Πόσα έχετε κολλημένα στο Stilo σας?
Printable View
Πόσα έχετε κολλημένα στο Stilo σας?
1
βγάζω το παλιό ο κόσμος να χαλάσει (αν και πλεόν έχω κόλπο και βγαίνει σχετικά εύκολα)
απο την ψηφοφορια λειπει και η επιλογη " κανενα "
δεν εχω κανενα και ουτε εχω κολησει ποτε. το εχω παντα στα χαρτια του αυτοκινητου.
τωρα μην με ρωτησετε και αν σε πιασουν... με επιασαν και με ρωτησαν.. το εδειξα και τους ειπα την δικαιολογια για το περσυνο ( και καλα) σπασμενο παρπριζ... την γλυτωσα παντως.
ξεκολας το παλιο,τι καθαριζεις λιγο με αζαξ και ξανακολας το καινουργιο
εγώ κανένα...έχω όντως σπασμένο παρμπρίζ αλλά δε το κάνω γιαυτό...απλά δε μου αρέσει...
και εγω δεν εχω κανενα. το εχω μεσα στο φακελακι που εχω το σημα της ασφαλειας.
και εγω ενα. το εχω στη δεξια επανω γωνια, στην πλευρα του συνοδηγου, ετσι για να μην ενοχλει κιολας...
εγω παιδια ακριβως κατω απο την βαση του καθρεφτη και δεν φαινεται και δεν με ενοχλει!!!
εγω το κολαω καθε χρονο στην επανω αριστερη γωνια του μπαρμπριζ στην ιδια θεση παντα αφου προτα ξεκολησω το παλιο
και εγώ πάντα 1 έχω αλλά πλέον πάνω στον καθρέφτη για να μην πάρω στα χέρια μου την μεμβράνη! :)
Κανένα. Το Stilo μου είναι καινούριο και λυπήθηκα να του βάλω χαζοαυτοκόλλητα επάνω του (δεν έχω βάλει ούτε της ασφάλειας).Στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου έβγαζα το παλιό και κολλούσα το νέο. Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να το βάλω