Μαγαζι με μεμβρανες στη Θεσσαλονικη που να μην ξηλωνει πορτες.Ακουω προτασεις-τιμες!
Printable View
Μαγαζι με μεμβρανες στη Θεσσαλονικη που να μην ξηλωνει πορτες.Ακουω προτασεις-τιμες!
Autoglass 180 ευρώ!!
sth Peraia 140 eyro
Sorry παιδες, αλλα μιας και μιλατε για μεμβρανες θεωρησα καλο να το βαλω και εγω εδω..
Llumar με 160 Ευρω για οσους ενδιαφερονται απο Αθηνα να βαλουν στο Stilo τους με εγγυηση και χωρις να ξηλωνει πορτες κ.τ.λ.(οπως καποιοι αχρηστοι...) ολες τις αποχρωσεις... ολα τα σταδια ανοιχτα-->σκουρα... πολυετης εμπειρια στον χωρο...
Επισης αλλαζει και τα λαστιχα απ'τις πορτες και γυρω απ'τα τζαμια μπρος πισω πλαϊνα κομπλε...!
εμενα και της πορτες μου ξηλωσαν και χαλασαν μονες τους και οι εγγυηση δεν τις καλυπτε και ηταν και μαρκα 3Μ μηπως ειμαι ατυχος?
3M έχω στο stilo και lumar φίλος μου, και στις δύο ήμουν μπροστά που τις κάνανε εγκατάσταση...πουθενά δεν είδα να ξηλώνουν πόρτα ρε παιδιά και οι μεμβράνες είναι και τέλειες....
Τι να πώ γμτ...
Εμένα πάντως μου έβγαλαν τους καπλαμάδες...
Το ιδιο και σε εμενα ρε παιδια. Μεμβρανες της Madico, χωρις να βγουν πορτες, 160 ευρω. Τρια χρονια τωρα, κανενα προβλημα... (εκτος απο μια κληση)
παιδια στο ιδιο μαγαζι εβαλα και στο αχ και ηταν τελιες...αλλα παλι ειχε ξηλωματα,.αν ερθω σε μιτινγκ θα σας τις δειξω,,αν μου επιτρεπετε σας λεω το μαγαζι...υπαρχει προβλημα να το πω?
Εμενα παιδια μου εσπασαν τα τζαμια και μου εβαλαν αλλα!!!!:yikes::yikes::yikes:
Πλακα κανω!!!
Δεν μου εκαναν τιποτα!!!Δεν μου ξηλωσαν τιποτα!!!
ουστ μωρη λουλου εσυ!!!
X5 φιλαρακι!!!
Οχι οτι και οτι!!!
X3 ειναι γι'αυτους που δεν μπορουν να παρουν Χ5!!!
Το γ@μησατε το τοπικ..
νικο εχει εναν εδω στην τουμπα πολυ καλο εγκυημενος γιατι εγω εχω τις μεβρανες του 5χρονια και ειναι τσιλικες αμα θες περισσοτερες πληροφοριες παρεμε τηλ να σε ακουσω κιολας που χαθηκες
καλησπερα παιδες...εγω τιι μεμβρανεσ τισ εβαλα στην αθηνα στο υμηττο και δεν μου ξηλωσανε καμια πορτα...3μ με 190 ευρω
Την Δευτερα που μας περασε πηγα για μεμβρανες.
LLUMAR 170 ευρω.
Αλλα μου εκλεισε ραντεβου για τις 15/6
γιατι ειναι φουλ το καταστημα.
Τωρα για το αν ξηλωσει τιποτε δεν ξερω.Ειδωμεν!!!!!
τι παιδι θεε μου αυτος ο γιαννης!!!
χα χα χα
φιλε πετρο τα λεφτα που θα σε παρει ειναι παρα πολλα
120 εκτος απο το μπαμπριζ μπροστα τα εχω 4,5χρονια και δεν εχουν βγαλει ουτε μια φουσκαλα!!!
ξαναλεω τα 170 ειναι παραπολλα
3Μ!
Μπηκανε σημερα.:):thumbsup:
Τελικα οι πορτες ξηλωθηκανε.
+1 ειναι οτι σταματησε να τριζει το παραθυρο του οδηγου.
για την lumar εχω ενα γνωστο...αν μπορω να βοηθησω πειτε μου να ρωτησω...
Ρε παιδια επειδη λεω τωρα που αρχιζει και καλοκαιριαζει να βαλω και εγω.τη εχετε να προτεινετε?μαγαζι,μαρκα,λεφτα.
Carlos δεν ξέρω αν ο Alex - Glass βγάζει τις πόρτες αλλά ξέρω ότι βάζει μεμβράνες. Με χαρτί και για το ΚΤΕΟ.
Για το Stilo 170euro μου είχε πει όταν περνούσα την οροφή (Φεβρουάριο).
Μοναστηρίου 191.
φιλος στις συκιες με αξεσουαρ 150-170 ευρω αν θυμαμαι καλα για τριθυρο της luminarc με χαρτι κανονικα για κτεο!
παιδαρος αυτος στις Συκιες που ακριβως ειναι?
Τελικα μεχρι ποιο σταδιο επιτρεπετε?
Τι σιμασια εχει ποσο επιτρεπεται, κανεις δε θα σου πει κουβεντα
Κανονικά δεν επιτρέπεται καθόλου. Τώρα όσο πιο ανοιχτες τόσο λιγότερες πιθανότητες να σε γράψουν για τις μεμβράνες...
επιτρεπονται φιμε μονο πισω με τον κοκ για την ωρα αλλα το κτεο σου δινει αδεια αμα ειναι απο εγκαταστατη τρεχα γυρευε. Απλως αν ποτε εχεις προβλημα θα εχεις για τα μπροστινα πλαινα τζαμια με την τροχαια. Τα πισω πλαινα και το πισω τζαμι επιτρεπεται οσο θες.
ναι για αυτο ρωταω χεστικα για την τροχαια το κτεο με νοιαζει!
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Alex στο 1ο στάδιο και με το πιστοπιοιτικό του δεν θα έχεις πρόβλημα. Κάνε 1ο στάδιο στα μπροστά και full τα πίσω...
Άσε που αυτό που έχει για να κυκλοφορεί στην πόλη (C1 νομίζω) έχει μεμβράνη και στο παρπριζ και είναι ένα κουκλί!!!
Αν είχε χαμηλό WAF θα τις έβαζα με την μία... Δεν ξέρω αν του χρόνου μπορέσω...