εκτος από τω να ασχολείστε με τo stilo σας κάνετε κάτι άλλο τον ελεύθερο χρόνο σας???
Printable View
εκτος από τω να ασχολείστε με τo stilo σας κάνετε κάτι άλλο τον ελεύθερο χρόνο σας???
Χμ......με PC.....(ναι ξέρω δεν φαίνεται καθόλου....)
Χμ... εγώ από την δουλειά, ούτε με το Stilo μου δεν μπορώ καν να ασχοληθώ...
Τέλος πάντων, στον ελάχιστο χρόνο που μου περισσεύει κάνω ψηφιδοτό ή όταν είναι καλός ο καιρός σχεδιάζω και διαμορφώνω τον κήπο μου...
Λοιπόν, 6 ώρες ύπνο, 12 ώρες δουλειά, 2 ώρες μετακινήσεις, 2 ώρες με το έταιρο ήμισυ, στις δύο ωρίτσες που μου μένουν ασχολούμαι με την μηχανή μου, κάνα μαστόρεμα στο εργαστήρι μου, κάνα καφέ εάν προλάβω. Πάντως ασχολούμαι με ότι δουλευει με καύσιμο.... :)
χμμμμ...
καρτ (rotax 125cc αγωνιστικό)
σκιιιιιιιιιιιιι (τρελαίνομαι)
μπιλιάρδο (γαλλικό τρίσπονδο τρελαίνομαι επίσης)
πειράγματα (stilo, tasos)
μπασκετ (ξεκίνησα απο 5αρι αλλα έχασα κάτι πόντους στην ανάπτυξη και έπεσα στο 2αρι)
αναβάσεις, acropolis, γενικά όπου κινούνται αμάξια εκτός ορίου
χε!... τωρα που τελειωσε η εξεταστικη και εχω σαν φοιτητησ περισσοτερο ελευθερο χρονο....καφεδεσ, ουζερι, επιτραπεζια, παζλ, εκδομεσ (οταν πεσει κανενα kino) φυσικα ολα τα παραπανω αναιρουνται εαν πεσει δουλεια οποτε μην τον ειδατε!!!!
ΔΟΥΛΕΙΑ FULL 100%
:120 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟ 0%.....
Οταν δεν ειμαι μεσα στο αυτοκινητα και βαρεθω να λιωνω οτι κυκλοφορει ασχολουμαι με σινεμα,σκι,μεγαρα(οποιος καταλαβε καταλαβε),μπασκετ,5χ5ποδοσφαιρο........
και οταν δεν κανω ολα αυτα και εχω χρονο κοιμαμαι,,,,,,πεθαινω στον υπνο......
"Ελεύθερος χρόνος" τι ωραίες λεξούλες!! :roll:
Όταν δε κολάω στο pc φτιάχνω παζλ,πλέκω(κι όμως!),διαβάζω.
Ο Ανδρέας από την άλλη ο περισσότερος χρόνος του αφιερώνεται στο μαστόρεμα των οχημάτων του ή παίζει στα 5χ5ποδόσφαιρο.Φυσικά προτεραιότητα έχουν οι εκδρομούλες και οι συναντήσεις με φίλους!! :wink:
1. Σκι. Μιλαμε για πολλες ωρες.. Ετσι και ανεβω σε πιστα, ουτε για καφε δεν κατεβαινω, τον πινω στο Lift επανω!!!
2. Ιστιοπλοϊα. Επειδη βαριεμαι υπερβολικα την ακινησια της παραλιας..
3. Οτιδηποτε εχει σχεση με επισκευες (Κηπος, χτισιμο, υδραυλικα, ηλεκτρικα, μηχανολογικα, τα παντα). Μονο σοφατισμα δεν ξερω, αλλα που θα μου παει, θα το μαθω κι αυτο!!!
βλέπω οτι πολλοί οπως και γω ασχολούνται με το ski, πρόταση μου να κάνουμε καμια εξώρμηση σαν club σε κανα χιονοδρομικό......
Κι εγώ μέσα είμαι... αλλά με snowboard! Βασιλίτσα;
Τέλος πάντων! Άλλα χόμπυ; (μην χαλάμε και το topic)
κατα σειρα προτεραιοτητας...
http://www.geocities.com/crazybilly12/my-baby.jpg
http://www.geocities.com/crazybilly12/MY-STILO.jpg
http://www.geocities.com/crazybilly12/nikon-D70.jpg
http://www.geocities.com/crazybilly12/TT-R.jpg
(θοδωρη μη φωναζεις βρε, ειναι μικρα τα αρχεια...) :wink:
Και άλλα τόσα να ήτανε......ποτέ δεν θα έλεγα τιποτα.....bandwidth έχουμε να φάνε και οι κότες......
