http://www.olympiacos.org/uploads/ga...0075140645.jpg
Printable View
Που ειναι ο Ριμπο?
οεο......
:dildo1: :dildo1: :dildo1:
Richard που ειναι οι κουπες οεο??? (Πρωταθλημα & Κυπελο)
Μερικες φορες ειναι καλυτερα να εισαι μονοφθαλμος παρα τυφλος!!!!!!!:bleh:
Οπως και να εχει ειμαστε για τα μπαζα ολοι,ειδικα φετος...:(
Μονο η ΑΕΚ επαιξε μπαλα.
πρωταθληματα καλπικα ξερουν να περνουν μονο οπως καθε χρονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
που ειναι ο ριβαλντο οεο????????????????
παλι θα εισαστε η π........ς τις ευρωπης οπως καθε χρονο και θα μας κανετε ρεζιλι????????????
κατι ειχε πει ο κοκκαλης οτι θα ησασταν φετος στον τελικο του champion league που γινετε στην αθηνα!!!!!!!!!!!!!!
παλι γελασαμε!!!!!!!!!!!
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
ti mou lete twra re paidia.... " PAok S'AGAPW KAI OTAN THA PETHANW THELW TON DIKEFALO STON TAFO MOU APANO"
re Cubano lao san ton diko mas den tha ksana vreis se oloi tin eurwpi.... kai na sou pw kai kati .... ta prwtathlimata sas einai ena tpt xwris eurwpaiki poreia.... O Paok na eixe tin misi kratiki voithia pou exei o gauros kai tha sou elega egw ama mou kouniosouna
face: John παράκληση να γράφεις με Ελληνικά..
Σε καταλαβαινω και εσενα!
Την χολη σου θα την αγνοησω...
θα σου θυμησω μονο οτι μιλας για καποιον που τωρα εχει 35 πρωταθληματα... Για μενα ειναι γεγονος... Για σενα απιαστο ονειρο!
Γιαννη γραφε με ελληνικους χαρακτηρες στο forum γιατι κουραζουν τα greeklish...Παράθεση:
face: John παράκληση να γράφεις με Ελληνικά..
ετσι για να μην νομιζουν καποιοι οτι βγαζουμε χολη και ποια ειναι η ωμη αληθεια!!!!!!!!!!!!!!!!
Αποκλειστiκα για τους γαυρους του site
1. Ο νέος στόχος του Ολυμπιακού είναι να φτάσει τα 77.777 μέλη!
2. Ποιο κανάλι παρακολουθούν οι Ολυμπιακοί; Το "Seven"!
3. Ποιο περιοδικό διαβάζουν οι Ολυμπιακοί; Το "7 μέρες TV"!
4. Ποιο είναι το αγαπημένο θρίλερ του Ολυμπιακού; Το "Seven" με τον Μπρατ Πιτ, το οποίο βλέπουν κάθε φορά στο αεροπλάνο για Ευρώπη!
5. Ποιο είναι το αγαπημένο γουέστερν του Ολυμπιακού; Το "Και οι εφτά ήταν υπέροχοι"!
6. Από που νοικιάζουν ταινίες για να δουν στο βίντεο; Από την αλυσίδα καταστημάτων "Seven video net", κυρίως ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όπως το "Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη"!
7. Tι νούμερο μακαρόνια προτιμούν οι Ολυμπιακοί; Το νούμερο 7!
8. Αγαπημένο ποτό των Ολυμπιακών για τις κρύες νύχτες του χειμώνα: "Μetaxa εφτά αστέρων"!
9. Οι Ολυμπιακοί από ΄δω και πέρα θα πηγαίνουν στην ταβέρνα "Τα 7 αδέρφια"!
10. Αγαπημένο αναψυκτικό: "Seven up"!
11. Αγαπημένο κρουασάν: "Seven days"!
12. Αγαπημένα τραγούδια: "Εφτά τραγούδια θα σου πω..." και "Θα σπάσω εφτά ποτήρια..."!
13. Αγαπημένο παραμύθι: "Η χιονάτη και οι 7 νάνοι"!
14. Αγαπημένος ήρωας: "Τζειμς Μποντ 007"!
15. Αγγελία: Πωλείται καναπές κόκκινος εφταθέσιος με μεγάλη έκπτωση στα μέλη του Ολυμπιακού!
16. Προσφορά: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποκλειστικά για τα μέλη του Θρύλου, προσφέρει 7ήμερη κρουαζιέρα για εφτά μέλη στα μαγευτικά επτάνησα!
17. Γιατί οι γαύροι πηγαίνουν στην Ρόδο; Γιατί εκεί βρισκόταν ο Κολοσσός της Ρόδου, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, ήταν ένα από τα 7 Θαύματα Του Αρχαίου Κόσμου!
