-
Συμβουλές Πίστας-TrackDay
Συμβουλές πίστας
Εδώ θα βάλω ένα λινκ από άρθρο μου γενικό για πίστες και ένα ακόμα για τις Σέρρες συγκεκριμένα. Καλό είναι όσοι θελήσουν ή απλώς ενδιαφέρονται για πίστα να το διαβάσουν. Μπορείτε να μεταφέρετε το λινκ στα κλαμπ σας ώστε αυτοί που θέλουν να μάθουν περισσότερα να έχουν την πρόσβαση. Θα γράψω επίσης, με την μορφή ερωταπαντήσεων μερικά ίσως ερωτήματα που μου έρονται στο μυαλο ή που μου έχουν θέσει ώστε να λύσω όσο το δυνατό περισσότερες αποροίες. Αν κάποιο μέλος σε κάποιο κλαμπ έχει κάποια ερωτηση που δεν έχει απαντηθεί, ο εκάστοτε υπεύθυνος ας την μεταφέρει εδώ ώστε να την απαντήσω και να εμπλουτίσουμε το υλικό αυτό και για το μέλλον. Keep tracking... :wink:
http://www.trackday-special.gr/main/trackdays/tips.php
http://www.trackday-special.gr/main/...res/serres.php
Εδώ είναι ένα βιντεάκι απο μέσα για αν θέλει κάποιος να παρει την προοπτική της πίστας από μέσα. Δεν είναι τέλειο αλλά είναι το μόνο που έχω σε βίντεο σχετικά καθαρό και σχετικά γρήγορο.
http://www.trackday-special.gr/main/...os/1_33_13.wmv
Λοιπόν πάμε...
1) Θα πετάξω τα λάστιχα μου μετά το TD?
Όχι, απαραίτητα, σίγουρα η φθορά θα είναι σημαντική ειδικότερα σε "καθημερινά" αυτοκίνητα και όχι σε σπορ κατασκευές. Για να αποφύγουμε να φάμε πολύ λάστιχο καλό είναι να μην βιαστούμε να τρέξουμε στην πίστα και να ξεπεράσουμε την αίσθηση που έχουμε μάθει από το δρόμο ότι πρέπει να γλιστράμε για να πάμε γρήγορα. Στο TD είναι υπολογισμένο να τρέξουμε από 3 12λεπτά κάτι το οποίο θα μας εξασφαλίσει ότι θα βγούμε πριν το αμάξι ζοριστεί πολύ και πριν υπερθερμανθούν ιδιαίτερα τα ελαστικά. Ο συνολικός χρόνος στην πίστα θα είναι τέτοιος που δεν θα καταστρέψει τα ελαστικά και θα μας επιτρέψει να διασκεδάσουμε χωρίς το κόστος της άμεσης αλλαγής. Επίσης, ανεβάζοντας τις πιέσεις θα φροντίσουμε να μην μαγουλιάζει πολύ το πλαινό έτσι ώστε να μην καταστρέψουμε το εξωτερικό μέρος του ελαστικό νωρίς. Σίγουρα προτειμότερο είναι να βρείτε μια μεταχειρισμένη 4άδα που να μην σας νοιαζει και πολύ.
2) Ο κινητήρας ζορίζεται πολύ?
Ο κινητήρας θα δουλέψει για όση ώρα είμαστε στην πίστα στα όρια των στροφών περιστροφής του, κάτι που σίγουρα δεν τον χαροποιεί αλλά δεν θα τον προβληματίσει και ιδιαίτερα πλην ελαχίστων περιπτώσεων βαριών μετατροπών κυρίως turbo που απλά πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στην θερμοκρασία (κυρίως καυσαέρια και λάδια) ώστε να μην υπερθερμάνουμε τον κινητήρα. Για να εξασφαλίσετε την υγεία του μοτερ φροντίστε τα ζωτικά υγρά του να βρίσκονται σε καλά επίπεδα και να μην έχετε λάδια που πάνε για αλλαγή σε λίγο. Φροντίστε να έρθει σε θερμοκρασία λειτουργίας πριν μπείτε ένω όταν βγει η σημαία για να επιστρέψετε στα πιτς κόψτε ταχύτητα και αφήστε το μοτερ να ηρεμίσει μέχρι να γυρίσετε. Μπορείτε με την επιστροφή σας στα πιτς να ανοίξετε και το καπώ για λίγη ώρα ώστε να φύγει η συσσωρευμένη θερμοκρασία. Ο χρόνος έκθεσης σε αυτές τις συνθήκες στο TD είναι τέτοιος που να είναι ασφαλής για την πλειοψηφία των κινητήρων.
3) Θα χαλάσει το πλαίσιο του αυτοκινήτου και θα έχω τριγμούς μετά την πίστα?