(Btw σε έχουμε δεί απο κοντά ρε babis? μου κέντρισες το ενδιαφέρον με τη γέφυρα του ρίου....έχεις έρθει απο εδώ και δεν έχεις πεί ένα γεια???)
Θοδωρη, ηταν πριν κανα 3-4 μηνες οταν πρωτοπηρα το stilo μου.
δεν ηξερα για το club.
περασα απο εκει πηγαινοντας για... Θεσσαλονικη (φαντασου αχτι που το ειχα)
εκανα 2500χλμ ath-thess-ath.
Αντε, κανονισε καμια συναντηση να γνωριστουμε κι απο κοντα.
στη δυναμομετρηση και στην πιτα ηθελα να ερθω, αλλα δουλευα γ@μωτο μου...
ε... και για να μη ξεφευγουμε κι απο το topic, μουουου αρεσει και τοοο....μπαααασκετ,...εε..χμμμ...τοοο βοοολει.....χε,χε
1) Pc (αγορές και πωλήσεις διαφόρων πραγμάτων μέσω ίντερνετ)
2) Dreambox (δορυφορικό)
3) 1+2 (για να βλέπεις δωρεάν αυτά που πληρώνουν οι άλλοι 55 ευρώ τον μήνα)
4) Όλες τις νέες στην Ελλάδα ταινίες του cinema σε dvd με 5.1 ήχο και κρυστάλινη εικόνα
5) Ποδαρόδρομο στην φύση, τα βουνά κι τον καθαρό αέρα.
6) Όποτε έρχεται η γυναίκα μου ασχολούμαστε με trivial persut ( ...!!!??? )
κατα κυριο λογο καρτ και οτι εχει σχεση με μηχανοκινητο.εκτος απο μηχανες.
FBNNOS εχει ωραια εργα το βραδυ το MULTIVISION... χεχε !!!
babis,
που να δεις τα: FREEX TV, FREEX TV 2, SATISFACTION, XTASI, SEXTV,,.......,.......
Μιλάμε για 20-30 κανάλια με θέμα την αναπαραγωγή του ανθρώπινου ειδους.
Και ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ....Τι συνδρομές και μαλ@κιες λένε οι άλλοι....
Απλως θέλει τα κατάλληλα μηχανήματα και γνωριμίες.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hobby ,,,
Το έτερον μισό ( δεν γράφω ίμησι γιατί θα το μαμείσο ωρθωγραφυκά !!! :) ) αν μπορεί να θεωρηθεί χόμπυ... αλλιώς συνεχίζουμε
Υπολογιστής, Μουσική (πάντα τέρμα ότι και να παίζει), Ράδιο (παλαιότερα εκπομπές σε τοπικό ραδιόφωνο και ίσως και σε λίγο καιρο), και φυσικά ΤΑΒΛΙ
ΤΑΒΛΙΙΙΙΙΙΙ.
:108 FBNNOS ρε συ και go που θέλω να βλέπω ντοκιμαντέρ πως θα γίνει να κάνουμε κανένα κόλπο ????? :121 :121 :121
Ρε Nenya, ε
γω ειμαι μόνος στο νησι γι'αυτο βλέπω ντοκιμαντερ.
Εσυ το΄χεις ζωντανο που σπαρταράει.
Αν επιμένεις θελει συγκεκριμενο δορυφορικο δεκτη, pc, και συνδεση στο ιντερνετ.
Και εγώ θέλωωωωωωωωωωω!!!!
Για την ώρα, μου αρέσει το τάβλι.....Έχω τρέλα και με το σινεμά....Τελευταίο μου απωθημένο; Αφήστε εκεί στην Πάτρα που έχει 8 αίθουσες και .......ξεχάστε με!!!!
Θυμήθηκα και κάτι παλιά ηλεκτρονικούλια που έπαιζα, κάτι σε Πακμαν (πωπωπω.....παλιόγρια είμαι......)
Μουσική.....δεν το συζητώ, από το πρωί μέχρι το βράδυ, να βρίσκω mp3 για τη συλλογή μου, να γράφω άρθρα στο ίντερνετ....και φυσικά πρώτα και πάνω από όλα.......τις ζουζούνες μου!!!!!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΝΝΩ ΤΟ STILO MOY ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ PC. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ KAΙ OVERCLICKING
ρε συ δεν εννοώ ντοκιμαντέρ από το FREE TV και τα σχετικά αλλα από National Geographic και τέτοια! αν έχεις απάντηση και σε αυτό please στείλε pm με λεπτομέρειες!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο FBNNOS
Κορίτσι θα τα πουμε μεσω MSN το βραδυ ή αυριο.
