Re: Αγορα STILO τωρα ή όχι
Ευχαριστώ πολύ παιδια για την ενημέρωση...
Ναι για το dynamic λεω σε γκρι-σαμπανιζε (κάπως έτσι).
Είναι πολύ μουράτο και ομορφο.
Αρχικα πήγα να δω το Gr. Punto, αλλά παιδια μεγάλη πατάτα.
Πολύ πρόχειρο μπροστά στην μηχανή. Ακόμα απορώ τι κάνει μια βίδα που προεξέχει στον αριστερο θόλο. Άσε την πλαστικούρα του θόλου, που είναι προσβάσιμος από την μηχανή. Και από κοντά δεν είναι όπως φαίνεται στην διαφήμιση.. έχει πέσει τρελό photoshop.
εεε και εκεί που λέτε είδα το STILO θηρίο κανονικό να με κοιτάει επιθετικά με αυτή την απίστευτη μούρη και δεν σας κρύβω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.
Με κέρδισε... φαίνεται πολύ ποιοτικό, προσεγμένο... και αγριεμένο. Από επιδόσεις από ότι μου λέτε είναι καλό, οπότε μάλλον θα προχωρήσω.
Εγώ παιδιά στην Αθήνα είμαι, και μου αρέσει πολύ όταν βλέπω προσπάθειες σαν αυτή που έχετε κάνει στο site, για να μοιραστείτε την αγάπη σας για το STILO.
Επιπλέον απόψεις για το STILO 1.4 95hp από μέλη που το έχουν είναι ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτες!
Μηχανικά να φανταστώ ότι είναι αξιόπιστο ε?
Σας ευχαριστώ παιδια και ελπίζω να πάρω και εγώ σύντομα το επίσημο εισητήριο για να μπω στην παρέα σας.
Χάρης
αυτό περι έρωτα με την πρώτη ματιά το πάθαμε όλοι....
και τι καλό είναι ότι συνεχίζει μετα απο 3 χρόνια..ειλικρινα δεν με φαντάζομαι να είχα κάτι άλλο...
όσον αφορά τα μηχανικά είναι ο γνωστός Fire κινητήρας της Fiat, πολύ αξιόπιστος και έχει και 5 χρόνια εγγύηση...
δυναμομετρημένος σε dyno day του Club στα 103 άλογα..
ας δούνε το post και μέλη με τον 1,4 να σου πούνε περισσότερα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
δυναμομετρημένος σε dyno day του Club στα 103 άλογα..
Πετρο ενταξει μην ντρεπεσαι πες για το δικο μου στα 107ps και του Σταματη 108ps..ελα πες και δε θα σε κοροιδευω :lol: :lol:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο haris
Δεν σας ξέχασα!! Πριν απο μερικές ώρες πήρα το STILO!
Καλοριζικο φιλε και περιμενουμε νεα και εντυπωσεις απο το πρωτο ταξιδακι σου! :wink:
Καλοταξιδο??Καλοριζικο και να το προσεχεις...Αυτο παντως θα σε προσεχει στα σιγουρα!!!!
Ευχαριστώ παιδια.... Οι πρώτες εντυπώσεις είναι παρα πολύ καλές!!!
Η "ιταλίδα" μου είναι φοβερή!!
Απλά είμαι λίγο μπερδεμένος με τον συναγερμό... Μου έχουν βάλει της μαμάς fiat/meta systems και κλειδώνει από το τηλεχειρ./κλειδί. Αν όταν τον οπλίσω το πατήσω δύο φορές.. όντως κλειδώνει ως dead lock που λέει το βιβλίο ή είναι κάτι άλλο?
Και καλά άμα χάσεις το κλειδί αυτό πώς το παίρνεις το αυτοκίνητο με το δεύτερο που δεν έχει τηλεχ.? Ξέρετε αν μπορώ να πάρω από κάπου αυτόνομο τηλεχ. για τον συναγερμό?
Για τα πολλαπλ./μπουζί να ανησυχώ και στο δικό μου μοντέλο??