Πάει το Punto, έφυγε για Ζαγορά!
το punto μου μετά απο 7 χρόνια στην κατοχή μου έφυγε....
η συναισθηματική αξία για εμένα ήταν μεγάλη αφου ουσιαστικά ήταν το πρώτο δικό μου αμάξι...
με αυτο πήγα φαντάρος, με αυτό γνώρισα την μαρία με αυτό έγιναν πολλά πράγματα..
http://img98.imageshack.us/img98/480...09412lh.th.jpg
μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω αφού δεν είχε βγάλει κανένα πρόβλημα στα 150'000 χλμ εκτός απο μία μίζα και έκαιγε 5Lt/100χλμ βενζίνη...
τα 2800 που πήρα όμως δεν ήταν λίγα...
το πήρε ένα πιτσιρικάς 18 χρονών απο ζαγορά και έυχομαι να του φερθεί όπως και εγώ...
ήθελα να ήξερα δένεστε όλοι συναισθηματικά με τα αυτοκίνητα σας..??
Να σου πώ οτι κρατάω το μιραφιόρι να κάθεται και πληρώνω τέλη, ασφάλειες και τα λοιπά...
και γω το κραταω το αχ δεν το δινω ρε πετραν πηγα να το πουλησω και μου εχοταν να βαλω τα κλαματα
τωρα γιατι τα λέτε αυτα ρε γμτ....
πείτε καλά έκανες ρε συ...δεν πειράζει...
αντε θα με πάρουν τα ζουμια...
Πέτρο καλά έκανες ρε.......άντε τι θα μας κεράσεις τώρα που το πούλησες και έχεις λεφτα????
και εγω θελω να κρατησω ακομα το punto που ειχα οταν πρωτο οδηγουσα και να χαλασει προτιμω να το εχω πισω και χωρις να κυκλοφοριεται για συναισθηματικους λογους. Ποιος ξερει μπορει στο μελλον να το εφτιαχνα παλι οπως ητανε της καλες εκεινες μερες
Εγώ φίλε Πέτρο δεν έχω τέτοια προβλήματα! Το πρώτο μου αυτοκίνητο είναι το Stilo!!!
Και εμενα το πρωτο μου αμαξι ειναι το Stilo αλλα οταν σκεφτομουν να δωσω την παπια μου (ηταν το πρωτο δικο μου οχημα) το κοιτουσα και δεν μπορουσα να το δωσω. Πιστευω οτι και στο μελλον οταν θα ερθει καποια στιγμη αυτη η ωρα να αποχωρηστω το καμαρι μου θα μου ερθουν αναμνησεις απο ολα αυτα τα χιλιομετρα που εχω κανει μαζι του, τις εκδρομες, ολα τα φιλαρακια και τα amore που θα εχουν περασει απο κει μεσα...
παιδια εγω το αχ παντως δεν το ΔΙΝΩ!!!! ειναι η πρωτη μου αγαπη και παντοτινη!!!!με εχει βγαλει παντου ασπροπροσωπο!!!!χεεεχ
να και η αγαπη!!!
[img]http://briefcase.pathfinder.gr/download/512045[/img.]
Re: Πάει το Punto, έφυγε για Ζαγορά!
[img]http://briefcase.pathfinder.gr/download/512045/ax gti.jpg[/img.]
Πετρε μη χαλιεσαι βρε φιλε...ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!....
Οι περισσοτεροι και ηδυ Ιταλοφιλοι ειναι αρρωστοι με το τουτου σου.
Αν το αγαπουσες εσυ σε αγαπουσε κι αυτο,και μαλλον κατι ηξερε που εφυγε.
Δες το και ετσι... :wink:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
ήθελα να ήξερα δένεστε όλοι συναισθηματικά με τα αυτοκίνητα σας..??
Fiat RITMO 60HP (1.1 lt – 5ταχυτο) μοντέλο Μαϊου 1979. Ήρθε στα χέρια μου το 1991 με 167.000 km (από τους γονείς μου) και το πούλησα Ιανουάριο 2002 με 289.000 km για να αγοράσω το Stilo.
Αχ! Το «σκότωσα» στην κυριολεξία.
Το έχω μετανιώσει… :cry: Όσοι ξέρεται την ήταν το RITMO τότε, σίγουρα θα με κατακρίνετε και καλά θα κάνετε.
τι λετε ρε παιδια!εγω μονο την ψυχη μου δεν εδωσα για να παρω το STILAKI μου!
(ηθελα και το 1600)
πλακα κανω!
οταν εδωσα το TYPHOON ηταν η πικρα!
αλλα το ξεπαρασα face!
μην μασας!
παει το PUNTO εφυγε για ζαγορα
πραγματι ειναι το συναισθημα που σε πνιγει οταν πουλας κατι που εχεις δεθει και εχεις κοπιασει για να το αποκτησεις αλλα σκεψου οτι αγοραζεις κατι το καλυτερο ,εγω αλλαξα τρια ιχ(μινι κουπερ.ουνο fire.ουνο τουρμπο) ε το τελευταιο με αρωστησε ασε που μου το ειχαν κλεψει και το βρηκα στο πυργο .αυτα και προχωραμε αισιοδοξα.
παει το PUNTO εφυγε για ζαγορα
Στον Πύργο; Άααααατσα! Κάνουμε και τέτοια εμείς εδώ;