Παρόλο που για τους επιβαίνοντες τα φορτία στην πίστα είναι μεγάλα, το αυτοκίνητο καταπονείται αρκετά περισσότερο στην καθημερινή μετακίνηση όπου κινούμαστε μέσα σε λακούβες. Τα φορτία που ασκούνται είναι μεγαλύτερα από αυτά που θα επιβάλει το κατάλληλο διαμορφωμένο οδόστρωμα της πίστας. Το μόνο το οποίο θα ήταν καλό να αποφύγουμε είναι τη συχνή επαφή με τα κερμπς της πίστας.
4) Θα θέλω φρένα μετά και αμορτισέρ?
Τα αμορτισέρ δεν καταπονούνται στην πίστα, ισχύουν τα παραπάνω σε σχέση με το δρόμο. Ούτε λοιπά κινούμενα μέρη ανάρησης (μπαλάκια σινεμπλοκ κτλ), στις καθημερινές λακούβες τρώνε πολύ περισσότερο ζόρι.
Τα φρένα καταπονούνται αλλά το καλό που έχει η συγκεκριμένη πίστα είναι ότι έχει ουσιαστικά 3 δυνατά φρεναρίσματα μόνο τα οποία δεν είναι απανωτά αλλά έχουν κενό μεταξύ τους κάτι που βοηθάει πολύ στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης. Μόνο τα πολύ δυνατά αυτοκίνητα επειδή πιάνουν αρκετά χιλιόμετρα μπορεί να ζορίσουν τα φρένα τους αν δεν τα έχουν αναβαθμίσει αντίστοιχα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην τα σανιδώσετε με το που μπείτε αλλά να τα ζεστάνετε και αυτά προοδευτικά και στην επιστροφή να τα κρυώσετε έτσι ώστε να αποφύγετε στραβώματα από κακή χρήση.
5) Κινδυνεύω να χτυπήσω στην πίστα?
Η χάραξη στην πίστα είναι δεδομένη. Κάντε τον κόπο να την μελετήσετε λίγο πριν πάτε και κάντε 1-2 πρώτους αναγνωριστικούς γύρους. Ο μόνος τρόπς να χτυπήσει κάποιος στην πίστα είναι να κάνει εντελώς λάθος εκτίμηση και να πάει να μπει με 20 χιλιόμετρα πανώ από όσα παίρνει η στροφή, πράγμα δύσκολο γενικά καθώς η πίστα κρατάει πολύ περισσότερο από το δρόμο και η εκτίμηση του οδηγού δεν πέφτει τόσο έξω. Η πίστα έχει αμμοπαγίδες για να μειώσουν την ταχύτητα σας σε περίπτωση εξόδου καθώς και αρκετό χώρο συνήθως εκεί που πρέπει ώστε να μην έχετε πρόβλημα ακόμα και να βγείτε. Φυσικά Motorsport can be dangerous, και κανείς δεν μπορεί να σας διασφαλίσει για το απυρόβλητο, αλλά οι πιθανότητες σε σχέση με το δρόμο είναι συντριπτικά καλύτερες. Να χτυπήσουν 2 αμάξια μεταξύ τους δεν έχει συμβεί σε TD λόγο των κανόνων ασφαλείας που υπάρχουν από τους διοργανωτές. Έτσι, αν κάποιος πλησιάσει το προπορευόμενο όχημα αρκετά και θεωρεί ότι τον καθυστερεί τότε κάνει σινιάλο με τα φώτα ανάβοντας το αριστερό φλας, όταν ο εμπρός το δει τότε κάνει λίγο δεξιά (όχι πάνω σε στροφή βέβαια) βγάζοντας το δεξί φλας για να δείξει στον πίσω οδηγό ότι τον έχει δει και του επιτρέπει να περάσει με ασφάλεια. Κόντρες και προσπεράσεις τύπου αγώνα δεν επιτρέπονται και τιμωρούνται με άμεσο αποκλεισμό από την εκδήλωση. Άλλωστε τον αν κάποιος είναι γρηγορότερος θα φανεί στα χρονόμετρα και στον τρόπο που θα καλύψει την απόσταση, δεν απαιτείται προσπέραση.
Το κειμενάκι είναι του Παναγιώτη από το 106sportclub.gr
-
Μελη που εχουν τακτοποιησει τις συμμετοχες του οικονομικα κ θα τρεξουν:
1)Arf
2)Sotos
3)DontMkSense
4)Stelios
5)Arthouros
-
τρελε τρελε βαλε κ εμενα σε ξεχασα!!!!
βαλε με βαλε με βαλε με βαλε με!!!!
