Κοιταξτε, ειμαι σιγουρος οτι καπου εχει ξαναγινει η συζητηση αλλα εψαξα λιγο και δεν βρηκα κατι.
Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα επαγγελματικο πλυντηριο αυτοκινητων στα νοτια προαστεια?
Χρειαζομαι επειγοντως επαγγελματικο καθαρισμο στο αμαξι.
Εχω βρει ενα στην Λεωφορο Αμφιθεας στο Παλαιο Φαληρο και μου ζηταει 120 ευρω για να το κανει καινουργιο. Πλυσιμο μεσα εξω πανω κατω μηχανη αεραγωγους κερωμα γυαλισμα και ολα τα συμπαραμαρτουντα,
Η τιμη μου φανηκε λιγο τσιμπημενη. Ειναι οντως τοσο ακριβες αυτες οι υπηρεσιες η υπαρχει κατι πιο οικονομικο.
Μονος μου εχω καταληξει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κανω τιποτα παραπανω απο μια σκουπα εσωτερικα και ενα πλυσιμο με μανικα εξωτερικα.
07-04-06, 11:51
TABO
Πλυσιμο / Καθαρισμα
Τι τα ψάχνεις ρε συ Παντελή...
Όλοι απο κάπου πρέπει να ζήσουν...
Και τα καθαριστήρια αυτοκινήτων κλέφτες θα γίνουν...????
ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ
Αφού λεφτά έχεις γιατί δεν το πουλάς να πάρεις ένα καινούργιο να είναι και καθαρό...?????
:216 :216 :216 :216 :216
07-04-06, 13:12
Pantjo
Πλυσιμο / Καθαρισμα
Τα λεφτα δεν ειναι για πεταμα! Σακουλι το σακουλι γεμιζει το φασουλι!
07-04-06, 14:02
CRIS
Πλυσιμο / Καθαρισμα
πιαστο ενα πρωινο μονος σου βγαλε καθησματα παρε και ενα (μαλλον 2 )σπρει για μοκετες και ντου!να δεις πως γινετε!
ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!
το καθαριστικο για το δικο μας ταμπλο κανει καπου 15 ευρωπουλα!
ειναι σαν αφρος και το αφηνεις κανενα 3λεπτο και μετα με ενα στεγνο πανι!αποτελεσμα τελειο!
ψαξτο παντως!
07-04-06, 14:28
Pantjo
Πλυσιμο / Καθαρισμα
Μα...αυτο λεω! Οτι δεν εχω τον χρονο να αφιερωσω για να το κανω μονος μου! Αν ειχα... θα του ειχα κανει κανα πλυσιμο απο τον Αυγουστο μεχρι τωρα!
09-04-06, 17:14
Stilatos
Πλυσιμο / Καθαρισμα
pantjo δοκιμασε autoglym, αν ειναι πολυ ακριβο ρωτα το πλυντηριο που ειναι στην παραλιακι σχεδον απεναντι απο τα αστερια νομιζω ειναι καλος. αλλο μερος? υπαρχει και το meguairs μαγαζι στο φαληρο.
10-04-06, 12:36
Pantjo
Πλυσιμο / Καθαρισμα
Τι ειναι ο meguairs? Αυτος στη Αμφιθεας? Γιατι αυτος ειναι που μου ζητησε τα 120!
10-04-06, 14:07
Stilatos
Πλυσιμο / Καθαρισμα
http://www.meguiars.gr/ για κοιτα αμα ειναι αυτο παντως αυτος κανει πολυ καλη δουλεια αλλα ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να βρεις και πιο φτηνο.
10-04-06, 19:48
CRIS
Πλυσιμο / Καθαρισμα
μαλλον ο ανθρωπος ειδε το αμαξι πως ειναι και τραβουσε τα μαλλια του!!!!!!!!!!
