-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Σκεπτόμαστε με τον Γιώργο (BravoTwoZero) να διοργανωθεί μία εκδρομή στην Νάουσα κατά το τέλος Φεβρουαρίου.
Για όσους επιλέξουν την διανυκτέρευση το πρόγραμμα (πάνω-κάτω) θα περιλαμβάνει ψήσιμο παντσετών... και καλή βραδυνή παρέα, και η βραδιά θα κοστίσει περίπου 60 Ευρώπουλα. Το πρόγραμμα της Κυριακής υπάρχουν σκέψεις για επίσκεψη στο οινοποιείο του Μπουτάρη, στην Βέροια και στην Βεργίνα!
Ρωτάω γιατί θέλω να μάθω πόσους περίπου θα ενδιέφερε αυτή η εκδρομή, λόγω του γεγονότος ότι η τιμή είναι σε άμεση σχέση με τον αριθμό των ατόμων. :wink:
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Γιατί δεν το κανονίζουμε πιο στην μέση να έρθουμε κι εμείς απο Αθήνα? Κουφάλίτσα, θέλεις να φάς τις πανσετούλες μόνος σου ε?
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Μιχάλη, αν δεν βολέψει θα γίνει σίγουρα πιο κάτω, οπότε θα κάνουμε πραγματικότητα αυτά που λέγαμε μετά την Πανελλήνια!
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Αυτα τα ειπαμε και στη σημερινη συναντηση. Πιστευω οτι μπορουμε να κανουμε μια εκδρομη αυθημερόν και να περιλαμβανει ξεναγηση στη Βεργινα! Πρεπει να ορισουμε και ημερομηνια, για πειτε ποτε μπορουμε!
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Κι εγώ μέσα για αυθημερόν. Να κρατάμε και τα κόστη χαμηλά για όσους ενδιαφέρονται για την δυναμομέτρηση.
Παράθεση:
Γιατί δεν το κανονίζουμε πιο στην μέση να έρθουμε κι εμείς απο Αθήνα?
Μιχάλη δεν θα είναι καμιά τρανή εκδρομή. Απλά είπαμε αντί να πηγαίνουμε συνέχεια για καφέ, να πάμε κάπου κοντά να ξεσκάσουμε λίγο.η Νάουσα είναι λιγότερο από ώρα από την Θεσ/νίκη. Είναι σαν να πηγαίνατε στην Λούτσα για μάσα! ;)
Προτείνω αυθημερόν. Να ξεκινήσουμε κατά τις 9:00. Κατά τις 10:00 να είμαστε στου Μπουτάρη, 13:00 για φαγητό και τρελή μάσα, 17:00 κάπου προς Βεργίνα (Κάλφα εσύ τα ξέρεις καλά τα μέρη) και κατά τις 20:00 να είμαστε πίσω... Τώρα ανοίγει και η μέρα. Ήδη σκοτινιάζει κατά τις 18:00. Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, θα σκοτεινιάζει κατά τις 19:00... :216
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Μήπως θα έπρεπε να βάλουμε αυτό το poll σε αντιπαράθεση με αυτό της δυναμομέτρησης, μιας και απ'ότι βλέπω η εκρομή κανονίζεται για τέλος Φεβρουαρίου(όπως υποτίθεται και η δυναμομέτρηση).
Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί τελείως... Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τελικά πότε θα γίνει το κάθε event?????????????
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Για αυθημερόν είμαι και εγώ μέσα.
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Παράθεση:
Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί τελείως... Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τελικά πότε θα γίνει το κάθε event?????????????