-
Εχω πανω απο ενα μηνα που φωναζω για τις συμμετοχες οτι ειναι περιορισμενες αλλα εγω τα λεω,εγω τα ακουω.Εχουν κλεισει οι θεσεις για την Κυριακη 19/11 κ εξεταζεται το ενδεχομενο να μπει κ το Σαββατο 18/11 σαν επιλογη αναλογα με το αν υπαρχει ενδιαφερον.
Προς το παρον οι συμμετοχες του StiloClub ειναι οι προαναφερθεντες.
-
αν δεν κανω λαθος εχω δηλωσει και εγω για το TD λιγο πριν γινει η ζημια στο site μας . και θα ανεβουμε με τον Πετρο.
-
Λοιπον για να τελειωνουμε με το θεμα των συμμετοχων.Δεν γνωριζω αν εγιναν καποια ποστ τις τελευταιες ωρες πριν "πεσει" το site και αυτο επειδη δεν ξημεροβραδιαζομαι ολη μερα στο pc μπροστα.Εχω κ δουλεια κ γενικως το stiloclub δεν ειναι η κυρια απασχοληση μου.
Τωρα απο κει και περα το θεμα TrackDay υπηρχε ενα μηνα πριν σαν ποστ μεσα στο site αποσο θυμαμαι με την επισημανση οτι υπαρχει διορια και πρεπει να δηλωθουν συντομα οι συμμετοχες.Αλλα ως εκει.Δεν μπορω να σας κυνηγαω εναν-εναν να δηλωσετε.Αν δεν υπαρχει ενδιαφερον απο την πλευρα σας εγω δε μπορω να κανω κατι.Οσοι ενδιαφερθηκαν ακομα και μακρια και αναφερω τον Arf δηλωσαν κ τακτοποιηθηκαν(οικονομικα το τονιζω).Το τηλεφωνο μου υπηρχε κ μεσα στο site κ επισης το εχουν κ τα παιδια στην Αθηνα οποτε ημουν προσβασιμος για ολους σας.
Κλεινωντας προς το παρον οι συμμετοχες πληρωθηκαν κ εκλεισαν.Απο κει και περα αν μερικα κλαμπ μεταφερθουνε το Σαββατο κ "αδειασουμε" καπως τοτε θα μπορεσουμε να παρουμε κ αλλες συμμετοχες για την Κυριακη.Εμεις διατηρουμε την Κυριακη σαν μερα ως StiloClub γιατι αποσο ξερω μπορουμε να ειμαστε ανετοι κ χωρις δουλειες.
Επειδη θα ερωτηθω σαν υπευθυνος ποσοι ακομα ενδιαφερεστε αν υπαρξει κενο την Κυριακη?
-
1.cris
σημερα κ αυριο θα ειμαι θεσσαλονικη.να βρεθουμε να σου δωσω τα λεφτα?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MaGeLaNoS
Λοιπον για να τελειωνουμε με το θεμα των συμμετοχων.Δεν γνωριζω αν εγιναν καποια ποστ τις τελευταιες ωρες πριν "πεσει" το site και αυτο επειδη δεν ξημεροβραδιαζομαι ολη μερα στο pc μπροστα.Εχω κ δουλεια κ γενικως το stiloclub δεν ειναι η κυρια απασχοληση μου.
Τωρα απο κει και περα το θεμα TrackDay υπηρχε ενα μηνα πριν σαν ποστ μεσα στο site αποσο θυμαμαι με την επισημανση οτι υπαρχει διορια και πρεπει να δηλωθουν συντομα οι συμμετοχες.Αλλα ως εκει.Δεν μπορω να σας κυνηγαω εναν-εναν να δηλωσετε.Αν δεν υπαρχει ενδιαφερον απο την πλευρα σας εγω δε μπορω να κανω κατι.Οσοι ενδιαφερθηκαν ακομα και μακρια και αναφερω τον Arf δηλωσαν κ τακτοποιηθηκαν(οικονομικα το τονιζω).Το τηλεφωνο μου υπηρχε κ μεσα στο site κ επισης το εχουν κ τα παιδια στην Αθηνα οποτε ημουν προσβασιμος για ολους σας.
Κλεινωντας προς το παρον οι συμμετοχες πληρωθηκαν κ εκλεισαν.Απο κει και περα αν μερικα κλαμπ μεταφερθουνε το Σαββατο κ "αδειασουμε" καπως τοτε θα μπορεσουμε να παρουμε κ αλλες συμμετοχες για την Κυριακη.Εμεις διατηρουμε την Κυριακη σαν μερα ως StiloClub γιατι αποσο ξερω μπορουμε να ειμαστε ανετοι κ χωρις δουλειες.
