Αυτος ποιος ειναι ρε παιδια? κανενας απο εμας εδω περα? η περιγραφη του λεει ring road thessaloniki
Printable View
Αυτος ποιος ειναι ρε παιδια? κανενας απο εμας εδω περα? η περιγραφη του λεει ring road thessaloniki
Δεν ημαν εγω θειο! Βενζινουλα ηθελε ο τυπος παντως!
Ποιος ηταν ρεεεεε!!! Φανερωσουουουουου!!!!
και αμα το προσεξατε ειναι μπλε σαν του κωστα 1,6!!!!!!!!!!
ποιος εχει μπλε στην θεσσαλονικη???????????
ποιο ειναι αυτο το μελος???????????
μηπως ειναι ο καλφας?????????????
Μπορει να μην ειναι γραμμενος στο Club...
σοφο και εγω την βενζινη εβλεπα!!!γιαννη ρε σκυλε που το ειδες που ηταν μπλε?πω πω τι ματι εχεις αγορι μου!!παντος αμα θελουμε να τον βρουμε, μονο απο το ρολοι μπορουμε να τον αναγνορισουμε!!
Σίγουρα είναι 1.8 γιατί έχει κοντύτερο σασμαν από το 1.6… παρατήρησα κόφτη 3τη στα 140 ενώ το δικό μου 1.6 έχει 160.
Σπύρο πολλα είναι ρε συ τα 160 που λες..κάπου εκεί έχουμε κοφτη 140-150
1800 ειναι μαλλον παιδιά...!!σαν 1800 ανεβάζει τουλάχιστον..!!.πάντως και εμένα πολλά μου φαίνονται τα 160...καπου στα 140-150 σταματάει...
Εγώ πάλι δεν βλέπω την εικόνα :confused:
Πεδία δεν ξέρω για σας αλλά εγώ έχω κόφτη 6800 με 6900 τεσταρισμένο και με OBD. αναλυτικά έχω 2ρα 120 3τη 160 4τη 200 5τη θα σας πω σε 3 μέρες που θα βγω έξω από την ρόδο. Θα βγάλω Φώτο την κάθε ταχύτητα.
ναι 16αρι νικο αλλα τι 16αρι χιχιχι
:rofl:
Είχα γνωρίσει έναν με 1.8 μπλέ στη Θεσσαλονίκη ο οποίος ήθελε να το πουλήσει γιατί ήταν λέει φίδι και δεν του άρεσε. Ούτε καν ήθελε να ακούσει για club και τέτοια.
σοβαρα???ουτε εμεις τον θελουμε τοτε!!!
Νικο δεν ξέρω ποσά βγάζει στον τροχό αλλά ξέρω ότι έφαγε τα ρουλεμάν πολύ γρήγορα:D. Το Rotrex σου δεινή την αίσθηση ότι έχει turbo! τουρμπιζει και φτερνίζεται. Είναι πολύ καλό και πολύ ποιο οικονομικό από πριν. Οδήγησα ένα punto sporting 1.4 και διαπίστωσα ότι έχει κοντό 6αρι. Ποιο κοντό από το stilo με 6αρι, όποτε λέω να βρω ένα τέτοιο να έχω μπαμ. Στην ρόδο μένω, όχι στην Γερμανία.
νικο γιατί ο φίλος μου μηχανικός όπου εργάζομαι τώρα τελευταία εκεί, είναι γενικώς αντιπρόσωπος Δωδεκάνησου και τον πήρα όσο τον παίρνει συν μια ακόμα έκπτωση. Πάντως είναι κορυφαίο μηχανάκι. Πάντα κρύο με δικό του κύκλωμα λαδιού και χωρείς lag σκέψου ότι σήμερα είχαμε 34+ ζέστη εδώ, φαντάζεσαι τι γίνετε το καλοκαίρι.
Για πες περισσότερα για τα Roots,K4(Merc) η Spooner γιατί δεν τα ξέρω, τι είναι?
Ολα κομπρεσσορες ειναι αλλα πολυ πιο γνωστοι κ σιγουρα τους προτιμουν μεγαλες εταιριες πχ Roots εχουν τα ΜΙΝΙ,K4 οι mercendes κ Spooner κατι Honda στην αλλη πλευρα της υδρογειου.Αλλα αφου επαιζε κοννε..
Βρε Νίκο μου αυτά τα compressor είναι απλά compressor, καμία σχέση δεν έχουν με το Rotrex. το Rotrex έχει πάνω σαλιγκάρι. Το δικό μου ανεβάζει 140.000 rpm στις 3.500 σ.α.λ. δηλαδή σαν turbo. υπάρχει επιπλέον κιτ με άλλη τροχαλία για να ανεβάσεις στροφές και πίεσης. ο φίλος έχει για stilo 1,4 ολοκληρωμένο κιτ κομπλέ με εγκέφαλο για να μην χρειάζεται ΕΧΤΡΑ μπεκ σε πολύ καλή τιμή και με πολύ καλά αποτελέσματα 147hp και 174Nm με μαμά εξάτμιση και μαμά φίλτρο. rpm compressor 240.000, μιλάμε πολλά τσαφφφφ τσουφφφφ….
The mains parts of kit are:
- Supercharger ROTREX C15/60
- Separate oil system for supercharger:
- Pipe
- Oil reservoir
- Radiator
- Supercharger bracket
- Sobstitution of headgasket (to reduce compression ratio under 10:1)
- Supplementary alloy pulley
- Belt and tensioner
- Air pipe and INTERCOOLER
- Pop-off
- New BOSCH injectors
- New ECU map
Φίλε μου η μετατροπή στο δικό σου stilo πόσο σου κόστισε?
Άσε μη το ψαχνής γιατί έχω αλλάξει τρεις φορές όλη την εξάτμιση μέχρι να το φέρω εκεί που ήθελα είχα και πολλές ατυχίες πέταξα ένα G60 compressor μέχρι που ανέλαβε ο φίλος μου την Rotrex και βάλαμε ένα σωστό κιτακι. δηλαδή έφτιαξε ένα γιατί δεν έχει για 1.6 αλλά για 1.4 1.8 και 2.4 όσο αφορά τα stilo. Να σου πω περίπου για ένα 1,6 είναι από 4000 μέχρι 5000 υλικά και εργασία τώρα για ποιο συγκεκριμένα πρέπει να μιλήσεις μαζί του. Πιστεύω ότι είναι καλά τα 40 - 45ps που δίνει γιατί τα παραπάνω δεν αντέχει το αυτοκίνητο, σαμάν κ.λπ. και το καλύτερο δεν έχεις lag ούτε πυρώματα με κίνδυνο να ραγίσει η πολλαπλή η κάτι άλλο. Εγώ το προτιμώ γιατί έχει πρόβλημα το πόδι μου, δεν με ακούει και είναι στο πάτο συνέχεια.
Αν κράταγα τα λεφτά που έχω ρίξει πάνω τώρα θα είχα ένα Abarth!