Άρη για αυτό τον λόγο γίνετε αυτό το poll. Αν ψηφιστεί οτι η εκδρομή θα γίνει αυθημερόν, γλυτώνουμε τουλάχιστον 50€ (διανυκτέρευση) + διπλά έξοδα για μεσημεριανά-βραδινά, οπότε μπορούμε να κανονίσουμε την δυναμομέτρηση μια Κυριακή πριν ή μετά (θα έχουμε να δώσουμε τα 40€ στα καπάκια ;) ) Αν βγει ότι θέλουν οι περισσότεροι με διανυκτέρευση (οπότε αυξημένα έξοδα), θα καθυστερήσει λίγο η δυναμομέτρηση για να μην μας έρθουν όλα μαζί. Από όσο βλέπω, και από όσο είχα ακούσει στην τελευταία συνάντηση, μάλλον πάμε για αυθημερόν εκδρομή, οπότε τα 2 αυτά event θα γίνουν τις 2 τελευταίες Κυριακές του Φεβρουαρίου.
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
αμα μου πιτε μια βδομαδα πριν και ειναι στανταρ κι εγω μεσα
-
Re: Σκέψη για μία εκδρομή!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Άρη για αυτό τον λόγο γίνετε αυτό το poll. Αν ψηφιστεί οτι η εκδρομή θα γίνει αυθημερόν, γλυτώνουμε τουλάχιστον 50€ (διανυκτέρευση) + διπλά έξοδα για μεσημεριανά-βραδινά, οπότε μπορούμε να κανονίσουμε την δυναμομέτρηση μια Κυριακή πριν ή μετά (θα έχουμε να δώσουμε τα 40€ στα καπάκια ;) ) Αν βγει ότι θέλουν οι περισσότεροι με διανυκτέρευση (οπότε αυξημένα έξοδα), θα καθυστερήσει λίγο η δυναμομέτρηση για να μην μας έρθουν όλα μαζί. Από όσο βλέπω, και από όσο είχα ακούσει στην τελευταία συνάντηση, μάλλον πάμε για αυθημερόν εκδρομή, οπότε τα 2 αυτά event θα γίνουν τις 2 τελευταίες Κυριακές του Φεβρουαρίου.
Δηλαδή το topic της δυναμομέτρησης ακυρώνεται. Δεν πρόκειται να πάμε στις 19/02...
Γιατί όμως??? Αφού υποτίθεται ότι είχε κανονιστεί, σε συνεργασία και με άλλα club... ή μήπως όχι?
Τέσπα, εγώ δεν ξέρω αν θα συμμετέχω στην εκδρομή και γι'αυτό δεν έχω ψηφίσει ακόμη...
-
1. Nikos
2. Magelanos
3. Arf
4. ckalfas
5. ammoulianiotis
6. face (?)
7. pantelis
8. Alexunder
9. Zaxos (106rallye)
10. Karateka (Alfa 147)
11. stamatisgalis
12. DontMKsense
13. BravoTwoZero
14. Athanasios
...Για να μην ξεχνιόμαστε...
-
Παράθεση:
Δηλαδή το topic της δυναμομέτρησης ακυρώνεται. Δεν πρόκειται να πάμε στις 19/02...
Όχι δεν ακυρώνεται! Απλά πρέπει σύντομα να αποφασίσουμε αν θα πάμε 19/2 για δυναμομέτρηση και αν θα πάμε στις 26/2 Νάουσα. Ειδικά αν πρόκειται για αυθημερόν, είναι πολύ εύκολο να κανονιστεί γιατί δεν θα έχουμε να λέμε και να ξελέμε σε ξενοδοχεία. Όποτε μας καπνίσει ;)
Παράθεση:
Γιατί όμως??? Αφού υποτίθεται ότι είχε κανονιστεί, σε συνεργασία και με άλλα club... ή μήπως όχι?