Για την ωρα ψαχνω τροπο να γυρισω στο νησι.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΒΙ, ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
Μου φαινεται οτι θα παω κολυμπόντας....
Θα σου πω τι εχω κανει αλλα υπολογισε γυρω στα 500 ευρώ εξοπλισμο δορυφορικου.
Σε 8 μηνες (συνδρομη Ν0ΒΑ) ομως τον εχεις αποσβεσει....
FBNNOS,
να μην παραλειψουμε και τα fullx1, fullx2, don't panic tv, telesierra, kiosqe, tequilla...κ.α...(οπου να'ναι ψηνεται και το IR2 )!
Ενημερωμένο σε βλέπω Babis...
To Irdeto2 θα το δωσουν οταν θα'χαουν ετοιμο το 3.
Μεχρι τοτε....cardspider
χμμμ για να δούμε: κατά κύριο λόγο διάβασμα (συνήθως Επιστημονική Φαντασία αλλά και γενικά ότι βρίσκω ενδιαφέρον το διαβάζω), PC βόλτα για καφεδάκι, εκδρομές
Μουσική,Γυμναστήριο(Aerobic) και φυσικά παίζω μπιλιάρδο!!!!
και μπιλιαρδο στελίτσα.....μπραβοο, για παρε τον αντρα σου και παμε για καμια στεκια...
την επόμενη φορά θα μαζευτούμε να πέξουμε και κανα τάβλι :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Natalia
Όποιοι από σας έχουν ελεύθερο χρόνο τις καθημερινές να θεωρούν τους εαυτούς τους ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΥΣ!
Δουλεύω ως τις 11 σχεδόν κάθε βράδυ κ 3 πρωινά. Ίσα που προλαβαίνω να ασχοληθώ με το σπίτι κ το παιδί μου δηλ.!
Τα σ/κ όμως μ'αρέσει να παίζω bowling, μπιλιάρδο, τάβλι, να κατεβάζω ατελείωτα mp3, ν'ακούω μουσική κ φυσικά να διαβάζω. 'Ολα αυτά βέβαια, όταν δε λείπω εκτός πόλεως.
(Έχουμε κ μια καλή τετράδα για μεταμεσονύκτια μπιρίμπα τις Τετάρτες χεχεχε)
Είπατε για σκι μερικοί. Το λατρεύω αλλά έχω χρόνια να πάω δυστυχώς. Μου πέφτουν κ κάπως μακριά οι καλές πίστες.
Υ.Γ.Σοβαρή παράληψη. Λατρεύω το UT κ όποτε μπορώ να ξεκλέψω μερικά λεπτά, παίζω μανιωδώς!!
Κατερινα, ο σωστος σκιερ αν ειναι να κανει σκι, μπορει μεχρι και να ξενιτευτει :D
Σκεψου οτι οι Γιαννιωτες πηγαινουμε Βασιλιτσα (2,5 ωρες δρομος). :shock:
Ετυτχως που φετος εριξε καργα χιονι στο Μετσοβο και δεν χρειαστηκε να κανουμε τα χιλιομετρα της αρκουδας....
Τουλαχιστον οχι ακομη, γιατι μολις λιωσει στο μετσοβο, παλι για βασιλιτσα ειμαστε!!
Πάνο μου, δεν ήξερα ότι υπάρχει κώδικας του σωστού σκιέρ! :P
Όσο για το τί μπορεί να κάνει κάποιος που αγαπάει το σκι, θα σου πω μόνο ότι
έχω φύγει αυθημερών για Σέλι!!
Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορώ πλεόν να το κάνω αυτό για διάφορους λόγους :roll:
Σωστο αυτο. Αλλαζουν τα χρονια, αλλαζουν οι προτεραιοτητες!!!
1.xxx
2.nitro
3.kinito
4.graffity
5.control club
6.anaktoro club
7.verone fun club xi xi xi.
Ρε Πετρο νομιζεις πως εγω ξερω Μπιλιαρδο?
Η Στελλα εχει συμμετασχει και σε πρωταθλημα!!!!
Εγω μονο να πιανω την στεκα ξερω!!!!
θα την πάρω την σ΄τέκα και θα στην φέρω στο κεφάλι που ξέρει η στέλλα και δεν ξέρεις εσυ...
λοιπόν επειδή κάτι σκαμπάζω και εγώ απο μπιλιάρδο....(σσσσσσσσσστ) γιαυτό λέω ότι πρέπει να κανονίσουμε καμιά στεκιά και κανα μαθηματάκι....