γιαυτο και τα 120
10-04-06, 20:40
Pantelis
Re: Πλυσιμο / Καθαρισμα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο CRIS
γιαυτο και τα 120
:roll: (...ωχ! αν η ταρίφα πάει με τη βρώμα εγώ την βγάζω με 500ευρωπουλάκια; )
11-04-06, 03:16
Koulou
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Pantelis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο CRIS
γιαυτο και τα 120
:roll: (...ωχ! αν η ταρίφα πάει με τη βρώμα εγώ την βγάζω με 500ευρωπουλάκια; )
Εμένα χαλαρά θα με συμφέρει να το πουλήσω και να πάρω καινούριο... :roll: Ποιος βάζει όμως πάλι "airback failure", άσε, δε θέλω να έχω τρεχάματα, ασ' το άπλυτο καλύτερα... :roll: :lol: :lol: :lol:
11-04-06, 09:22
Pantelis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Koulou
[ Ποιος βάζει όμως πάλι "airback failure", άσε, δε θέλω να έχω τρεχάματα, ασ' το άπλυτο καλύτερα... :roll: :lol: :lol: :lol:
Το νέο Stilo η FIAT θα το εξοπλίσει με Full Airbag Failure (strandard εξοπλισμός). Κάνε υπομονή. Εγώ μαζεύω από τώρα χρήμα.
Παρολα αυτα, σημερα επισκεφθηκα την ΣΙΔΗΚΑ για αλλαγη πολλαπλασιαστη και μου ειπαν οτι εχουν συμβεβλημενο πληντηριο για 70 ευρω full service αντι της κανονικης τιμης των 150 (ετσι ειπωθηκε).
11-04-06, 21:04
Stilatos
Νταξει ρε παιδια μην κανετε ετσι λες και το stilo ειναι το μονο που το κανει εδω το κανει στου φιλου μου το megane
11-04-06, 22:35
Soul_Giannis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Pantelis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Koulou
[ Ποιος βάζει όμως πάλι "airback failure", άσε, δε θέλω να έχω τρεχάματα, ασ' το άπλυτο καλύτερα... :roll: :lol: :lol: :lol:
Το νέο Stilo η FIAT θα το εξοπλίσει με Full Airbag Failure (strandard εξοπλισμός). Κάνε υπομονή. Εγώ μαζεύω από τώρα χρήμα.
FIAT: Failure In Airbag Technology
Εγω παντως ξερω οτι θα μου το κανει αν τραβηξω αποτομα το καθισμα μπροστα ή πισω!
Μετα καθομαι και κουναω λιγο τα καλωδια κατω απο το καθισμα και ολα οκ!!!!
11-04-06, 22:51
Soul_Giannis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Pantjo
Παρολα αυτα, σημερα επισκεφθηκα την ΣΙΔΗΚΑ για αλλαγη πολλαπλασιαστη και μου ειπαν οτι εχουν συμβεβλημενο πληντηριο για 70 ευρω full service αντι της κανονικης τιμης των 150 (ετσι ειπωθηκε).
Παντελη απ'οτι ειδα σε μια εφημεριδα και στην επισημη ιστιοσελιδα της Fiat η Σιδήκα δεν ανηκει πλεον στο επισημο δικτυο της Fiat δες εδω
Χθες λοιπόν, επλύθη, εγιαλίσθη και είναι πλέον έτοιμο για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.
Το θέμα όμως ανήκει εδώ καθώς χρησιμοποίησα για πρώτη φορά την Meguairs αλοιφή. (Wax #26).
Αξιοσημείοτο είναι το γεγονός ότι μπήκε και βγήκε ΠΟΛΥ ευκολα. Το αποτέλεσμα, τουλάχιστον τώρα, είναι πολύ καλό κατά την γνώμη μου.
Το προϊόν το βρίσκεις εδώ στα 30 euro το μπουκάλι ενώ από ebay έρχετε πολύ φθηνότερα.
Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αλοιφή είναι προτεινόμενη από τον βαφέα μου.
06-07-09, 15:28
Stilatos
Απάντηση: Πλύσιμο / Καθάρισμα
χρησημοποιο το tech wax που ειναι ακομα πιο ευκολη εφαρμογη απλα τελεια. Γενικως τα προιοντα της meguiars ειναι παρα πολυ καλα.