Επειδη θα ερωτηθω σαν υπευθυνος ποσοι ακομα ενδιαφερεστε αν υπαρξει κενο την Κυριακη?
βρε συ κρυφο γερμανε, σε παίρνω τηλέφωνο να σε ρωτήσω αν έχεις άλλη τράπεζα απο alpha γιατι 3 φορές που πήγα είχε ουρά 100 ατόμων και το εχεις κλειστό, σουρουκλεμε...:)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο DontMKsense
Τον έχει χαζέψει ο Jose Πέτρο.....
Γιατί δεν το γυρνάει σε Γιάννη αν τον χαλάει ο Χωσέ...?...Για να μην πω σε κανεναν γεγκερμαιστερ που είναι και των κρυφο-πεποιθήσεων του και φτιάχνει και στομαχάκι, αν έχεις και αναλούγες απο το τσάγια...:D
-
Τον έχει χαζέψει ο Jose Πέτρο.....
-
Πετρο θα σε παρω εγω μολις ευκαιρησω γιατι μου επεσαν πολλα.Ειδα τις κλησεις χτες.Μην ανησυχεις την Τριτη θα ξερω για επιπλεον συμμετοχες..
Και για να μην ξεχνιομαστε Cuervo k VW Rulezzzzzzzzzzz :D
-
Λοιπον επειδη το θεμα των συμμετοχων ξανανοιχτηκε θελω να ξερω ποσα επιπλεον ατομα θα μπουνε απο το club.Δηλωστε συντομα μεχρι την Κυριακη το αργοτερο ωστε απο Δευτερα 16/8 να κατατεθουν τα χρηματα κ να κατοχυρωσουμε επιπλεον θεσεις.Προσεξτε το τονιζω μεχρι Κυριακη το αργοτερο.
Αποσο ξερω:
1)Face
2)Chris
Πετρο ρωτησε κ τον Παντελη αν εδιαφερεται ακομα ωστε να το κλεισουμε το θεμα αυτο.
-
Απάντηση: Συμβουλές Πίστας-TrackDay
Εδω μπορειτε να δειτε τις συμμετοχες αναλυτικα.
http://djpap.linuxfreaks.gr/trackday.htm
Σάββατο
1) Alfa Club άτομα 12
2) 20vtclub, Audiclub άτομα 11
3) Citroensportsclub, PuntoClub, Ibizaclub 9 (με το TypeR του 106sportclub)
4) Vwclub, Motorwoman 10 (με το fiesta του 106spclub)
5) MG club 12 (με το Caterham και την καινούργια συμμετοχή του MG)
6) 106sportclub 10 (με τα 2 mini και το impreza του 106spclub)(είχα 2 ακυρώσεις οι οποίες αν βρεθεί αντικαταστάτης θα γεμίσουν)
Κυριακή
1) Ibizaclub 11
2) VWClub, Motorwoman 10
3) PRC 11
4) CorollaClub, Hyundai coupe club, Stiloclub 10
5) 106sportclub, PSclub, 8
6) Yarisclub, SuzukiSportClub 9
7) NissanMotorsport, Puntoclub 8
8) Bmwsport, 106sportclub, GRC 9
Και τις δυο μέρες η πρώτη ομάδα θα μπει στην πίστα 10:00 ακριβώς
Υπαρχει καποιος που να θελει να βοηθησει στην οργανωση εκεινης της μερας?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Υπαρχει καποιος που να θελει να βοηθησει στην οργανωση εκεινης της μερας?
Count me in m8, xexe!!!
-
Ωραια θα μπουμε ζευγαρι να κραταμε την εκκινηση για τα αλλα club κ ενα μικρο σπικαζ ισως καλωντας τους συμμετεχοντες.Αυτο ειναι ολο κ ολο.Θα σε ενημερωσω απο κοντα. :D
-
Να κανω εγω τον camera man?
Απ'οτι καταλαβα Νικο το πηρες ζεστα το θεμα με το μικροφωνο! Μια τραγουδας καραοκε στο μαγαζι του Σακη, τωρα θα φωναζεις τα club... Κατι τρεχει εδω...
-
Πω πω Νίκο άσε να κάνει το σπικαζ ο Άρης....πρωι πρωι κανενας δεν εχει ορεξη να ακουσει "το νινί σέρνει καράβι....." ή το "πάρε με απο πίσω" της Καρλότας!!! έλεος ρε φίλε..............
-
Μητσο τον εχω ικανο τον Νικο να βαλει το μικροφωνο στο αμαξι και να ακουμε Τερλεγκα απο το πρωι!
-
Ε ενταξει ρε σεις πιστα η νυχτερινη,πιστα κ των Σερρων..πως κανετε ετσι..πιστα να ειναι κ ολα γινονται..