Ναι έγινε συζήτηση και συμφωνήσαμε να πάμε όλοι μαζί. Όμως τα άλλα 2 clubs δεν δείχνουν σημεία ζωής. Το clubcento ίσως δεν συμμετέχει και καθόλου, γιατί μου είπε ο Κων/νος ότι μόνο αν πρόκειται για τζαμπέ θα μπουν στο παιχνίδι. Από τα Punto, ο Δημήτρης μου είπε ότι ήθελε ο ίδιος ούτως ή άλλως να μετρήσει (για τον χαβαλέ γιατί το μέτρησε πρόσφατα) και αν ακολουθήσει κάποιος άλλος, έχει καλώς. Εμείς επειδή από μόνοι μας είμαστε αρκετοί (14), μπορούμε να το κάνουμε ακόμη και αν κάνουν πίσω τα άλλα 2 clubs. Περισσότερα ας τα πούμε στο σχετικό τόπικ.
ΠΡΟΤΑΣΗ:
Να γίνει η εκδρομή αυθημερόν και την Κυριακή 26/2? Να αποφασίσουμε κάτι γιατί περνάει ο καιρός και δεν θα κάνουμε τίποτα... Ας δώσουμε το παρόν για να τελειώνουμε κάποια στιγμή ;)
Κυριακή 26/2
1. Nikos
2.
-
Κυριακή 26/2
1. Nikos
2. Karateka
3.
-
Κυριακή 26/2
1. Nikos
2. Karateka
3. ckalfas (εκτός απροόπτου)
4.
-
Κυριακή 26/2
1. Nikos
2. Karateka
3. ckalfas (εκτός απροόπτου)
4.
Κανείς άλλος;;;
Αν δεν δηλώσουν κι άλλα άτομα, φοβάμαι πως πρέπει να το μετακινήσουμε για τον Μάρτιο, ώστε να έχουμε τον Φεβρουάριο μόνο για την δυναμομέτρηση και τον επόμενο μήνα για την εκδρομούλα μας.
-
Παράθεση:
Κανείς άλλος;;;
Στην συνάντηση ήταν και άλλοι "μέσα". Ίσως δεν έχουν μπει στο φόρουμ. Εγώ σήμερα το απόγευμα θα ρίξω τηλέφωνα για την δυναμομέτρηση. Αν είναι να μην κάνουμε την εκδρομή Φεβρουάριο, τότε να κάνουμε 26/2 την δυναμομέτρηση, να βολεύει και τον Γιώργο...
-
Ούπς 26/2 δεν θα είμαι εδώ...αλλα αν βολεύει τους περισότερους κανένα πρόβλημα θα λείπει όμως το πιο γρήγορο 1,6 :P
-
Λοιπόν, επειδή έγινε ένα ψηλομπέρδεμα, θα πάει η εκδρομή για αρχές Μαρτίου και θα τακτοποιήσουμε το θέμα της δυναμομέτρησης για 19 Φεβρουαρίου.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο DontMKsense
Ούπς 26/2 δεν θα είμαι εδώ...αλλα αν βολεύει τους περισότερους κανένα πρόβλημα θα λείπει όμως το πιο γρήγορο 1,6 :P
Εεε Όοοχι!!! Ποιος θα μας προσπενάει από δεξιά και θα βγάζει φωτογραφίες;
Πάντως, το θέμα της εκδρομής θα αποφασιστεί στην δυναμομέτρηση και τότε θα σταλθούν τα τελειωτικά SMS.
-
Βρε συ!!Για την δυναμομέτρηση λέμε πως θα κάνουμε προσπεράσεις πάνω στο δυναμόμετρο..?? :216
-
Οχι ρε φιλαρες να την αφησουμε για τον Μαρτη.Ειναι ευκερια να ξεσκασουμε λιγο και ας γινει καλητερα αυθημερον να μην ξεπαραδιομαστε αφου ειναι στην μεση και η διναμομετριση αρκει να ξεκινησουμε πρωι και οτι ωρα τελειωσουμε.Niko-Karateka-ckalfa ειμαι και εγω μεσα για την εκδρομη και την Κυριακη 26/02.
-
Παράθεση:
Οχι ρε φιλαρες να την αφησουμε για τον Μαρτη
Παράθεση:
Niko-Karateka-ckalfa ειμαι και εγω μεσα για την εκδρομη και την Κυριακη 26/02.
