Aγορασα ενα stilo πριν μια βδομαδα και ψαχνομαι για το τι extra μπορω να του βαλω πια. Εχεις κανεις καμια ιδεα, φυλλαδιο, site ?
To site σας ειναι πολυ ωραιο και ενημερωτικο.
Καλη συνεχεια παιδια.
Printable View
Aγορασα ενα stilo πριν μια βδομαδα και ψαχνομαι για το τι extra μπορω να του βαλω πια. Εχεις κανεις καμια ιδεα, φυλλαδιο, site ?
To site σας ειναι πολυ ωραιο και ενημερωτικο.
Καλη συνεχεια παιδια.
Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε κανενα καλο συνεργειο για το stilo στην Δυτικη Αττικη. Ευχαριστω πολυ.
Τι έξτρα εννοείς;
Ανάλυσε τι περίπου σκέφτεσαι και όλοι θα σε βοηθήσουν! Αν έχεις την υπομονή μπορείς να βρείς αρκετά πράγματα που σ' ενδιαφέρουν μέσα στο site.
Όσο για το συνεργείο, τα παιδιά από την Αθήνα, θα σε κατατοπίσουν...
Καλώς όρισες στο StiloClub, αλλά αν θέλεις συστήσου στο σχετικό topic "Γνωριμία νέων μελών"
καλως ήρθες...
υπάρχουν άπειρα...
ρίξε μερικές ματιές στις υπογραφές των μελών καθώς και στις φωτογραφίες για να πάρεις μια άποψη..
και κάνε ένα search στα τόπικ νομίζω υπάρχει ένα με link για τις εταιρίες που βγάζουν aftermarket εξαρτήματα για εγκατάσταση.
Καλως ηρθες και απο μενα! Σε αυτη τη μεγαλη παρεα υπαρχουν αρκετοι "τρελοι" (με την καλη εννοια παντα) που μπορουν να σου δωσουν ιδεες για το τι μπορεις να κανεις με το αμαξι σου. Δε μας ειπες ομως τι ειναι το Stilo σου, ειναι 3θυρο, ειναι 5θυρο; Ποσα κυβικα;
Ενα καλο συνεργειο για την δυτικη αττικη ειναι ο Fiat Κορανας στα Ν Φιλαδελφεια!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο km206gr
Τωρα απο εξτρα μπορεις να δεις τις φωτο μελων και να ψαξεις καλυτερα στο Forum και θα βρεις πολλα καλουδια για το Stilo σου!!!!
Θα σε περιμενουμε να γνωριστουμε και σε καμια συναντηση!!!!
Αν θες στειλε μου pm το κινητο σου για να σε βαλω στην SmS List ωστε να σε ενημερωνω για τις συναντησεις!!!
Χμμμμμ..... :127
Σε Excel σε βολεύει??....
:152
Καλώς ήρθες mk206gr!!!Θα περάσεις καλά εδώ και θα βρεις όλα όσα θέλεις να βάλεις και πολύ καλές γνώμες γι'αυτά!!!!(κινητ'η διαγήμιση είμαι ο άτιμος)!!!
Σκεφτομαι για ηλιοροφη και τεμπελη. Ποσο λετε να κοστιζουν αυτα μεσα απο την Φιατ?
Ο τεμπελης κοστιζει 100Ε
Τωρα για την ηλιοροφη δεν ξερω.. Νομιζω οτι δεν μπαινει σαν aftermarket...
για ηλιοροφή είχε συζητηθεί παλαιότερα και βγήκε το συμπέρασμα ότι δεν αξίζει γιατί αλλάζει τα χαρ/κα του αυτοκινήτου και την ακαμψία ή κάτι τέτοιο...
Hλιοροφη μπορει να μπει σαν aftermarket αλλα το κατα ποσο στεγανο θα ειναι μετα το αυτοκινητο κανεις δε πιστευω να μπορει να στο εγγυηθει 100%.Αρκει να σου πω οτι μερικες φορες παρουσιαζονται προβληματα σε εργοστασιακες ηλιοροφες τις οποιες τοποθετει ρομποτ με ακριβεια χιλιοστων ποσο μαλλον σε κατασκευες απο ενα μικρο συνεργειο που βασικο ρολο παιζει ο ανθρωπινος παραγοντας..
Για τον τεμπελη η τιμη ειναι στα 130 ευρω περιπου..αποσο μου ειχε πει ο Νικος τοσο την δινει σαν ανταλλακτικο ο Ανδρεαδης
Παιδια το εψαξα λιγακι και σε συνδιασμο και με τις δικες σας απαντησεις καταλαβα οτι ηλιοροφη δεν αξιζει να βαλεις μετα ασχετα ποσο χρησιμη ειναι ειδικα για τους καπνιστες. Ο τεμπελης ομως αξιζει και θα τον βαλω. Ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας.
Α.... και κατι αλλο....Αξιζει κανεις να βαλει αισθητηρες παρκαρισματος ή οχι ;
νταξει καλο ειναι να εχεις αλλα μην νομιζεις οτι δεν θα παρκαρεις παλι γυριζοντας κεφαλι κλπ κλπ. Δεστο σαν ενα μετρο προληψης ωστε εκει που δεν μπορεις να καταλαβεις οτι μπορει να χτυπησεις κανενα δοκαρι ξερω εγω σε βοηθαει. Παντως τρυπες ετοιμες ειναι σκεδον. αμα βγαλεις την μαυρη λωριδα στο πισω προφυλακτηρα (βγαινει πρωτα απο τις ακρες) θα δεις ετοιμες τρυπες (υποδοχες). Το μονο που κανεις ειναι να τους βαλεις και να κανεις τρυπες στην μαυρη λωριδα
καλησπερα
ειμαι νεο μελος,καλως σας βρηκα.......
θελω την βοηθεια σας,εχω ενα 3πορτο με εργοστασιακους αισθητηρες.εσπασαν δυο ματια,ρωτησα στη φιατ κ μου ειπαν μονο κομπλε το σετ.500ε.
βρηκα εξω aftermaket αλλα δεν σβηνει η βλαβη απο το ταμπλω...βλεπει συνεχως ο εγκεφαλος βλαβη..
ξερει κανεις τιποτα???????????
φιλε σορρυ αλλα σε λα8ος 8εμα..αν 8ελεις κανε ενα καινουργιο 8εμα για να σου απαντησουν εκει...να ρωτησω κατι εγω τωρα..τα τοπο8ετισες απλα και δεν σβηνει η βλαβη ή το εβαλες και σε καποιο συνεργειο στον εγκεφαλο για να σβησει την βλαβη και παλι δεν σβηνει??