Στο θεμα μας τωρα να τονισω οτι δεν παμε για αγωνα αλλα για γνωριμια με την πιστα για οσους δεν εχουν ξανατρεξει.
Σε περιπτωση εξοδου χανεται χρονος για ολοκληρο το γκρουπ των συμμετεχοντων κατι που ειναι καταστρεπτικο για ολους οσους τρεχουν μαζι μας σαν γκρουπακι.Αναγκαζονται ολοι να επιστρεψουν στα πιτ κ διακοπτεται το event.Οποτε αυτο σημαινει οτι ειμαστε προσεκτικοι κ παμε για την τρελα μας κ οχι για να γραψουμε χρονους.
Προσπερασεις επιτρεπονται μονο σε ευθεια κομματια κ οχι σε στροφες.Θα γινει κ ενα μινι briefing στα πιτ ωστε να μην εχουμε παρατραγουδα.
Επισης τονιζω οτι κανενα αυτοκινητο μας δε θα φερει αυτοκολλητα κ διακριτικα στυλ διαφημισης "Μπαμπης ο λαστιχας 69***" και αλλα τετοια γιατι θα αναγκαστω προσωπικα να τα ξηλωσω εκεινη την στιγμη.Απαγορευονται οι προσωπικοι χορηγοι ειτε σε επιπεδο ατομου ειτε σε επιπεδο club.Συζητειται το ενδεχομενο ενος ενιαιου χορηγου για το οποιο θα υπαρξουν νεοτερα την Δευτερα το βραδυ.
Για οτι νεοτερο θα υπαρξει ενημερωση.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Επισης τονιζω οτι κανενα αυτοκινητο μας δε θα φερει αυτοκολλητα κ διακριτικα στυλ διαφημισης "Μπαμπης ο λαστιχας 69***" και αλλα τετοια γιατι θα αναγκαστω προσωπικα να τα ξηλωσω εκεινη την στιγμη.Απαγορευονται οι προσωπικοι χορηγοι ειτε σε επιπεδο ατομου ειτε σε επιπεδο club.
OH SHIT, δηλαδή θα πρέπει να τα ξηλώσετε ρε παιδιά... γμτ
http://briefcase.pathfinder.gr/download/554616
κι εσύ...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/554617
-
Xaxaxaxaxaxa....
Xaxaxaxaxaxa....
Δηλαδή πρέπει τώρα να ξηλώσω το "τσιπουράδικο Τα Βοτσαλάκια"?
-
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! χαχΑΧΧαχΧΑΧαΧαΧαΧαΧ!!!!!!!
-
-
Ναμαστε λοιπον με το TrackDay να εχει ολοκληρωθει με τις καλυτερες των εντυπωσεων.Ωραιο το κλιμα,φοβερη η παρεα του Soul κ Face μετα "γυναικων" κ φυσικα γνωρισαμε κ τον Frank αλλα κ τον φιλο Cris!Να τελικα που το TrackDay μας φερνει πιο κοντα.Βαζω εδω μερικες φωτο κ σε λιγες μερες θα σας εχω ετοιμο το videaki με ολα τα πλανα σε real action των παιδιων που μπηκαν κ "εγραψαν" χρονους καθως κ InCar video συνοδηγησης κ σχολιασμου με τον Σωτο μεσα στο cool 14αρι.Γρηγορες καμπες,καμμενο λαστιχο,φλικ κ ισως 2-3 μικρες εξοδους...ολα αυτα συντομα στο dvd!
Πρωτος των χρονομετρων ο Cris ο οποιος στην πρωτη του επαφη με τον χωρο της πιστας κατεβασε 1.46 αν θυμαμαι καλα!
Παιδια μπραβο σε ολους για την συμμετοχη κ το θεαμα που προσφερατε!Σωτηρη,Αρη,Αρθουρε,Στελιο,Χρηστο τα πηγατε πολυ καλα!
Να τονισω οτι ολα τα παιδια που πηραν μερος ειχαν καλυτερους χρονους σε σχεση με το HyundaiCoupeClub που "συναγωνιζομασταν" καθως κ απο αλλα αρκετα γρηγοροτερα αυτοκινητα..;)
Συγκεντρωση εξω απο την πιστα λιγο πριν μπουμε στα pit για την εκκινηση των γκρουπ..
http://briefcase.pathfinder.gr/download/555391http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/..._/39894/555391
Μεσα στην πιστα φωτογραφηση το StiloClub καθως ξεκουραζομαστε απο το πρωτο session..
http://briefcase.pathfinder.gr/download/555393http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/..._/39894/555393
Ομαδικη φωτο με τα παιδια απο το HyundaiCoupeClub μετα την ληξη του δευτερου session κ ανταλλαγη αποψεων..
http://briefcase.pathfinder.gr/download/555394
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/..._/39894/555394
-
Αυτά Είναι.....μπράβο Παιδιά....μπράβο....
