Χτυπήματα σε προφυλακτήρα
Γεια χαρά παιδιά!
Ανοίγω καινούργιο θέμα, σχετικά με τα χτυπήματα στους προφυλακτήρες, και θέλω ειδικότερα να αναφερθώ στον μπροστινό (εντάξει για τον πίσω δεν σχολιάζω....).
Τουλαχιστον σε μένα συμβαίνει να με ακουμπάνε άλλα αυτοκίνητα που κάνουν πίσω και βρίσκει η εξάτμισή τους στο κάτω μαρσπιέ του εμπρός προφυλακτήρα.
Το αποτελεσμα ειναι εκτός του ότι σου βγάζουν χρώμα (οκ μικρή η ζημιά με ένα stick το φτιάγνεις) να σου αφήνουν μικρή λακούβα (από το χείλος της άλλης εξάτμισης).
Ξέρει κανείς καμιά λύση για επιδιόρθωση???.... εχει άλλος το ίδιο πρόβλημα ή μόνο εγώ είμαι ο γκαντέμης?
Απάντηση: Χτυπήματα σε προφυλακτήρα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
haris
Γεια χαρά παιδιά!
Ανοίγω καινούργιο θέμα, σχετικά με τα χτυπήματα στους προφυλακτήρες, και θέλω ειδικότερα να αναφερθώ στον μπροστινό (εντάξει για τον πίσω δεν σχολιάζω....).
Τουλαχιστον σε μένα συμβαίνει να με ακουμπάνε άλλα αυτοκίνητα που κάνουν πίσω και βρίσκει η εξάτμισή τους στο κάτω μαρσπιέ του εμπρός προφυλακτήρα.
Το αποτελεσμα ειναι εκτός του ότι σου βγάζουν χρώμα (οκ μικρή η ζημιά με ένα stick το φτιάγνεις) να σου αφήνουν μικρή λακούβα (από το χείλος της άλλης εξάτμισης).
Ξέρει κανείς καμιά λύση για επιδιόρθωση???.... εχει άλλος το ίδιο πρόβλημα ή μόνο εγώ είμαι ο γκαντέμης?
Kala poso sixna sou simbenei afto?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Kala poso sixna sou simbenei afto?
Όχι πολύ συχνά αλλά όσα χτυπήματα έχω είναι μόνο εκεί... Μάλλον μόνο σε μένα τυχαίνει!!! grrrrrr!!!
Εμένα με έχουν ταράξει με τους κοτσαδόρους.
Η πινακίδα σουρωτήρι.Πάλι καλά που είναι απο τις μεγάλες και πιάνει πιο πολύ πάνω στον προφυλακτήρα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
petros
Η πινακίδα σουρωτήρι.Πάλι καλά που είναι απο τις μεγάλες και πιάνει πιο πολύ πάνω στον προφυλακτήρα.
Καλά δεν το συζητώ τη δικιά μου να δείς.... Μα καλά δεν μπορώ να καταλάβω όλοι έχουν μάθει να παρκάρουν με ακουστικό τρόπο? Στο πρώτο γκούπ σταματάμε??? Τι να πω..... Θα πάρω κανά τζιπ με ενα κοταδόρο ΝΑ (με το συμπάθιο) και θα το παίζω και εγώ μετά ακουστικός τύπος... να δω θα τους αρέσει?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
petros
πετρο παρε φορα με το φορτηγο και να δεις,θα σε ξανακουμπησουν???????????
Σημερα το πρωι πηρε η γυναικα μου το αμαξι να παει για ψωνια.
Ενω κινουνταν κανονικα στο δρομο,ο οποιος ειχε μονο μια κατευθυνση
στριβει ενας μαλακας με ενα μηχανακι πατημενος και αναποδα στον μονοδρομο.
Προσπαθοντας να αποφυγει την μετοπικη εκανε το αμαξι οσο πιο δεξια γινοντανε.Ο μαλακας περασε απο διπλα και εγδαρε ολη την πλευρα του
οδηγου απο το καθρεπτη και πισω με την χουφτα,την πινακιδα και τον μαρσπιε του.
Και σαν να μην εφτανε αυτο την κοπανισε κιολας.
Ευτυχως προλαβε πηρε την πινακιδα.
Το πισω αμαξι που ερχοντανε και ειδε ολη την φαση
της εδωσε τα στοιχεια ο οδηγος του αν χρειαστει για μαρτυρας.
Τελικα ο μαλακας βρεθηκε τα παραδεχτηκε και εκανε δηλωση.
Τωρα θελει βαψιμο ολη η πλευρα απο τον καθρεπτη και πισω,
πομολο στη πορτα γιατι το εγδαρε και τα πλαινα πλαστικα επισης.
Ε ρε κατι ηλιθιοι που κυκλοφορανε στου δρομους.:mad:
xxxxxxx τον τον xxxxxx που εφυγε κιολας εγω θα τον εκανα και μυνηση αμα ειχα χρονο για τετοια!!εφυγε σε ενα ασυμαντο φαντασου να κανει κατι πιο σοβαρο!
ορε φιλε τι επαθες!!!!
αλλο κακο να σου συμβει!!
φαντζομαι την λενα μπινελικια που του εριξε!!:D:D
κανε τον και μηνηση και ξεβρακωσε τον και παρε του τα βρακια!!!!
Βασικα αυτη την εταιρια την ειχε παρει το ματι μου σε ενα περιοδικο
και εψαχνα να την βρω πριν κανα μηνα για το αμαξι του πατερα μου.
Ευχαριστω ρε Παντελη.:)