::-->3η Παννεληνια Συναντηση Stiloclub<--::
φιλοι στιλατοι καλησπερα.τωρα που ξαναβγηκε τo site και χειμωνιαζει σιγα σιγα μηπωσ θα επρεπε νε αρχισουμε να σκεφτομαστε για μια πανελληνια συναντηση περιπου στα τελη οκτωβριου η' το νοεμβριο???περιμενω να ακουσω τις προτασεις του καθενως.προσωπικα εγω προτινω λιμνη του πλοστηρα η' μετσοβο!!!
Απάντηση: Παννεληνια Συναντηση Stiloclub
και εγω ειμαι μεσα!!!!!!!
1.face
2.soul_giannis
3.frank
4.petros
5.paidaros
Περίπου πότε λέμε να γίνει ρε παιδιά για να ξέρω και εγώ? Ισχύει αυτό το με το νέο έτος?
Ναι απ'οτι φαινεται εκει θα παει!!!Αρα Θοδωρη φροντισε για καμια αδεια!!!!
Κώστα, το Θέμα ξεκίνησε τέλη Σεπτεμβρίου..Εκ πείρας η πανελλήνια δεν προλαβαίνει να οριμάσει με τίποτα μεσα στους 2 μήνες...Μέχρι να βρεθεί το μέρος, να ασχοληθεί κάποιος με τα ξενοδοχεία και το πρόγραμμα, να μαζευτούν τα άτομα, και κατόπιν τα χρήματα περνάει αρκετός καιρός...
Καλό είναι να ξεκινήσει κάποιος θα κοιτάει για ξενοδοχεία στο Μέτσοβο...Ποιο καλό παιδί θα το κάνει αυτό..?
Εγώ βρήκα αυτό..
http://www.metsovohotels.com/photo/pict37l.jpg
http://www.metsovohotels.com/
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
θα καθομαστε και θα μαλλονουμε μεταξυ μας η' θα κανονισουμε για την συναντηση!πιστευω απο την στιγμη που ολους μας μας εννονει προτα η αγαπη για το stilo δεν πρεπει να κθομστε και να μαλλονουμε μεταξυ μας.παντως πιστευω οτι πρεπει να βαλουμε ενα οριο ως προς την ημερομηνια.ας πουμε μεχρι τελη φεβρουαριου.τι λετε????????
:thumbsup:
Λέω να μην το τραβήξουμε τόσο Αργά....πιστεύω ότι το Σ/Κ 13-14 είναι μια καλή ημερομηνία...Θα υπάρχει ακόμα το γιορτινό κλίμα και δεν θα ξενερώσουμε απότομα μετά τις γιορτές, αφού θα έχουμε την πανελλήνια να περιμένουμε...Τι λέτε..?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Αυτο ξαναπες το Πετρο!
Junior απο την λαική ψωνίζεις για την γάτα σου???:D
Εγω δεν εχω προβλημα με το ποτε αρκει να ειναι του χρονου!!!
Πετρο το ξενοδοχειο που βρηκες ειναι ωραιο!!!Τιμες???
Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο..Υπάρχει διαθεσιμότητα για μετά τις Γιορτές...Μια ενδεικτική τιμή που μου είπε για 10 δωμάτια είναι 65-70€ απο 90 που εχει κανονικά....Πέρισυ και πρόπερσυ είμασταν 20 δωμάτια οπότε του είπα για 10 για ρίξει και άλλο την τιμή μετά...Υπάρχει και το αρχοντικό δίπλα με τζάκια στα δωμάτια που βγαίνει πιο ακριβά..(Δεν μας ενδιαφέρει νομίζω)...
Το ξενοδοχείο απο ότι κατάλαβα (είναι λίγο μπάρμπας και δεν πολυσυνενούμασταν) είναι αυτό..
http://www.metsovohotels.com/photo/pict01l.jpg
Αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ είναι το αρχοντικό...
Σας φαίνονται πολλά...?Εγώ νομίζω είναι καλά..!!!
Για ΠΣΚ λέμε έτσι?
Καλή ιδέα μου ακούγεται για μετά τις γιορτές αλλά δεν ξέρω αν όντως θα είμαι Αθήνα τότε....
Εγώ μετατίθομαι περίπου στις 8-10/1....:wall:
Ξέρω είμαι για σκότωμα που όλο προβάλω εμπόδια αλλά τι να κάνω δεν θέλω να το χάσω ρε γμτ....:giveup::jump1:
Κοιτα η τιμη μου ακουγεται καλη!
Αν δεν εχουν προβλημα και οι αλλοι να το κανονισουμε!!!
Για Καλαμπακα-Μετεωρα τι λετε?
Εχει πολυ καλες τιμες και ανεξαρτητα την εποχη τρελο τουρισμο...
Τα Μετέωρα από το Μέτσοβο είναι 40 λεπτά. Βέβαια ως Θεσσαλος θα ψηφίσω Μέτσοβο (χιονοδρομικό δίπλα, λίμνη λίγο παραπάνω, μετσοβόνε, άπαιχτες "βαρβάτες" τυρόπιτες από "βαρβάτο" τυρί, κτλ). Στα κοψίδια πάντως παίζει και το Καστράκι (Μετέωρα).
Το ξενοδοχειο Alsos House στην Καλαμπακα εδωσε μια ενδεικτικη τιμη για 10 δωματια αρχικα, για το μηνα Φεβρουαριο 45/50Euro (με/χωρις πρωινο) στα δικλινα δωματια.
πληροφοριες και φωτο εδω www.alsoshouse.gr
Μη ξεχνατε τη λιστα συμμετοχης για την εκδρομη..
1. paidaros
2. face
3. frank
4. Ionio-Zante
5. mike
6. petros
7. Soul_giannhs
8. ThoDoris
9. Cubano_KG
10.????????????
11.????????????
12.????????????
.
.
1. paidaros
2. face
3. frank
4. Ionio-Zante
5. mike
6. petros
7. Soul_giannhs
8. ThoDoris
9. Cubano_KG
10.Costas1.6
11.????????????
12.????????????
Που θα πατε χωρις εμενα!!!
ειμαι μεσα με τις μπαντες. . .
εχω βαρεθει να σας "γραφω" αντε να σας δω και λιγο!!!
Κωστα η τιμη που εδωσες ειναι πολυ καλη και πολυ ελκυστικη και α εχουμε πιστευω περισσοτερες συμμετοχες!!!
Απο εκει και περα μολις βρουμε κανα 2 ξενοδοχεια ακομα και καταληξουμε στο μερος ας κανουμε μια ψηφοφορια και θα δουμε που θα απαντησουν οι περισσοτεροι!
Εμενα σαν οψη μου κανει περισσοτερο αυτο που βρηκε ο Πετρος!!!