Μην πλύνετε ποτέ την μηχανή του STILO σας.
Πριν 4 μέρες πήγα το STILO μου για πλύσιμο. Μέσα, έξω, ταπετσαρίες, πατώματα, οροφές, ηλιοροφές......
Όταν με ρώτησε ο Υπεύθυνος εκεί
''Θέλετε να πλύνουμε και την μηχανή?"
είπα
"Ναι"
Αποτέλεσμα? Κάηκε ο εγκέφαλος των αερόσσακων που κοστίζει 387 ευρώ με την εργασία τοποθέτησης!
Συμπέρασμα? Μην πλύνετε ποτέ την μηχανή του STILO σας παρά μόνο στο επίσημο service της αντιπροσωπείας.
Ευτυχώς μου πλήρωσαν την ζημιά από το πλυντήριο.
Απάντηση: Μην πλύνετε ποτέ την μηχανή του STILO σας.
Φιλε Nick Κ εισαι τυχερος που σου πληρωσαν την ζημια απο το βενζιναδικο...
Ευτυχως εγω το γνωριζω,ελπιζω να μη την πατησει κανενας αλλος!
εγω παλι το πλενω μονος μου και με λαστιχο οχι πιεστικο. και εννοεται καλυπτω τους εγκεφαλους με πλαστικη σακουλα.
Νομίζω πως αν καλυφτούν εγκέφαλος και συναγερμός δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πάλι καλά που στο πλήρωσαν από εκεί...
Υπάρχει ένα καταπληκτικο καθαριστικό της AUTOGLYM. Ψεκάζεις καικ ξεπλένεις... Τέλειωσες...
Παράθεση:
Υπάρχει ένα καταπληκτικο καθαριστικό της AUTOGLYM. Ψεκάζεις καικ ξεπλένεις... Τέλειωσες...
Οπως κ μια πολυ μεγαλη γκαμα απο τα γερμανικα Guard,ολα σε μπορφη αφρου που ξεπλενεται πολυ ευκολα.Αλλα το πιο σημαντικο ειναι αυτο που ειπε πραγματι ο Stilatos.
Μια ναυλον σακουλιτσα σε εγκεφαλο-μπαταρια κ κανενα προβλημα.Ποτε δεν αντιμετωπισα κατι δυσαρεστο ετσι.
μην ξεχασεις νερο χωρις πιεση και μηχανη που αφεθηκε για 10 λεπτα να κρυωσει (διοτι λιγο ζεστο να ειναι η μηχανη θελει για να φυγει ευκολα η βρωμα)
Βρε δε λες παλι καλα Nick K που σου πληρωσαν τη ζημια!
πολυ τυχερος εισαι που σε πληρωσαν την ζημια!!!!φαντασου να μην την πληρωνανε(οπως γινετε συνηθως)και να χτυπουσες το κεφαλι σου στον τοιχο!!!!!!!!!!
Εχω πλυνει πανω απο 6 φορες την μηχανη!!!Παντα καλυπτω εγκεφαλο και συναγερμο!!!Ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα!!!
Εγώ πάλι δεν την έχω πλύνει ποτέ. Μόνο τη φύσηξα 2-3 φορές. Εδώ που τα λέμε, καλά καλά δεν πλένω το απέξω, με το μέσα θα ασχολούμε...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
neuromancer
Εδώ που τα λέμε, καλά καλά δεν πλένω το απέξω, με το μέσα θα ασχολούμε...
Χαχα! Φωτη νομιζω καλυπτεις και τον Μητσο εδω... :bleh:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
neuromancer
Εγώ πάλι δεν την έχω πλύνει ποτέ. Μόνο τη φύσηξα 2-3 φορές. Εδώ που τα λέμε, καλά καλά δεν πλένω το απέξω, με το μέσα θα ασχολούμε...
Και όχι μόνο τον Μήτσο!;) :D :D :D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nick K.
Πριν 4 μέρες πήγα το STILO μου για πλύσιμο. Μέσα, έξω, ταπετσαρίες, πατώματα, οροφές, ηλιοροφές......
Όταν με ρώτησε ο Υπεύθυνος εκεί
''Θέλετε να πλύνουμε και την μηχανή?"
είπα
"Ναι"
Αποτέλεσμα? Κάηκε ο εγκέφαλος των αερόσσακων που κοστίζει 387 ευρώ με την εργασία τοποθέτησης!
Συμπέρασμα? Μην πλύνετε ποτέ την μηχανή του STILO σας παρά μόνο στο επίσημο service της αντιπροσωπείας.
Ευτυχώς μου πλήρωσαν την ζημιά από το πλυντήριο.
Φιλε μου εγω του επλυνα τη μηχανη και ολο το σασι απο κατω τον Αυγουστο μετα τις διακοπες.. χωρις να καλυψω τιποτα και δεν μου επαθε το παραμικρο..
Δεν πιστεύω να το κάνεις συχνά? Ίσως απλά ήσουν τυχερός! Πάντος δεν θέλει νεράκια το Stilo μας!