18. Τι ώρα ξυπνάνε οι γαύροι κάθε μέρα; Στις 7 και την Κυριακή παρακολουθούν το "7 Μέρες ALPHA"!
19. Γιατί πλήρωνει τόσα χρόνια ο θείος Σωκράτης; Για να πάρει ο γαύρος 77 πρωταθλήματα (όλα εδώ πληρώνονται)!
20. Ποιο είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο των γαύρων; BMW σειρά 7!
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Γιάννη,ρε συ θερμή παράκληση...
Επιτέλους ρε ****το,εστω και μια φορα στη ζωη σας,αποδεχτείτε την ανωτεροτητα του άλλου και μην βγάζετε τον κομπλεξισμό σας τόσο εύκολα φορα παρτίδα κάθε φορά που ο Ολυμπιακός έχει κάποια επιτυχία.
Εντάξει το λεω κι εγω,είμαστε μια απο τις πουτάνες της ευρώπης και 2-3 κάλπικα πρωταθλήματα μπορεί να πήραμε στο παρελθόν αλλά ήμαρτον δεν μπορεί αυτό να επαναλαμβάνεται εδω και 11 χρόνια!
Με αυτά που γράφεις και εκτίθεσαι και προσβάλεις τον ιδιο σου τον εαυτό,μα πάνω απ'ολα δείχνει οτι είσαι μικρόψυχος...Κατάλαβέ το επιτέλους,κάποιοι είναι καλύτεροι απο σένα!!!
Τ-Ε-Λ-Ο-Σ
δυστηχως απο τα 11 τα 10 για να μην σου πω και τα11 ειναι καλπικα!!!οσο στο αν με προσβαλει εγω ντρεπομαι για καποιον που τα περνει χωρις αξια,που εχει φιλαθλους που σε λενε Π.....Α ΛΕΣΒΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΟ, ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
και οποτε ερχονται εδω πανω να καταστρεφουν περουσιες απλων ανθρωπων και η αστυνομια να τους χαιδευει!!!!!
οπως και ποτε δεν διακοπηκε ματς του ολουμπιακου,οπως λεει ο νομος περι αντιεθνικων συνθηματων και πολλα αλλα!!!
απλα παρτε το χαμπαρι,ας ειχατε τα κοτσια να πεξετε στα ισια και θα σας ελεγα που θα ησασταν!!!!!!!!!!!!!!
οποτε εχετε ζορι,πεναλτι ή φαουλ εξω απο την περιοχη να βαλει γκολ ο ριβαλντο!!!!!!!!!!!!!!!
οπως λεει και το συνθημα της ΠΑΡΑΓΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ.....Ν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φετος πηγε κοντρα ο μητροπουλος και το ριξατε το αιγαλεω στην β εθνικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
αυτα φιλε αλεξη και μην ξεχνας ενα πραγμα!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΙΜΑ ΒΟΡΡΑΕΛΛΑΔΙΤΗ!!!!!!!!!1ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!!!!!!!!!!
οπως και το ανεκδοτο που κυκλοφορει στον πειραια το ξερεις???????????
ολες οι καφετεριες γεματες απο κοσμο,περπαταει ενας κυριος και ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ,ΣΥΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!
Ποτε θα φυγει το κομπλεξ και η χολη απ'τον Βορρα? Ποτέ... δυστυχως.. και κριμα...
Ρε εσεις χαλαρωστε.
Ρε Γιαννη ηρεμησε ρε φιλε.
Χαβαλε ειπαμε να κανουμε οχι να μαλωσουμε για τις ****ομαδες.
Μηπως θα μας δωσουνε αυτες να φαμε?
Οσο για τις βρισιες Βουλγαροι και λοιπες μαλακιες,
τα λενε 100-200 ****πρεζονια του κερατα.
Δεν νομιζω να τα λενε οι υγιεις και φιλαθλοι που υποστηριζουν
σε λογικα και κοσμια μετρα την ομαδα τους.
χαβαλε ναι,αλλα να βλεπουμε και τα πραγματα με την πραγματικη αληθεια και οχι αυτην που μας βολευει εδω και 11 χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οσο για την χολη φιλε μου κωστα,η ομαδα του δημοσιου την δημιουργησε και οχι εμεις,που τους χαρισαν δισεκκατομυρια δραχμες και τους παραδωσανε σε μια νυχτα μεσα στην βουλη τα οικοπεδα για να εχουν γηπεδα!!!!!!!!
Γιάννη μόνος σου μπήκες στη διαδικασία να μπλέξεις ποδοσφαιρο με εθνικότητες,πατριωτισμό και έννοιες που μόνο με το ποδόσφαιρο δεν εχουν να κάνουν...