Ο Μήτσος Ρε Παιδιά Δεν Ήρθε? Δεν Το Βλέπω Στις Φωτογραφίες...
-
Μπραβο Παιδια... Ελπιζω Να Καψατε Αρκετο Λαστιχο! Νικο Βαλε Και Αλλες Φωτογραφιες Για Να Ζηλεψουμε Κι Αλλο...
-
Όχι απλά αρκετό... Μιλάμε δεν είχαμε λάστιχο να γυρίσουμε πίσω!!! Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Αν και ξενύχτης, το ευχαριστήθηκα όσο πήγαινε. Να είναι καλά ο Πέτρος που μου διάβαζε την πίστα, γιατί ακόμα τουρισμό θα έκανα :P :P . Βάλαμε τα γυαλιά σε αρκετά γρηγορότερα αυτοκίνητα, αποδεικνύοντας ότι τα STILO έχουν πάρα πολύ καλό στρίψιμο. Ειδικά ο Cris έδωσε ρεσιτάλ με τους χρόνους που έγραφε.
Εγώ θα ξαναμπώ Σέρρες με την πρώτη ευκαιρία, με καλό λάστιχο και καινούρια φρένα(αυτά που έχω τώρα έπρεπε να τα είχα αλλάξει πριν 20000km). Τελικά η πίστα δεν θέλει άλογα. Θέλει φρένα, λάστιχα και ένα ζευγάρι χέρια για να πας γρήγορα...
Τώρα σε ό,τι αφορά τα παρελειπόμενα του Σ/Κ γενικότερα, χεχεχεχ, ήταν τέλεια. Γυρίσαμε σε πολλά μέρη που τα παιδιά από Αθήνα-Βόλο δεν είχαν ξαναδεί(ακούς Μαρία???), ήπιαμε τα ποτάκια μας(πόσα σφηνάκια συνολικά πήραμε άραγε??) και σκάσαμε στο φαί.
Άντε και εις ανώτερα παίδες!!!!!!!!!
-
Χάρηκα και εγώ που είδα τα παιδιά. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω στις Σέρρες αλλά επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά.
Ο χρόνος του Chris είναι πραγματικά πολύ καλός. Θυμάμαι ότι είχα κάνει 1:49 με την ανάρτηση ρυθμιζμένη πολύ χαμηλά, αλλά και με χρόνο που κρατούσε ο συνοδηγός και όχι με ρολόι πίστας.
Είχε τίποτε αξιόλογο από τα άλλα club που να σας έκανε εντύπωση?
-
Καλά Άρη εσύ με το λαστικάκι που είχες πώς έκανες 1:53 είναι απορείας άξιο..Εγώ πάντως αν με είχα συνοδηγό θα με είχα ξεφορτωθεί στον πρώτο γύρο με τις φωνές που έπεφταν..!!
Το καταχαρήκαμε και εγώ και η Μαρία, γνωρίσαμε και τον frank με την Κέλλυ..
Τα παιδιά απο σαλόνικα πάντα υπέρ του δέοντως φιλόξενα..(άρε έτσι και κατεβείτε προς τα κάτω τι έχετε να πάθετε..Ειδικά ο Μήτσος που να μην πώ τι έκανε στα μουλοχτά!!)
Στις εκλήξεις το 1,46 του Cris που είναι απίστευτος χρόνος..Φίλος με leon turbo στα 200ps και ημισλικ λάστιχα γυρνάει στο 1,44...Του το είπα και έπερνε όρκο ότι το αμάξι αποκλείεται να είναι μαμα, ή ο οδηγός χεράς του θανατά...!
Ο Μήτσος τελικά δεν ήρθε αλλα έστειλε Αντιπρόσωπο..Κατα τις 12 το μεσημέρι σκάει μύτη ο Σάκης μιλόντας στο κινητό με ζελέ στο μαλί γυαλί στο μάτι και φυσικά αξύριστος...Omerta..:):):)..
Μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν, αντιπροσώπευσαν το club επάξια - Μου φαίνεται ότι μετά τα rallye, ήμασταν το club Με τις περισσότερες συμμετοχές..!!!
Ραντεβού (με την πίστα) στος 3 του Δεκέμβρη!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Karateka
Είχε τίποτε αξιόλογο από τα άλλα club που να σας έκανε εντύπωση?
Είχε το BMW Motorsport Club που έκανε τα δικά του μέσα και έξω απ΄την πίστα. Μιλάμε τα παιδιά είναι full τρέλλα. Ειδικά ο πρόεδρος, από το πολύ ζόρισμα είχε standar μια έξοδο σε κάθε στροφή :D :D .
