απάντηση: χρόνια πολλά γιάννη
Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες μας.....να σται καλά και να σας χαιρόμαστε...
Ιδιαίτερα να πώ στον φίλο μου τον Γιάννη (Soul) :)
(Κανένα μπακλαβά θα φάμε ρε?? που έφυγα με τον ακατανόμαστο εχτές και δεν πήρα κανένα κομμάτι μαζί...)
χρόνια πολλά σε όλους τους γιάννηδες παιδιά!
χρόνια πολλά και από μένα Γιάννηδες!!!Ότι επιθυμείτε και το stilo σας όπως ονειρεύεστε να δείτε!!!
Soul μην αφήσεις το ταψί στον Θοδωρή!!! Στο τέλος το παίρνει μαζί του για λάφυρο (αφού το έχει αδειάσει εννοείται)...
Χρονια πολλα σ' ολους σας!!! john_stil, Soul, giannis, Paidaros κλπ...
Να σας χαιρομαστε!!
χρονια πολλα και απο εμενα παιδια και οτι επιθυμειτε
χρόνια πολλά σε όλους τους γιάννηδες μας!!
Χρονια πολλα Γιαννακιδες!
χρόνια πολλά με υγεία και από εμένα!
χρονια πολλα,καλα και με υγεια σε ολους σας.
ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!!!να πω και εγω με την σειρα μου χρονια πολλα σε ολους!!!
σας ευχαριστω παιδια για τις ευχες σας και τις ανταποδιδω σε ολους σας!!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Επειδη σπιτι χωρις Γιαννη,προκοπη δεν κανει οπως λενε κ στο χωριο μου θελω να ευχηθω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Γιαννηδες μας Soul κ φυσικα τον φιλο μου Paidaros και ας του παω κοντρα για τους οδηγους φορτηγων!!χααχαχα
Οτι επιθυμειτε παιδια κ πανω απολα υγεια κ ασφαλη χλμ!Ολα τα αλλα ερχονται!Να σας χαιρονται αυτοι που σας αγαπουν!
Paidare μη με παρεις τηλ αυριο θα σε παρω εγω..θα ειμαι στο τιμονι ολη μερα!!!:biggrin::biggrin:
με εσενα θα τα πουμε την κυριακη στην κοπη της πιτας και κανονισε να κανεις καμια μαμουνια να παρεις το φλουρι επειδη χρειαζεσε καινουργιο καπο,φαναρια,πλαστικα κτλ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ:tongue1: :jumpy: :jumpy: :jumpy: :jumpy:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
με εσενα θα τα πουμε την κυριακη στην κοπη της πιτας και κανονισε να κανεις καμια μαμουνια να παρεις το φλουρι επειδη χρειαζεσε καινουργιο καπο,φαναρια,πλαστικα κτλ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ:tongue1: :jumpy: :jumpy: :jumpy: :jumpy:
χαχαχαχαχα τι κακος που εισαι ρε :D:D..εχω σταμπαρει με τον Σοφο το φλουρι.Θα παμε για πεταλιερες ΜΟΜΟ μετα χαχαχαχα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
χαχαχαχαχα τι κακος που εισαι ρε :D:D..εχω σταμπαρει με τον Σοφο το φλουρι.Θα παμε για πεταλιερες ΜΟΜΟ μετα χαχαχαχα
το βλεπετε ολοι!!!!!!!!!!!!!αμα την κυριακη πεσει σε καποιον απο τους δυο,θα ακυρωθει και θα παει σε καποιον αλλον!!!!!!!!!!!:tongue1: :tongue1: :tongue1: :tongue1:
και αυτο κανονιζεται γιαννη! θα το δωσουμε στο μητσο το φλουρι, 8α παρει μια κουτα τεκιλες για τον εαυτο του και τα υπολοιπα εγω και ο νικος! χεχε!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
και αυτο κανονιζεται γιαννη! θα το δωσουμε στο μητσο το φλουρι, 8α παρει μια κουτα τεκιλες για τον εαυτο του και τα υπολοιπα εγω και ο νικος! χεχε!
και τριτος υποπτος!!!!!!!ουτε η μαφια τις ιταλιας να ησασταν!!!!!!!!!!το φλουρι στον chris που θα ερθει απο αλεξανδρουπολη για την κοπη!!!!
αντε να ερθει να τον γνωρισουμε! το φλουρι γιαννη, ειπαμε ποιος θα το παρει... εκτος και αν κανει καποιος αλλος καμια ενδιαφερουσα προταση...