
ωχ..περαστικά τάσο....γρηγορη ανάρωση....
-
Περαστικα ρε Τασο!!!
Σιδερενιος!!
-
Τασο περαστικα σου!
Αντε να γινεις γρηγορα καλα!
-
Περαστικαααααααααααα!!!!!!!!
-
Περαστικά σου ρε Τάσο! Πως έγινε αυτό? Κοίτα να δεις φίλε... Μάλλον η Μαφία (όχι ο Νίκος :P ) των Astra και Civic το έκανε για να πάρουν αέρα... :P
-
-
Περαστικα!!!ωχ καταλαβα θα ξεψαρωσουν ολοι ο τωρα...που ο γερμανο KILLER Ειναι τραυματιας...
-
Περαστικα και αλλο κακο μη σε ξαναβρει
-
-
Περαστικα και... γρηγορα στο δρομο!!!
-
-
Πραγματικα σας ευχαριστώ...
Η καλη σας αυρα θα το βοηθησει να αναρωσει γρηγοροτερα.
-
Τασο σου ευχομαι και εγω περαστικα-να ειααι καλα-καλη αναρωση.Ασε να τακτοποιησω λιγο με το STILO μου τα Civic και Astra και σου τα παραδιδω σκοτωμενα να τα θαψεισ εσυ φιλαρακι μετα την αναρωση.
-
Σας ευχαριστώ ολους παιδια για τη θερμη συμπαρασταση και ζητω συγνωμη για την αποχη απο τα κοινα αλλα κατι το χερι το οποιο εχει δρομο απ οτι βλεπω κατι το σαυρακι που απο τη στεναχωρια του εκαψε φλατζουλα ειμαι λιγο γενικα ¨αλλου¨.
Σαε ς ευχαριστω και παλι ολους.
Συντομα πολυ κοντα σας.
-
Βρε σκουλήκι και σε εμενα τίποτα τωρα το μαθαινω.....για το χέρι!!Μπρα Ντε Φερ έκανες πάλι??
-