χρόνια πολλά πέτρο, ότι επιθυμείς......βρε πως περνάνε τα χρόνια, του χρόνου θα είσαι στα .....άντα, εκεί θα δεις διαφορά μεγάλη, δεκαετία στην πλάτη σου...μεγάλο βάρος.
Printable View
χρόνια πολλά πέτρο, ότι επιθυμείς......βρε πως περνάνε τα χρόνια, του χρόνου θα είσαι στα .....άντα, εκεί θα δεις διαφορά μεγάλη, δεκαετία στην πλάτη σου...μεγάλο βάρος.
χρονια πολλα,να τα εκατοστισεις και πανω απο ολα υγεια!!επειδη ειμαι μακρια,περιμενω κερασμα την παρασκευη στην πανελληνια!!!του χρονου στα πρωτα ...αντα???ευτυχως θα μεις εσυ πρωτα και μετα απο 10 μηνες εγω θα σε ακολουθω!!!!!!!
χρόνια πολλά όμορφε. άντε και με ένα καλό αυτοκίνητο...χε χε, (βλέπε Abarth).
χρόνια πολλα ρε κούκλε και καλά γεράματα!!! :Pppp
Χρονια πολλα ρε Πετραν και οτι επιθυμεις. Α.. και μην τους ακους. Ζηλευουν :p :p
Χρονια πολλα ρεμαλι!!!
Το δεύτερο μύνημα του ''paidaros'' μου θυμίζει το ανέκδοτο με το καράβι που βουλιάζει με δυό ''φίλους'', ο ένας στην πρύμνη και ο άλλος στην πλώρη και χάρηκε πολύ ο ένας διότι θα πνιγόταν δεύτερος....
παιδιά ευχαριστώ πολύ.....να 'στε καλά...!!:):):)...του χρόνου θα είναι τα δύσκολα...:):)
χρονια πολλα βρε πετρο κι απο μενα και να τα κατοστησεις φιλε!!!
υγ:μην ακους τους πιο μικρους, δεν ξερουν οτι η καλυτερη ηλικια ενος αντρα ειναι απο τα 30 μεχρι τα 45 ;)
χρόνια πολλά στον λεφτά του κλάμπ μας....να ζήσεις πετράν.....
χρονια πολλα βρε πετρε με υγεια και οτι επιθυμεις....