εγω παντως παιδια ανω δεν χει τελειωσει ακομη το ματς,αισθανομαι παρα πολυ στεναχωρημενος,εξαγριωμενος και προσβεβλημενος που δεν μπορεις να κερδισεις μια μιση τουρκια μεσα στην ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!ντροπη απο την αδιαφορια που διχνουν οι παικτες!!!!!!!!!
Printable View
εγω παντως παιδια ανω δεν χει τελειωσει ακομη το ματς,αισθανομαι παρα πολυ στεναχωρημενος,εξαγριωμενος και προσβεβλημενος που δεν μπορεις να κερδισεις μια μιση τουρκια μεσα στην ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!ντροπη απο την αδιαφορια που διχνουν οι παικτες!!!!!!!!!
Τι ηταν αυτο ρε παιδια.Το ακουγαμε εδω στο πλοιο απο το ραδιο και οχι τιποτα αλλο μας πηραν και στο ψιλο οι Τουρκοι που δουλευουν εδω στο πλοι.Ε ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΡΕ Γ@Μ@ΤΤΤΤΤΤΤΤ
Κρίμα....για την μέρα και μόνο....
Μπάσταρδοι Τουρκαλάδες...
Αίσχος και Ντροπή τους...
Παιδιιά, δεν φταίνε αυτοί (οι παίχτες)....Ο γερμανός φταίει καθαρά...Τόσο μπορούν τόσο παίζουν αυτοί.....
με τι κίνητρο και τι σπιρτάδα να παίξει μωρέ τώρα ο Μπασινάς, ο Γιαννακόπολος και ο Φύσσας...!!!Μου έβαλε και τον Τοροσίδη αριστερό μπακ...Και πολλά άλλα μπορώ να λέω τώρα αλλα τα αφήνω για αύριο...
Πάντως μην το παίρνετε κατάκαρδα...Μπάλα είναι....!!!Οι καλύτεροι δυστυχώς νίκησαν....
Οι υπευθυνοι θα πρεπει επιτελους να καταλαβουν οτι η ομαδα που κερδισε το Ευρωπαϊκο τελειωσε. Εγω πιστευω οτι τα παιδια που κατεκτησαν το ΕURO θα επρεπε απο τοτε να αποχωρισουν με ψηλα το κεφαλι και σαν νικητες γιατι αν δεν παμε παλι στο EURO θα χρεωθουν αλλη μια αποτυχια μετα το MUNDIAL. Παιδια ανανεωση εδω και τωρα υπαρχουν παικτες δεν ειναι δυνατον να παιζουν ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι ανανεωση και στους παικτες και στο προπονητικο team ο Γερμανος προσφερε οτι ηταν να προσφερει και τον ευχαριστουμε αλλα για να παμε μπροστα θελουμε αλλαγες ατομα με κινητρα.
μα καταρχην εχει μεσα τον χαριστεα που δεν τραβαει καθολου,τον σαμαρα που το παιδι δεν ηταν στην κορυφη της επιθεσης ποθ ειναι η θεση του αλλα στην αριστερη πλευρα της επιθεσης και εχει στον παγκο γκεκα-σαλπιγγιδη και ειδικα ο πρωτος με το που μπηκε ειχα 2 δοκαρια!!!!!
πρεπει επιτελους να ξεκολισει απο τους 11 που πηραν το ευρωπαικο!!!!!!!!!!!!!!!
ελεος και να δειτε την τεταρτη στην μαλτα βλεπω να χανουμε και να τρωμε καμια 3αρα!!!!!!!!!!!!!
Δεν ξερω για εσας παντως εγω κατεβασα τα μουτρα μου μετα το ματς...
Δεν ειναι μονο αυτο. Απλα καπου το θεμα εχει ξεφυγει απο ολους (Γερμανο και παικτες). Νομιζουν οτι ειναι ακομα στο 2004. Ολοι οι παικτες ξερουν οτι, ο,τι και να γινει θα ειναι βασικοι. Ερχονται απο τραυματισμο? δεν εχουν παιχνιδια στη πλατη τους? ειναι αρρωστοι? κλπ...... ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ με την Εθνικη. Αυτο θα πρεπει να σταματησει γιατι δειχνουν αδιαφορια. Κανενας δεν θα πρεπει να ειναι σιγουρος οτι θα παιξει. Θα πρεπει να το αποδεικνυει στο γηπεδο οτι ειναι ικανος για την Εθνικη ομαδα. Μαλιστα καποιοι απο αυτους ειναι μεγαλυτεροι σε ηλικια απο εμενα :p :p
Εχουμε κολλησει στον Γιαννακοπουλο, Νικοπολιδη, Δελλα, Μπασινα, κλπ.
Τοσοι αξιοι παικτες υπαρχουν!!