Και το έτερο αξιόλογο, που πιστευω να συμφωνήσουν όλοι οι παρόντες, ήταν το γυναικείο πλήθος του VW club. Αχχχχχχχ
Και για να παινέψουμε και το σπίτι μας λίγο, και οι δικές μας αιθέριες υπάρξεις δεν πήγαιναν πίσω όμως. Και για να τεκμηριώσω αυτό που λέω, όλο άσχετο κόσμο που ερχόταν να δει από κοντά τα αυτοκινητά μας είχαμε, τη στιγμή που τα M3 πχ είχαν συνέχεια ανοιχτά καπό και δούλευαν κόφτες ;) ;) ;) . Είδατε απήχηση τα STILO?????
Τελικά κερδίσαμε τα υπόλοιπα club σε όλους τους τομείς...
-
Ρε και που να ακουσετε στις κερκιδες τι λεγανε.Κατι παιδια ειχανε μεινει μ@λ@κες με τα Stilo.Οποιος ξαναπει οτι το Stilo δεν στριβει θα φαει πετρα στο σταυρο (Soto).
-
Παιδια τι να θυμηθω και τι να γραψω!!!!
Τα παιδια ολα απιστευτα!!!Μητσος,Αρης,Νικος,Σταματης,Γιαννης,Αρθ ουρος,Στελιος,Σωτος,Γιαννης,
Χρηστος(χερας) και αλλοι!!!!
Η Φιλοξενια τους μακραν μπροστα απο καθε αλλον!!!
Φαγαμε καλα αλλα,ηπιαμε πολυ,μαλλον παρα πολυ οχι οχι
μαλλον παρα μα παρα πολυ η μαλλον δεν θυμαμαι τελικα ποσες τεκιλες ηπιαμε!!!!!!!!
Και ναι παιδια!!!Τελικα η ΤΕΚΙΛΑ νικησε!!!!!!!!Το Morgan(προτιμηση Αρη)δυστηχως δεν αντεξε πολυ!!!!
Τι ηθελα να πω του Μητσου πως δεν εχω ξαναπιει τεκιλα και Morgan!
Με εκανε κουρουμπελο!!!
Αυτα για την πιστα!!!
Οχι την Πιστα της Κυριακης αλλα του Σαββατου!!!
Την Κυριακη πολυ χαβαλες!!!
Τα Stilakia να τα βλεπεις στην πιστα να μαγευουν σε καθε αποψη!!!Τα πιο θεαματικα σε ολα!!Ταχυτητα,Στροφες,προσπερασεις,εξοδοι!!!Ολα Μαγικα!!!
-
Πάρτε και ένα videaki με χρόνο 1'33'13 απο 106 rallye ελαφρώς παραποιημένο απο μαμα:):):)..
Κοιτάξτε τις ιδανικές γραμμές, και την απαλότητα των κινήσεων...
(Πάει τραίνο το rallye, και ο οδηγός του)
http://www.trackday-special.gr/main/...os/1_33_13.wmv
-
Πολυ Ωραιες Φωτογραφιες Βλεπω Και Διαβαζω Και Τα Ποστ Σας Και Ζηλευω! Μπραβο Παιδια Που Περασατε Καλα! Περιμενω Να Δω Το Βιντεακι Με Ολα Τα Τρελα Σας Να Γουσταρω!
-
Παράθεση:
Στις εκλήξεις το 1,46 του Cris που είναι απίστευτος χρόνος..Φίλος με leon turbo στα 200ps και ημισλικ λάστιχα γυρνάει στο 1,44...Του το είπα και έπερνε όρκο ότι το αμάξι αποκλείεται να είναι μαμα, ή ο οδηγός χεράς του θανατά...!
Το εχουμε ξαναπει αλλα δυσκολα το πιστευει κανεις..η πιστα θελει γραμμες κ οχι τοσο αλογα.Δεν ξερω αν ειδατε το C2vts απο το PRC με τι γραμμες εμπαινε.Το παιδι εκανε χρονους χωρις να το σπαει το αυτοκινητο στις αλλαγες.
Επισης τρελος χρονος πιστευω πως χανεται στα φρενα.
Συζητωντας με παιδια γνωστες των Σερρων μου ειπαν οτι αναλογα με το που θα φρεναρεις επηρεαζεται παρα πολυ η ταχυτητα εξοδου,συνεπως επηρεαζεται κ ο συνολικος χρονος του lap.
Μια εικονα χιλιες λεξεις..
http://briefcase.pathfinder.gr/download/555645
-
Παράθεση:
Καλά Άρη εσύ με το λαστικάκι που είχες πώς έκανες 1:53 είναι απορείας άξιο..
