Θα Βρεθείτε μέχρι 12 Μαρ 2005 ?
Ρωτάω γιατι θα είναι Θεσ/νικη ο Αντώνης...ένα παιδί από ένα χωριό κοντά στο δικό μου (Δαδιά , γνωστό για το δάσος) και αρκετά πορωμένος ..απλά δεν ασχολείται καθόλου με internet >..οπότε αν τυχόν βρεθείτε μέχρι τότε στείλτε πμ να σας στείλω το κιν του...
αν πάλι όχι θα τον αναλάβω εγώ με το που ανέβει....
Κυριάκο, δεν ξέρω αν θα βρεθούμε μια και πέσανε πολλές γκαντεμιές γενικώς, αλλά όλο και κάτι θα γίνει. Οπότε θα σε ειδοποιήσουμε. Ευκαιρία να βρεθούμε με τον φίλο σου.
Δωστου χερετισματα απο μενα πες του απο τον μπαμπη απο την μαντρα θα καταλαβει.του ειχα πει καποτε το καλοκαιρι για το club θα με θυμαται.
Τι λέτε παιδιά να βρισκόμασταν την Κυριακή μεσημεράκι ή το απόγευμα, ώστε να γνωρίζαμε και τον Αντώνη; Καιρό έχουμε να βρεθούμε όλοι μαζί.
Έκανα νωρίτερα την πρόταση, αλλά παραταύτα δεν μπορώ. Έχω να πάω σε γάμο. Τώρα, αν θέλετε να βρεθούμε κάποια στιγμή κάντε κάποια πρόταση.
Κυριακή κατά τις 12 είναι καλά να πάμε για καφεδάκι? Θα είναι και καλος ο καιρός.
VERONE Θα Βρεθείτε μέχρι 12 Μαρ 2005 ?
Ισως να ερθω κατσε με το καλο να παω πανω να το παρω χαμπαρι και μετα.επισις ξεχασα οτι απο δω και περα πρεπει να κοιταω για την υπολιπη ελλαδα καλα για πανω δεν ειναι καποιος να στελνει SMS εδω ηταν καλα μεχρι τωρα παντος.
Ομολογώ πως η συνάντηση του Σαββάτου ήταν πάρα πολύ καλή.Γνωρίσαμε τα παιδιά από Θεσσαλονίκη μάθαμε για το club και πολλά άλλα θέματα.Ελπίζω να τα λέμε συχνά ώστε μέσα από τις συναντήσεις να δεθούμε και ως άτομα.
Γιώργο, ως τώρα αυτό το έχουμε καταφέρει! Το καλό της υπόθεσης, όπως είχα πει όταν βρεθήκαμε το Σάββατο, είναι ότι ταιριάξαμε ως άτομα και εξελιχθήκαμε σε μία καλή παρέα πέρα από το Club.
Xθες μίλησα και με το Νίκο από Βέροια. Το αμάξι του πάλι σταμάτησε εκεί που πήγαινε με πολλά km και το πήγε στην αντιπροσωπεία. Ενώ στην αρχή του λέγανε να του αλλάξουνε εγκέφαλο τελικά είδανε ότι του είχανε βάλει λάθος μπουζί.
Αντιπροσωπεία σου λέει ο άλλος μετά.
αχ βαχ και μένα έτσι έσβησε αλλα μετά έφτυνε γρανάζια απο κάτω....
ρε μαγκες ποιος ειναι ο νικος απο βεροια?
stilo εχει?
εχω σοι εκει και ανεβαινω (σχετικα) συχνα.
Ναι ένα κίτρινο, με λευκές ζάντες 15άρες τώρα το χειμώνα που φοράει χιονολάστιχα.