Απάντηση: Θελω Την Βοηθεια Σας
to backup τι κατάληξη έχει και με ποιό πρόγραμμα τις πήρες?
τις έχεις κρατήσει στο outlook ή τις είχες μόνο στο κινητό.
Γιατί Δεν Μιλάς Με Τον Γιάννη? Αυτός Σίγουρα Θα Μπορεί Να Σε Βοηθήσει.
το back-up το ειχα παρει με το προγραμμα του κινητου το siemens data suite gia to sx1 και δεν το ειχα περασει στο outlook η καταληξη ειναι .dat kai exei kai ena allo .cfg λογικα πρεπει να βρω ενα αλλο ιδιο κινητο η καποιος καλος γνωστης να μπορεσει να τα μετατρεψει με καποιο προγραμα για το outlook
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Γιατί Δεν Μιλάς Με Τον Γιάννη? Αυτός Σίγουρα Θα Μπορεί Να Σε Βοηθήσει.
πηγα στον Γιαννη και μου ειπε να βρω καποιο τροπο να τις περασω σε καποιο κινητο και μετα να μου τις περασει σε οποιο θελω εγω
δεν έχω δουλέψει με siemens αλλα δοκίμασε αν μπορέσεις να ανοίξεις το .dat με excel i access και αν διαβάζεται τπτ..
μερικές φορές μου έχει τύχει ονόματα και τηλέφωνα να είναι ευδιάκριτα ανάμεσα σε διάφορα κινέζικα...
αλλιώς αναγκαστικά θα βρείς κάποιο γνωστό σου με siemens να κάνετε backup τα δικά του να περάσεις τα δικά σου να τα βάλεις στο outlook και μετά πάλι πίσω τα δικά του...
και δεν ξέρω αν το πρόγραμμα τις siemens προσφέρει εξαγωγή σε άλλη μορφή αρχείου...
δηλάδη δεν έχει contacts manager? δεν θα έχει κάπου επιλογή συγχρονισμό με outlook?
Εχω και εγω μια απορεια!!!
Αν εχεις επεφες στο Microsoft Outlook πως μπορεις να τις σωσεις????
δυστυχως πρεπει να βρω καποιον που εχει το siemens to sx1 αν το εχει καποιος απο εσας και θελει να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνομων.εχω την εντυπωση οτι το εχει ο Μιχαλης,χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stelini
Εχω και εγω μια απορεια!!!
Αν εχεις επεφες στο Microsoft Outlook πως μπορεις να τις σωσεις????
File - Import and export - Export - Presonal File (.pst) kai meta opote goustareis kai theleis ksanafortwneis ton prosopiko sou fakelo
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MOISIS
δυστυχως πρεπει να βρω καποιον που εχει το siemens to sx1 αν το εχει καποιος απο εσας και θελει να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνομων.εχω την εντυπωση οτι το εχει ο Μιχαλης,χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος.
Μωηση, αν εννοεις εμενα... λυπαμαι αλλα δεν εχω. Για τον Mike δεν ξερω.