Πιστεύω ότι τα Morgan που ήπιε το προηγούμενο βράδυ μαζί με το 10λεπτο ύπνο που έκανε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του λίγο πριν αμολήσει το θηρίο στην πίστα:whip: λειτούγησαν καταλυτικά!:smoke:
Τώρα σχετικά με το ΣΚ στα βόρεια έχω να σχολιάσω τα εξής:
1. Η παρέα ήταν άψογη από το ξεκίνημα του ταξιδιού και οφείλω να ομολογήσω ότι Soul στην αρχή και Face στη συνέχεια (μετά των γυναικών τους) ήταν ένας συνδυασμός που έκανε τη διαδρομή αξέχαστη!
2. Μας έμεινε βέβαια αξέχαστη η φιλοξενία των φίλων μας στη Θεσσαλονίκη που έκαναν ότι ήταν δυνατό για να μη μας λείψει τίποτα (ειδικά η Tequila που έρρεε άφθονη!:giveup1: /Κάπου στα 10 σφηνάκια σταμάτησα να μετράω!). Παιδιά ευχαριστούμε ειλικιρινά πάρα πολύ κι ευχόμαστε να ανταποδώσουμε τα διπλάσια (σφηνάκια!) είτε βόρεια είτε νότια!
3. Last but not least...Στο TrackDay τα Stilo μας σε συνδυασμό με τους οδηγούς έδωσαν τα ρέστα τους...Οι χρονοι που καταγραφηκαν τα λενε ολα... Δεν ξενερώνουμε ποτέ Stilo-οδηγέ!!!! Τελικά ξέρετε τί κατάλαβα??
Έχουμε και γ@μw τα αυτοκίνητα!!
Αντε, και εις άλλα με υγεία!!:happy2:
-
απορείας άξιο..??????
ο Arf τα εσπαζε!!!!!!
και εγω που μηλησα με 1 ατομο που ασχολειτε με τετοια και του ειπα το πως οδηγουσα και τις γραμες που πατουσα κοντεψε να με δειρει!
απο αυτα που μου ειπε σιγουρα εχο αλλο 1.5 με 2 δευτερολεπτα την επομενη φορα!
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΡΘΟΥΡΟΣ(ο οποιος με εκανε να χεστω για ενα λεπτο αλλα ηταν τσακαλι και το εσωσε!)
τωρα οποιος θελει ΠΑΡΑΔΗΔΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
χι χι χι χι χι χι χι ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ Ε!!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
CRIS
(ο οποιος με εκανε να χεστω για ενα λεπτο αλλα ηταν τσακαλι και το εσωσε!)
Αμα σε πιασω εσενα που μιλας για χεσιμο θα σε μαυρισω στις φαπες χαχαχαχα!:):)
Εκει που τα ειδα ολα εγω ηταν με την καμερα μεσα στο αμαξι του Σωτηρη που ειχα τον Αρθουρο δεξια κ πηγες να βγεις κ συ αριστερα..sawndwich μας κανατε!!!!!!!:cool:
Παντως εγω κ το "ταπεινο" μου 14αρι θα ανεβουμε κ στο Trackday-Special.Ψηνεται κανεις να ερθει παρεα?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Αμα σε πιασω εσενα που μιλας για χεσιμο θα σε μαυρισω στις φαπες χαχαχαχα!:):)
Εκει που τα ειδα ολα εγω ηταν με την καμερα μεσα στο αμαξι του Σωτηρη που ειχα τον Αρθουρο δεξια κ πηγες να βγεις κ συ αριστερα..sawndwich μας κανατε!!!!!!!:cool:
Παντως εγω κ το "ταπεινο" μου 14αρι θα ανεβουμε κ στο Trackday-Special.Ψηνεται κανεις να ερθει παρεα?
Εγω περιμένω τα τακάκια (green) και 4 ημισλικ για εκεινη την ημέρα...θα εισαι επανω ρε θηρίο..!!!??(Επίσης παίζει να ξηλώσω και το πίσω κάθισμα)
-
Οτι Και Να Κανεις Δεν Με Παινεις!!!!
Οτι Και Να Κανεις Δεν 8α Προλαβεις Να Με Δεις!
Εβη - 7502 Ειναι Η Πινακιδα Μου!
Να Την Θυμασαι Γιατι Δεν Θα Προλαβεις Να Την Δεις!
Χι Χι Χι!
Magelanos Εγω Περιμενα Απο Πισω Ρε Συ Αφου Τα Ειπαμε!
Το Βιντεακι Δεν Κατεβαινει Ολο!μονο Κατι Δευτερολεπτα Μπορεσα Και Κατεβασα!