Και επειδή ναι,είμαι και βορειοελλαδιτης και Αθηναίος,ποτέ μα ποτε δεν προσβλήθηκα απο τα διάφορα ηλίθια συνθηματάκια των γηπέδων μιας και πιστευω πως κύριο σκοπό εχουν να πειράξουν τον άλλο και οχι να τον προσβάλουν πραγματικά.
Με αυτή τη λογική έπρεπε να μην ξαναπατήσω γήπεδο επειδή κάθε Κυριακή οι αντίπαλοι βρίζουν το μου*ι της μάνας μου...
Νομίζω οτι αυτό και μόνο αρκεί...
Στα ποδοσφαιρικά τώρα και για να τελειώνουμε...
Λες και τα 11 κάλπικα...Ωραία αντε να το δεχτώ...
Πες μου λοιπόν ποιός ήταν ο πραγματικά άξιος να πάρει αυτα τα 11;;;
Μόνο που θέλω να μου απαντήσεις αναλυτικά πλέον και για τα 11,χρονιά χρονιά.
αλεξη φιλε μου αν το να σε λενε βουλγαρο και να βριζουν την μακεδονια ειναι πικαρισμα,εγω πραγματικα λυπαμαι και με προσβαλουν σαν ελληνα και μακεδονα!!!!
για φετος το αξιζε πιστευω η ΑΕΚ!!!!οσο για τα προηγουμενα που λες,ο παναθηναικος,η αεκ και ο παοκ αξιζαν να τα παρουν!!!!απλα πες μου οποτε επαιζε κρισιμο αγωνα ο ολυμπιακος,ο διαιτητης να ειτανε φιλοολυμπιακακιας και ενω υπαρχει ενας ακρως δικαιος και σοβαρος διαιτητης οπως ο κυρρος βασσαρας,ο ολυμπιακος να ζητουσε την εξαιρεση του και να μην τον σφυριζει!!!!!
γιατι αραγε?????????
γιατι φιλε μου αλεξη αλλα λογια να αγαπιομαστε??????
εχεις παει ποτε σε αγωνα να τα ακους απο χιλιαδες οποδους και να το νιωθεις στο πετσι σου και να τρελενεσε????????
να θελεις να ανεβεις ενα σκαλοπατι παραπανω οταν το αξιζεις και να μην σε αφηνουν???????????
ΥΓ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ!!!!
Δε βγαινει ακρη Αλεξη...
Φιλε Γιαννη δε θα τσακωθω για τις ομαδες και καθε πολιτικη ή μη εννοια η οποια θες εσυ να παρεξηγιεσαι μονιμως....
...και μη ξεχνας οτι και εγω απο Μακεδονια ειμαι και ολο μου το σοϊ σχεδον ειναι Βορρεια... οποτε μη το συνεχιζεις το θεμα._
Αυτα και ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Εγώ ξέρω ότι οι μισοί στην Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί και οι άλλοι μισοί Αντι-Ολυμπιακοί....
Όλοι τα έχουν με τον Ολυμπιακό....και πρωταθλήματα που δεν έπερνε επι 10 χρόνια ο Ολυμπιακός, ακόμα και τότε, μαζί του ασχολιόντουσαν όλοι.
Εαν είναι κάλπικα κτλ δεν το ξέρω γιατί σίγουρα το ποδόσφαιρό έχει βρωμιά, αλλά δεν είναι ωραίο πράγμα η ζήλεια....γιατί ζήλεια είναι αυτό που έχουν όλοι οι μη Όλυμπιακοί....ζηλεύουν τον Ολυμπιακό....
Ας κάνει κάνα αστείο ο Ολυμπιακός και να αποχωρήσει ένα χρόνο απο τα γήπεδα σε όλα τα αθλήματα και να δείτε που θα πάνε τα πάντα...ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!!!
Συμφωνώ με τον παίδαρο...
πω πω φαια ουσια που καταναλωθηκε...γουσταρω..:D:D
Nικηηη Ολεεεε, ο Νικάρα ολεεεεε, α εθνική θέλω να σε δώ, και θα τρελαθωωωωω...
Και αν δεν σε δωωωωωω, στα @@ μου τα δυοοοοοοοοο...
Λοιπόν για χαλαρωστε λίγο.....Είναι γεγονός ότι 10/11 δεν είναι και λίγο πράγμα, όσο και απαξία να τρώνε απο διάφορες αντιλήψεις...Και αυτά περί Βούλγαρων που λένε γιάφορα βλαμμένα που ούτε που καταλαβαίνουν τι λένε, τι θεωρείτε πιό σημαντικό να σας βρίζουν την μάνα ή να σας αποκαλούν Βούλγαρους?...Εμένα πάντως θα με πείραζε το 2, που το λένε όλοι για όλους..