Ρε συ Σταμάτη! Αφού κι εσύ ο ίδιος λές για Μάρτη, μετά για ποιά εκδρομή μιλάς για τις 26? :216 :216
Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.
Να μην γίνουν όλα μαζί, και για τα χρήματα και για το να γίνουν πιο οργανωμένα.
Καλό θα ήταν σιγά-σιγά να αρχίσουμε να λέμε ποιές Κυριακές είμαστε διαθέσιμοι τον Μάρτιο να πάμε την αυθημερόν εκδρομή. Οι Κυριακές του Μαρτίου είναι οι εξείς:
05/03 06/03 είναι Καθαρά Δευτέρα.
12/03
19/03
26/03
01. Nikos --- 19/03 --- 26/03
-
01. Nikos --------- 19/03 --- 26/03
02. Κarateka ----- 19/03 --- 26/03
-
01. Nikos --------- 19/03 --- 26/03
02. Κarateka ----- 19/03 --- 26/03
03. ckalfas-------- 12/03 --- 26/03
-
04. ΣΤΑΜΑΤΗΣ -----19/3----26/3
-
01. Nikos --------------- 19/03 --- 26/03
02. Κarateka ----------- 19/03 --- 26/03
03. ckalfas-------------- 12/03 --- 26/03
04. stamatisgalis -------19/03----26/03
05. ammoulianiotis------19/03
-
01. Nikos --------------- 19/03 --- 26/03
02. Κarateka ----------- 19/03 --- 26/03
03. ckalfas-------------- 12/03 --- 26/03
04. stamatisgalis -------19/03----26/03
05. ammoulianiotis------19/03
Με τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι φανερή η προτίμηση στις 19/2 & στις 26/2.
Καλό είναι να αποφασίσουμε το ταχύτερο δυνατό για να ανακοινωθεί σε όλα τα μέλη και μέσω SMS.
-
Επειδή μάλλον στο τέλος του Μάρτη θα γίνει, καλύτερα να περιμένουμε όλο τον Φεβρουάριο για να πούνε όλοι ημερομηνίες...
-
Κύριε Κάλφα... μήπως έχετε τίποτα να μας πείτε?....
-
Χμμμ... :127
Λοιπόν, σύμφωνα με τα προηγούμενα posts, αλλά και με όλα όσα έχουμε συζητήσει στις μεταξύ μας συναντήσεις σκεφτόμαστε πως η καλύτερη ημερομηνία διεξαγωγής της ημερήσιας εκδρομής μας είναι η 19η Μαρτίου (μία εβδομάδα πριν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου).
Έτσι... κύριοί μου γυαλίστε τα ερπετά σας, βάλτε κανένα φράγκο στην τσέπη, φορτίστε τους ασύρματούς σας-τις φωτογραφικές σας μηχανές-τις βιντεοκάμερες, βάλτε υπενθύμιση στα κινητά σας και ξεκινάμε την Κυριακή 19/3 για Νάουσα-Βέροια-Βεργίνα.
:arrow: Θα γίνουν παράλληλα και τα γυρίσματα και οι παραλειπώμενες σκηνές για το StiloDVD.
:arrow: Θα σταλθεί και SMS για τα μέλη που δεν έχουν πρόσβαση στο site και... λεπτομέριες στην συνέχεια, οπότε... αναμείνατε στα μόνιτόρ σας!!! :154
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
γυαλίστε τα ερπετά σας
Για ποιον χτυπαει η καμπανα;;; :216
Παράθεση:
φορτίστε τους ασύρματούς σας-τις φωτογραφικές σας μηχανές-τις βιντεοκάμερες
Κοινως, παρτε τον εξοπλισμο σας!
