-
Stilo-Συνεργασια??γιατι οχι!!!
Παιδια ειχα μια ιδεα βεβαια αν συμφωνειτε να την πραγματοποιησουμε...
ειμαστε ολοι μια παρεα.ο καθε ενας μας κανει μια δουλεια,και ο καθε ενας μας χρειαζετε καπιον που κανει μια δουλεια,,τι θα λεγατε αν γραφαμε ο καθενας το επαγγελμα του και με τι ασχολητε,και τι προσφερει,ωστε αν χρειαστουμε κατι να εχουμε καπιον που τουλαχιστων ειναι γνωστος και οχι ΑΣΧΕΤΟΣ.
περιμενω την γνωμη σας
-
Απάντηση: Stilo-Συνεργασια??γιατι οχι!!!
Οδηγος-εμποριο πουλερικων.
Οι φιλοι με φωναζουν ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ:hehe::hehe:
-
ωραια φερε 5 κοτοπουλα!!!χεχε
-
Eγω ειμαι σε εταιρια με αυτοματες γκαραζοπορτες και καγκελοπορτες
-
ωραια αφου βλεπω δεν εχετε προβλημα λεω και εγω!!
εγω ειμαι εργολαβος ηλεκτρολογος εγκαταστασεων με αδεια απεριοριστου ισχυος..αχολουμε με
οικοδομες
καταστηματα
εξυπνα σπιτια
instabus
συναγερμους
συστηματα παρακολουθησης
αυτοματισμους..(πχ να κλεινει η τεντα οταν φυσαει,με μυνημα απο το κινητο να αναβει ο θερμωσιφωνας κλπ)
και πολλα αλλα
κανενας να βαζει φιμε??χεε
-
οδηγος σε εταιρια με κρασια!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΠΕΚΡΙ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΡΑΣΙ!!!!:hehe::hehe::hehe:
-
Ασχολουμαι με λογιστικα
Ολοι με φωναζουν (βοηθο) Λογιστη:D
-
Τραπεζικος...
Ασχολουμε με Ομολογα ( δομημενα και μη)
και Με Μετοχες (Φουσκες και μη).
To αλλο γνωστο μου NickName ειναι: SeLigoSeBlepwSthnZouglaMeTonTriantafyllopoulo
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Ionio-Zante
Τραπεζικος...
Ασχολουμε με Ομολογα ( δομημενα και μη)
και Με Μετοχες (Φουσκες και μη).
To αλλο γνωστο μου NickName ειναι: SeLigoSeBlepwSthnZouglaMeTonTriantafyllopoulo
Δεν μας τα είχες πει αυτά Γιώργο...
Μηχανολόγος Μηχανικός (Η/Μ μελέτες) σου κάνει; Το πρόβλημα είναι ότι δε δουλεύω πια στην πατρίδα...
-
χιχιχιχι Σωστός ο Γιώργος :D
Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων. Επίσης διπλωματούχος μηχανικός μηχανών & μοτοποδήλατον και τωρα μηχανικός αυτοκίνητον. Επίσης είμαι εδώ και ένα χρόνο διπλωματούχος SKYPER Ιστιοφόρων.
-
Μηχανολογος Μηχανικος σε μια επιχειρηση που ολοι δουλευουμε σκληρα !!!! για να σας παραγουμε το ρευμα :)
-
το λεει και το nickname .δουλευω στη VODAFONE.
-
Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ κυριως μελετες αρχιτεκτονικες και μετα ΗΜ,ειμαι ενα μεγαλο σκαλι κατω απο τον panteli...αυτος ειναι που μου δινει μολυβια....
Το καλοκαιρακι δουλευω σε ενα τουριστικο γραφειο στην Μυκονο.(το οποιο εχει και ξενοδοχεια για οποιον ενδιαφερεται.)
-
απο οτι βλεπω μιας και ειμαι ηλεκτρολογος,θα χρειαστω μερικους,,
στιλο ροδος εργολαβος εισαι?
vadafonito και η κοπελια μου στην vodafone δουλευει
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ κυριως μελετες αρχιτεκτονικες και μετα ΗΜ,ειμαι ενα μεγαλο σκαλι κατω απο τον panteli...αυτος ειναι που μου δινει μολυβια....
Το καλοκαιρακι δουλευω σε ενα τουριστικο γραφειο στην Μυκονο.(το οποιο εχει και ξενοδοχεια για οποιον ενδιαφερεται.)
Δεν είσαι ένα μεγάλο σκαλί κάτω από εμάς, είσαι δίπλα μας. Χωρίς εσάς εμείς δεν παραδίδουμε ευπαρουσιαστη δουλειά. Οι ραπιδογράφοι πέθαναν, ζήτω τα CAD και οι plotters!
Οπότε καλοκαίρι θα κατέβω Μύκονο για να δουλέψουμε ένα 6οροφο κτιριάκι που έχω εδώ στο Βελιγράδι. Perfect!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jim1984_4
Ασχολουμαι με λογιστικα
Ολοι με φωναζουν (βοηθο) Λογιστη:D
Πρώην συνάδελφοι δηλαδή;:rolleyes:
Εγω πάντως συνεχίζω να ασχολούμαι-απασχολούμαι με το ιντερνετ.:p
-
ηλεκτρολογος εγκαταστασεων και βιομηχανικων εργων με τις καταληλες αδειες φησικα!!