06-07-09, 15:35
ioannidis
Σε τι συχνότητα Παντελή; Σε κάθε πλύσιμο το βάζεις;
06-07-09, 15:48
Stilatos
ΟΧΙΙΙΙΙ μην το κερωνεις το αμαξι συχνα θα μαζευτει πολλη το ενα πανω στο αλλο. Εγω το κερωνω αναλογα συνηθως καθε 3-4 μηνες.
06-07-09, 16:39
ioannidis
Έλεγα για το προϊόν το δικό σου, αν γίνεται συχνά.
Εγώ το κάνω κάθε 6μηνο εκτός από την τελευταία φορά που πέρασαν 9 μήνες...
06-07-09, 17:58
Stilatos
μπορεις λιγο πιο συχνα μιας και αφηνει λεπτοτερη στρωση. Επειδη εδω στην δουλεια τρωει απιστευτη σκονη τρωει το κερωμα με τον καιρο ετσι μπορω μην σου πω και σχεδον καθε 2 μηνες να το κανω αλλα προτιμω καθε 3-4 μην εχω wax buildup.
Kαι μην ξεχνατε Wax on Wax off οπως λεει στο Karate Kid για να πηγαινει ομοιομορφα και ωραια. HAHHAHHAHAHHAHHA
06-07-09, 18:06
ioannidis
Έτσι έτσι να στρώνουμε μπράτσα...
Το κακό με το κέρωμα είναι ότι πιάνει σχετικά εύκολα σκόνη (ειδικά τις 2-3 πρώτες μέρες) και για να το ευχαριστηθείς το αμάξι θα πρέπει να έχεις εκείνη την μάπα που έχουν κάτι παππούδες στα kadett και να το ξεσκονίζεις.
Να με συμπαθάτε αν το έχετε ήδη αλλά το θεωρώ ηλίθιο αξεσουάρ...
06-07-09, 18:30
Stilatos
οχι βρε με το κερωμα φευγει πολλη πιο ευκολη η σκονη μολις βγεις στους δρομους και ανεβασεις λιγο χιλιομετρα φευγει η πιο πολλη. Ασε που θα δεις την επομενη φορα που θα το πλυνεις ποσο πιο ευκολα θα βγαινει η βρωμα.
06-07-09, 18:36
ioannidis
Το ξέρω ρε... Αλλά πάλι κάθεται εκείνη η ψιλή και μου την δίνει...
Παρεπιπτόντως...
Βρήκα κι άλλο μαγαζί με Meguiars στην Θεσσαλονίκη...
Θα έχουνε επισκέψεις αύριο. χε χε χε χε!
06-07-09, 20:48
Stilatos
αν καθισεις και κανεις σωστη δουλεια και εχεις υπομονη παρε το gold wax. Αν δεν μπορεις τα πολλα πολλα και θες κατι πιο ευκολα χτυπα tech wax. Το καθαριστικο σαλονιου παρα ειναι δυνατο καλυτερ ριξε 3-4 σπρευ σε λεκανι με νερο. Το υαλιστικο tech για πλαστικα επισης γαμαει. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και το καλυτερο απολα ειναι να παρεις το γαντι για να πλενεις το αμαξι βοηθαει παρα πολυ.
07-07-09, 01:38
dimos47ki7
εγω παλι εχω βρει το ωραιοτατο Auto-moto Spa στη Ζερβα στην Γλυφαδα. ολο το πλυσιμο στο χερι, μεσα-εξω και κερωμα 20 ευρω, και κανουν πολυ καλη δουλεια, ειδικα σε καποιες λεπτομερειες οπως ειναι οι ζαντες. στο τελος περνανε ολες τις ζαντες με στεγνο πανι, ακτινα-ακτινα και δεν μενει ιχνος βρωμιας. επισης περνανε ολα τα εξωτερικα πλαστικα με προστατευτικο σπρει και το αμαξι δειχνει λες και ειναι εκθεσιακο...
βεβαια, κακα τα ψεμματα, σαν το πλυσιμο που θα κανεις στο σπιτι μονος σου...δεν θα σου κανει κανενας, γιατι κανενας δεν εχει το μερακι του ιδιοκτητη. αλλα αυτος που λεω ειναι μια πολυ καλη εναλλακτικη ;)
07-07-09, 13:07
ioannidis
Δήμο, σε όσα και να το πήγα, σαν την πηλωτή δεν έχει... Τέρμα...