Χρηστο, θα παμε να δουμε τα κρασια που λεγαμε; :132 :132 :132
-
Παράθεση:
Έτσι... κύριοί μου γυαλίστε τα ερπετά σας
ωωωωωχχχ ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!Θα σπάσω κανένα νύχι απο το τρίψε τρίψε...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο DontMKsense
ωωωωωχχχ ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!Θα σπάσω κανένα νύχι απο το τρίψε τρίψε...
:lol: :lol: :lol:
Ναι Μητσάρα, τρίψε λίγο μπας και φανεί το βερνίκι, ύστερα από τα ανεπάλληλα στρώματα σκόνης! :wink:
Σοφόκλα όσο για τα κρασιά θα δείξει, διότι μέχρι τότε ο Γιώργος θα μας πεί σίγουρα αν θα γίνει (αυτός έχει τις επαφές με τον Μπουτάρη).
Οπότε αναλόγα με το αν θα πάμε ή δεν θα πάμε θα διαμορφωθεί και το πρόγραμμα.
-
Χρήστο, δεν βγάζεις το πρόγραμμα? Και αν αλλάξει κάτι το διορθώνουμε...
-
Λοιπόν, ύστερα από πολύ σκέψη και συζητήσεις έχουμε και λέμε:
Α. Περίπτωση που δεν πάμε στον Μπουτάρη
Ραντεβού στις 9:00 π.μ. στο 1ο Parking ύστερα από την έξοδο της Εξωτερικής Περιφερειακής (ή αλλιώς της Εγνατίας Οδού), ακριβώς μετά τον Γαλλικό Ποταμό.
Επίσκεψη στην Βέροια, στην περιοχή "Ελιά" για πρωινό καφεδάκι.
Κατά τις 12:00 αναχώρηση για την Βεργίνα, όπου θα επισκεφτούμε τον Αρχαιολογικό Χώρο για καμία ωρίτσα.
Μετά αναχώρηση για Νάουσα όπου θα πάμε για μεσημεριανό φαγητό και...
Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.
Β. Στην περίπτωση που θα επισκεφτούμε τον Μπουτάρη.
Αναχώρηση την ίδια ώρα από το ίδιο μέρος. Επίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο Ναούσης για πρωινό καφεδάκι.
Επίσκεψη στο οινοποιείο του Μπουτάρη.
Αναχώρηση για Βέροια για μεσημεριανό, έτσι "ζεστοί" που θα είμαστε...
Μετά το φαγητό επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και...
Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.
Να έχετε τον νού σας ότι θα τραβήξουμε μερικά πλάνα για το stiloDVD, το οποίο θα το παρουσιάσουμε στην έκθεση.
Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι γράψτε το...
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Παράθεση:
έτσι "ζεστοί" που θα είμαστε...
Μ'αρεσε αυτο! Ακου εκει "ζεστοι..."
Ωραιο το προγραμματακι που εκανες Χρηστο!
Τα πλανα για το StiloDVD θα τα τραβηξουμε 100%!
Α!!! Μην ξεχασω!!! Οσοι εχετε ασυρματα να τα παρετε! (Σε προλαβα κυριε Καλφα!!! :216)
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Λοιπόν έτοιμοι για το επόμενο Σαββατοκύριακο;
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Παίδες, θα λείπω από Πέμπτη Αθήνα εγώ, οπότε άλλη μια απουσία! :roll: Μήπως το έχω γΑμήσει με τις εκδρομές;;; :roll: :lol: :lol: :lol:
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Μια σημειωση θα ηθελα να κανω: Αν ο καιρος ειναι βροχερος η εκδρομη θα γινει κανονικα; Απο την σημερινη συναντηση καταλαβα οτι αν ο καιρος ειναι βροχερος μαλλον δεν θα ερθουν πολλοι...
-
Σκέψη για μία εκδρομή!
Εγω ειμαι μεσα αλλα οπως ειπε και ο junior αμα βρεξει δε λεει για εκδρομη..