Ρε εχουμε κανενα δικηγορο εδω μεσα?
Printable View
Ρε εχουμε κανενα δικηγορο εδω μεσα?
Ρε κουφάλα αφου έχεις το κονέ εσυ για δικηγόρο...
τι εγινε ρε συ? εγινε τιποτα?
έγινε ότι βλέπω τον Απρίλιο να γίνεται meeting έξω από τα δικαστήρια..
εγώ με το Σάκη θα είμαστε σίγουρα εκεί!!!! :) :)
Έλα ρε μη μασάτε οι ασφάλειες τα κανονίζουν αυτά, δεν πιστεύω να γίνει τπτ
Έζησε ο παππούς, έτσι δεν είναι???... Αν ναι, μη μασάτε ρε! Λύνονται αυτά! Σάκη, τι τσιγάρα καπνίζεις??
Επόμενο event του Club: Θα πάμε με 5-6 κούτες τσιγάρα, στον Σάκη στα Διαβατά... :216 :216 :216
Εντάξει... κοντά είμαι εγώ... Ένα τσιγάρο δρόμος! :216
Ενα χρονο φυλακιση ζηταει ο βρωμογερος επρεπε να βαλω και οπισθεν να τον αποτελειωσω.
Τιι;;; Ενα χρονο;
365 μερες Χ 1.5 πακετο την ημερα = 547.5 πακετα το χρονο, αρα κυριε Νικο θα πρεπει να παρουμε 550 πακετα και να παμε στο Σακη.
Σακη μη μασας ρεεεεε!!! Ολοι εκει θα ειμαστε στο πλευρο σου!
Ποσο χρονων εισαι;...Μικρη ηλικια και καθαρο μητρωο εισαι ΟΚ.Αυτος μπορει να θελει οτι δεν ειχε κανει μικρος....
Πως εγινε αν επιτρεπεται;
Ρε συ Σάκη τι έγινε;;(Αν επιτρέπεται)
Περπατούσαμε στην Λαγκαδά
πετάχτηκε ο παπούς..
βρήκε στο παρπρίζ....
ψιλοπράγματα γιατι δεν τρέχαμε
και στ 500 μετρα πιο κατω είχε φανάρι και διάβαση για να περάσει ο κωλόγερος
μετά από ένα χρόνο έκανε αγωγή για 24000 ευρώ και 1 χρόνο φυλακή...
έχει 0% πιθανότητες να κερδίσει το δικαστήριο
ο δικός μου ο δικηγόρος είπε ότι πιθανότατα να γίνει συμβιβασμός με την ασφαλιστική και τον παπού για τα χρήματα μιας και αν και φταίει συνήθως δεν βγαίνει 100% κατά του πεζού το δικαστήριο..
για τον Σάκη δεν παίζει τπτ γιατί κάναμε ότι προβλέπεται...(πήρα αστυνομία,ασθενοφόρο και έβαλα τρίγωνο, αν τρέχαμε ο παπούς θα πετούσε με τα περιστέρια στον ουρανό)
και θα αποδείξουμε ότι κακώς πέρασε το δρόμο και ότι πετάχηκε......
έχουμε να πατήσουμε σε πολλα΄΄
είναι πολύ εύκολο να αποδείξειος κάτι όταν αυτή είναι η αλήθεια...
Απ'οτι καταλαβα εσυ εισαι ενας βασικος αυτοπτης μαρτυρας. Αλλους βρηκατε;
Αυτο ειναι κατι πολυ ευχαριστο!Παράθεση:
έχουμε να πατήσουμε σε πολλα
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΡΩΤΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.
Εχω φιλαρακο που θα πληρωσει πολλα για μια αναλογη μαλακια...εκανε και ρωταγε οτι του ελεγαν οι αλλοι.
Ριξε μια ματια εδω
http://www.yme.gr/viewpage.php?section=249
και καλη τυχη.
έχω κατεβάσει τον ΚΟΚ
και απαγορεύεται οποιαδήποτε παρόμοια ενέργεια να διαβείς τον δρόμο κάθετα
ακόμη και παράλληλα να περπατάς το απαγορεύει
επίσης λέει ότι πάντα έχει ο πεζός προτεραιότητα αλλά όταν πετάγεται δεν μπορείς να κάνεις τπτ.
επίσης στα 500 μέτρα πιο κάτω είχε και φανάρι και διάβαση..
ήταν καθαρά βλακεία του
Οπως ειπε και ο Κυριακος ο πεζος εχει παντα προτεραιοτητα αλλα απ'οτι εμαθα απο το Σακη ο μπαρμπας ηταν στο μεσαιο ρευμα κυκλοφοριας καθως στο δεξι ρευμα υπηρχε ενα αυτοκινητο που εστριβε δεξια και ο Σακης το περνουσε απο αριστερα. Αρα για να χτυπησει τον μπαρμπα σημαινει οτι και αυτος ηταν μεσα στη μεση του δρομου!
Αλήθεια, από τη στιγμή που ήρθε η αστυνομία και έκανε καταγραφή του γεγονότος, δεν είσαι καλυμένος από το πως έγινε το σκηνικό ή μπορεί να αντικρούση τους ισχυρισμούς σας;
Αυτος λεει οτι θελει τωρα τα ειπε οπως τον βολευαν και ο δικηγορος εβαλε μπολικη σαλτσα απειλησαν επισης με ψευδομαρτυρες αμα δειτε την δικογραφια θα γελατε μεχρι αυριο
Και οι αστυνομικοί τι καταγραφή του ****υ κάνανε ρε γμτ! αχ βρε Ελλαδίτσα κακομοίρα...
Κατι πανια δικηγοροι που υπαρχουν...
Εγω ημουν μαρτυρας σε μια δικη καποτε για μια γκαραζοπορτα που κατεβηκε και πλακωσε τον ουρανο μιας 156.Η πορτα δεν ηταν απο αυτες που κατεβαινουν καθετα-ρολαριστα αλλα σαν αυτες που προεξεχουν πρωτα....και οταν το φωτοκυταρο επιασε το αμαξι ηταν ηδη αργα.
Αφου αναφερει το παραδειγμα με τα ασανσερ που ανοιγοκλεινουν καθετα και σταματανε αν το υπερυθρο πιασει κατι καταλαβε τις μαλακιες που ελεγε μπροστα σε αυτα που θα ελεγα εγω και σε καποιο κενο με πιανει (αν ειναι δυνατον) χαμηλοφωνος και μου λεει σταματα μωρε τωρα...
οποτε χωρις να τον κοιταω του λεω..γα!@$σε μας μωρε τωρα...