http://www.forthnet.gr/templates/new....aspx?p=182353
Printable View
νααααταα μας τωρα πως θα ξερουμε αμα ειμαστε μεσα ? δεν δινουνε αριθμους πλαισιοου? δεν ριχνει κανεις κανενα τηλεφωνο να μαθουμε?
πρώτο πράγμα αύριο το πρωί!
YES θα μου φτιαξουν τα συγχρονιζε,την φλατζα,την κρεμαργιερα,τους αεροσακους,ολες τις αντλιες κ το amipur που δεν μπορω να στερεωσω στους αεραγωγους..
όπως κάναν ανάκληση και στους ελλατωματικούς πολλαπλασιαστές..τέλως πάντων.. είμαι περίεργος τι θα μου πουν αύριο
λοιπον τα ονειρα δυστυχως ειναι καλα αλλα παντα κρατανε λιγο..μην περιμενετε τπτ θαυματα.θα μας καλεσουν θα μας πουν τι εχει προβλημα,ποσο κανει κ στο τελος θα μας ρωτησουν αν θελουμε να το αλλαξουμε.
λοιπον εκανα ενα υπονυμα με την ανακοινωση και οτι σχολια εχουμε να τα βαλουμε εδω. αμα μαθει κανεις τιποτα να το πει επισης αμα μπορει να παρει της σειρες πλαισιων θα ητανε ακομα καλυτερο να το μαθουμε ολοι εδω αντι να παρει ο καθενας μας τηλεφωνο.
Tι είναι η τροχαλία στροφαλοφόρου άξονα;
πως να το εξηγησω τωρα αυτο. εκει που ενωνονται τα πιστονια κατω κατω εχει ενα γραναζι (αυτο το γραναζι ειναι για την ανακληση)που ενωνεται με τον ιμαντα χρονισμου που παει στα γραναζια των εκκεντροφορων.
Παιδιά πήρα τηλ. εγώ δεν είμαι μέσα στην ανάκληση. Δίνεις 8 τελευταία ψηφία του αριθμού πλαισίου και σου λένε αν είσαι μέσα στη λίστα ή όχι. Μάλλον αφορά σχετικά καινούργια stilo απ' ότι κατάλαβα.
Παιδιά μόλις με ενημέρωσαν οτι είμαι μεσα στη λίστα ανάκλησης :ermm: και πλέον πρέπει να μιλήσω με fiat-service για τα περαιτέρω...
Να παω να πάρω κανα λαχείο πρωινιάτικα λέτε;:yeah::hmmm:
Αφήστε που τελικα κατάφερα να πιάσω γραμμή μετα απο 2 δεκάλεπτες αναμονές.:nervy:
για εμένα είναι σίγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
έχω ένα τέτοιο πρόβλημα τώρα τελευταία! αν ακούσεις το αμάξι κάνει σαν να έχει πάρει μέσα στους ιμάντες ένα χαρτί και το πηγαινοφέρνει!
θα τους κάνω μήνυση για ψυχολογική τέτοια (ούτε για τη θα τους κάνω μήνυση δεν ξέρω)χιχι
έλα ρε το θυμήθηκα ψυχική οδύνη!
:p :p :p :p :p :p
λοιπον απο την Fiat δεν μπορουν να δωσουν αριθμους πλεσιου για το Club.ο λογος ειναι η ασφαλεια των αλλον κατοχων Stilo(π.χ. εγω μπορω να βγαλω μια πλαστη αδεια και τετοια!μετα απο το τηλ που εκανα αν και η απαντηση ηταν αρνιτικη για μενα μπορειτε ολοι να παρετε στο > 800.11.500.800 <.
Εγω πάντως λεω να περιμένω λίγο ακόμα γιατί δεν εχω αποφασίσει ακόμη τι ''δωράκι'' θέλω να ζητήσω απο τη fiat για την ψυχική οδύνη που μου προξένησαν.:D
Α και το καλύτερο το ξέχασα.Η κυρία με την οποία μίλησα μου είπε οτι δεν πρόκειται για βλάβη η ελλατωματικό υλικό αλλά για κάποια βελτίωση που θα μου κάνουν.Αν και δεν μπήκα στη διαδικάσία να ρωτήσω πόσα άλογα θα κερδίσω,σύμφωνα λοιπον με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς που εχω κάνει πιστεύω να φτάσει γύρω στα 135-140ps.:p
Eτσι για να σκάσετε απο το κακό σας μερικοί. :hehe: :bleh:
παντως εγω δεν ειμαι μεσα στην ανακληση ............. παλι καλα :p
τη πλαστη αδεια και τετοια αφου μπορουνε να δουνε τον αριθμο πλαισιου πανω στο αμαξι και να τσεκαρουνε τον κατοχο............ τελως παντων
λοιπον παιδια για να μην ανυσηχειτε πηρα τηλ την φιατ και μονο οσοι ιδιοκτητες τους εχει σταλει επιστολη η εχουν ειδοποιηθει τηλεφωνικως τοτε θα πρεπει να πανε να αλλαξουνε το ελλατωματικο ανταλακτικο,οι υπολοιποι ειμαστε οκ
1.2 03/2002.Πάντως καλό είναι να παίρνεται τηλ καθώς πολλά αμάξια έχουν αλλάξει χέρια (αγορά μεταχειρισμένου stilo) και η αντιπροσωπεία δεν είναι σίγουρο αν έχει τα στοιχεία του τωρινού κατόχου.