Τι σε Shell, BP, Wash park;;; Τίποτα απολύτως.
Πιο καλή μοναξιάααααα!!!!
08-07-09, 00:13
dimos47ki7
^^
+1000 ;)
08-07-09, 01:41
tzagarakis
Εγώ πριν 4-5 χρόνια το θεωρούσα σχεδόν προσβολή να μου πλύνουν το αμάξι,τώρα μόνο μου το πλένουν.(αδυσώπιτος ο χρόνος)
08-07-09, 10:16
lisaNY
Καλα.. μην πας μακρια..
αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα κατεστραμενα πλαστικα (και διαφορες αλλες μικρο ζημιες), εχουν γινει απο κατι "πύραυλους" που τα πλενουν..
Hese mesa!!
Ασε που ποτε δεν ειναι καλα καθαρισμενο..μισες δουλειες
Γνωμη μου, αν μπορεις, μονος σου!
08-07-09, 11:19
Ionio-Zante
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο lisaNY
Καλα.. μην πας μακρια..
αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα κατεστραμενα πλαστικα (και διαφορες αλλες μικρο ζημιες), εχουν γινει απο κατι "πύραυλους" που τα πλενουν..
Hese mesa!!
Ασε που ποτε δεν ειναι καλα καθαρισμενο..μισες δουλειες
Γνωμη μου, αν μπορεις, μονος σου!
Λιζα... Οταν ερθεις Ζακυνθο θα σε παω καπου να σου πλυνουν το Αμαξι...
Θα δωσεις 15 € ( ναι ειναι λιιιιγο πιο ακριβως) και αν δε σου αρεσει θα σε κερασω μπυρονια... αν σου αρεσει θα κερασεις εσυ...
Hand wash... Trust me on this....
08-07-09, 11:28
lisaNY
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Ionio-Zante
Λιζα... Οταν ερθεις Ζακυνθο θα σε παω καπου να σου πλυνουν το Αμαξι...
Θα δωσεις 15 € ( ναι ειναι λιιιιγο πιο ακριβως) και αν δε σου αρεσει θα σε κερασω μπυρονια... αν σου αρεσει θα κερασεις εσυ...
Hand wash... Trust me on this....
Τα λεφτα καλα ειναι, δεν ειναι θεμα!
εγω θαρθω και το ξερεις, και 2 κιβωτια να κερασω, αλλα πες μου οτι δεν χρησιμοποιουν το γνωστο "Ζακυνθινο" νερακι!! ε?
(εχω ενα θεματακι με αυτο)
03-11-09, 01:17
cris77
Παιδιά όταν κάνεις βιολογικό καθαρισμό σου βγάζουν και τα καθίσματα?
Διάβασα στο βιβλίο ότι καλό είναι να απενεργοποιείς τους αερόσακους.
Προχθές το έχω πάρει ( μεταχειρισμένο ) οπότε δείξτε κατανόηση....
03-11-09, 01:36
PARHS
γεια σου φιλε μου δεν σου βγαζουν τα καθισματα αλλα τα καλυμματα αν εχεις και κα8αριζουν ολο το αμαξι ακομι και τιν ταπετσαρια του ουρανου....πραγματικα αξιζει τα λεφτα του αλλα οχι και για συνεχεια....μια φορα τον χρονο 8α ελεγα και πολυ
03-11-09, 09:04
cris77
Το πήρα μεταχειρισμένο και θέλω να του κάνω ένα καλό καθάρισμα γι' αυτό ρωτάω. Αυτές τις ημέρες διαβάζω τα posts που υπάρχουν αλλά είναι πολλές οι πληροφορίες και χάνομαι.
03-11-09, 10:35
tzagarakis
Kαλοτάξιδο!!!!cris
03-11-09, 12:59
cris77
Ευχαριστώ tzagarakis : )
03-11-09, 16:59
PARHS
μην αγχωνεσι εμεις εδω ειμαστε....εγω θα σου συνιστουσα να κανεις παντως ενα.... ΠΡΟΣΟΧΗ:ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΟ...............
ΣΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ STILO ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ......................