εγω παιδια πηρα τηλεφωνο,τους εδωσα τα τελευταια 8 ψηφια του αρ.πλαισιου και μου ειπαν οτι δεν ειμαι μεσα.παιδια μην την ψαχνετε με τα μοντελα.μονο με τον αριθμο πλαισιου.το δικο μου ειναι 1,2 6/2002.μπορει καποις αλλος που εχει π.χ το 1,2 10/2002 λεμε τωρα μπορει να χρειαζεται.οποτε τηλεφωνο ο καθενας απο την φιατ που το εχει παει,δινει αρ.πλαισιου και ξερει αμεσως αν ειναι μεσα
ουτε εγω ειμαι μεσα..ευτυχως..
stilo
No. 1 of 3
Recall Ref: R/2005/043
Exact Model: Stilo and Abarth
Description: Possible loss of steering
VIN: Stilo ZFA19200000000000 to ZFA19200000436250, Abarth ZFA19200000000000 to ZFA19200000436250
Build Date:
Numbers: 3043
Defect: Excess play between steering rack and pinion leading to noise and possible loss of steering when parking.
Action: Recalled vehicles will have the steering pinion bearing preload adjusted, or the steering rack assembly will be replaced as necessary.
Launch Date: 11 July 2005
Recall: No. 2 of 3
Recall Ref: R/2003/028
Exact Model:
Description: POSSIBLE SHORT CIRCUIT IN ENGINE COOLING FAN CONTROL UNIT
VIN: ZFA19200000056008 to ZFA19200000117558
Build Date:
Numbers: 230
Defect: A short circuit may occur in the engine cooling fan control unit with a resultant risk of overheating.
Action: Fit a new cooling fan control unit.
Launch Date: 31 March 2003
Recall: No. 3 of 3
Recall Ref: R/2003/069
Exact Model:
Description: UNINTENDED ACTIVATION OF SIDE WINDOW AIRBAGS
VIN: ZFA19200000001816 to ZFA19200000199037
Build Date:
Numbers: 638
Defect: It is possible for the side window airbags to deploy unintentionally.
Action: Replace the airbag central control unit.
Launch Date: 01 May 2003
Νατοι και οι αριθμοί πλαισίου!!!!!!!!!
Εγώ είμαι μέσα πάντως.
Έχει να πέσει κλάμααααα :( :( :(
Ωραια εχω
1)το προβλημα με το τιμονι που εγραψα σημερα
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...ed=1#post35897
2)τους αεροσακους που αλλαξα πριν 1 χρονο...
Defect: It is possible for the side window airbags to deploy unintentionally. Κ τωρα μας το λενε οι μαλακες..οταν πηγα να σκοτωθω στην Καβαλα κανανε τους κινεζους..
Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥ...
Ρε σεις το δικο μου οπου ακουει για ανακληση τρεχει να μπει στο συνεργειο...
Πηρα και εγω τηλεφωνο σημερα στην Fiat Auto Hellas...
Αν και στην λιστα φαινεται να ειμαι μεσα... βαση αρ. πλαισιου...
Στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν ειμαι...
Μου ειπαν οτι οι αριθμοι αυτοι με το προβλημα ειναι απο το 0050000 και πανω ενω εγω εχω.... 00385752...
Και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα...
Μετα μιλησα με φιλο μεσα απο την Fiat και μου ειπε οτι για να στο λενε ετσι θα ειναι... δεν πιστευει οτι μπορει να λενε παπαδες μινο και μονο για να σε αποφυγουν...
Arf οι ανακλησεις που γραφτηκαν δεν ειναι εντελως σωστες.Εγω παρολο που ειμαι μεσα κ στις 3 λογω πλαισιου τελικα πραγματικα ειμαι μονο στην πρωτη για το τιμονι.Ειναι γενικη οδηγια αυτες οι ανακλησεις.Απο κει κ περα παιζει ρολο κ η γραμμη παραγωγης.Προληπτικα ελεγχουν κ τα υπολοιπα.
Κ το κορυφαιο...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ στην 3η ανακληση για τους αεροσακους παρολο που ειχα 2 φορες προβλημα.Γελουσε ολο το συνεργειο σημερα με το Stilo μου..:cool:
Παιδιά, μου ήρθε επιστολή της Fiat όπου αναφέρεται στην Καμπάνια
ανάκλησης 5083-5084 και στην τροχαλία στροφαλοφόρου άξονα...
Παιδια στην θεσσαλονίκη ή σε όποιο μερος της Βορειας Ελλάδας ξέρετε να
υπάρχει κάποια αντιπροσωπεία ή συνεργείο που να γνωρίζει καλά το stilo (να κάνει σωστο χρονισμό κ.τ.λ που σιγουρα θα χρειαστούν) που θα μπορούσα να
το εμπιστευτώ?
περιμένω απαντηση για να δω τι θα κάνω..
(Magelane check your mail...)
Στη Θεσσαλονικη υπαρχουν 3 αντιπροσωπειες!
1. Ανδρεαδης
2. Quattro
3. Εσκιαδης
Απ'οτι ξερω ο Ανδρεαδης κανει μια εκπτωση στο Club και γενικα δειχνει ενδιαφερον οποτε καλο θα ηταν να πας σε αυτον. Παιδια που εχουν παει εκει το αμαξι τους θα σου πουνε με σιγουρια.
Για τον χρονισμό δεν μπορεί να γίνει λάθος γιατί έχουν πλακετίτσα που κουμπώνει πάνω στους εκκντροφόρους και το χρονίζουν σύμφωνα με αυτούς τους οδηγούς...!!!(αν και μία προπορεία που μου είχε δώσει ο Θοδωρής στον εξαγωγής μάλλον του είχε δώσει λίγο τα πάνω του στις ψηλές)
Για τον ανδρεάδη πάντως έχω ακούσει τα καλύτερα...!!
ευχαριστω παρα πολυ παιδια.
στον Ανδρεαδη λοιπόν
βρε παιδια τι ακριβως αναφερει για την ανακληση;δεν το βλεπω πουθενα