και σαν δευτερη δουλεια παιζω μπαλλα
πολυ καλη ηιδεα αλλα μπορουμε να τα συγκεντροσουμε καπου ποιο ομορφα
για να τα βρισκουμε ποιο ευκολα αυτα που μας ενδιαφερουν????
για καντε κατι!!!
-
αυτα ειναι δυο χρονια πριν. Καλο που αναναιωνουμε.
stilo-hraklis οχι δεν ειμαι εργολαβος, αναλαμβανω μικρες δουλειτσες για να πληρωνομαι αμεσως διοτι οι μεγαλες δουλειες με εχουν αφησει απλιρωτο:mad:
-
Πολυ ηλεκτρομηχανολογια επεσε ρε παιδια!!!
Εγω ειμαι προγραμματιστης σε ιδιοτικη εταιρια και τον ελευθερο μου χρονο ασχολουμαι με ενα δικο μου προγραμμα που εκανα για αυτοματοποιηση ιατρειου (Οδοντιατρειου πιο συγκεκριμενα) και με προγραμματισμο ιστοσελιδων (βασεις δεδομενων κυριως).
Χεχε σαν διαφημιση ακουεται!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ahatzig
Πολυ ηλεκτρομηχανολογια επεσε ρε παιδια!!!
Εγω ειμαι προγραμματιστης σε ιδιοτικη εταιρια και τον ελευθερο μου χρονο ασχολουμαι με ενα δικο μου προγραμμα που εκανα για αυτοματοποιηση ιατρειου (Οδοντιατρειου πιο συγκεκριμενα) και με προγραμματισμο ιστοσελιδων (βασεις δεδομενων κυριως).
Χεχε σαν διαφημιση ακουεται!
Αντρεα... Αυτο με το Odontiatreio ακουγετε καλο...
Δεν ερχεσε MSN να ανταλαξουμε αποψεις μιας και εχω πολυ εμπειρια επειδη στεινω τετοια μηχανηματα και προγραμματα σε καποιους γνωστους οδοντιατρους...!!!?
-
θα ηταν μια καλη ιδεα αν γινοταν να τα ειχαμε συγκεντρωτικα ολα!!!
stilo rodos.ειδα και μενα που περνω μεγαλες δουλέιες...αστα...κανενας πολ.μηχανικος??(οχι τον face,ειναι ανεντιμος-ακριβος!!!μια πληρΟφορια ρωτησα και μου ειπε να παρω στο 901 11 692164(hotline μηχανικων)και το πληρωσα ΑΚΡΙΒΑ)τον απατεωνα το καθαρμα!!ου 666
-
Εγώ έμαθα από τα λάθη μου, τώρα βγάζω ποιο πολλά με τα μερεμέτια. Ας πούμε ότι πήρα ένα σπίτι 110τμ θέλω να πάω 20 με 25 φορές μέχρι να τελειώσουν όλοι και εγώ, ε σε αυτές τις μέρες έχω πάρει τα δίπλα από μερεμέτια. Και το καλύτερο είναι μετρητά όχι να λαβαίνεις. Πριν 5 η 6 χρόνια έκανα δυο έξυπνα σπίτια αλλά εδώ δεν περπάτησε το σύστημα. Έχω ακόμα τον πίνακα demo.
-
εδω αυτον τον μηνα ειμαστε πατος απο δουλεια...δεν ξερω πως ετσι..γενικο το φαινωμενο
-
Εγώ ξεσκίζομε με τα club και τα μπαράκια αυτό τον καιρό. Έχω συνεργασία με μεγάλο κατάστημα επαγγελματικού ήχου τα τελευταία 8 χρόνια το οποίο τους κάνω της εγκατάστασης του ήχου και του φωτισμού ακομα και τα Service. Τα άσκημα αυτής τις συνεργασία είναι, που έκατσε πολύ δουλεία με αποτέλεσμα να μείνω εδώ!!! Για να καταλάβεις, μου έκανε ένας φίλος τα εισιτήρια για MonteCarloκαι F1 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩΩΩΩ:rant2::wall:
-
Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ακου ακου τα Porsche μετά ακου που τα βάζουν μπροστά κ.λπ. άστα τρελάθηκα. Αλλά μου είπε ότι μια μπίρα κάνει 18 εύρο και ένα πακέτο τσιγάρα 8 εύρο! Αυτοκίνητα ασυνήθιστα, τρελά σκάφη και κορίτσια λουκούμια μιαμ μιαμ.
-
Έρευνα & Ανάπτυξη στο Τμ. Πληροφορικής του ΑΠΘ και λιγά μαθήματα στο ίδιο και στο ΤΕΙ Πληροφορικής στη Σίνδο. Γενικά παίζω πολύ με Dreamweaver και SQL Server. To Stilo είναι για τα πήγαινε-έλα, μόνο.
-
NGTECH=Natural Gas TECHnician με άλλα λόγια τεχνικός αερίων καυσίμων. Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και υγραερίου για όποιον χρειαστεί και εργάζομαι στην αντιπροσωπεία της VAILLANT στην Ελλάδα ονόματι Θερμογκαζ Α.Ε. και αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο πρώτο όνομα συσκευών αερίου στον κόσμο για θέρμανση και ζεστό νερό www.vaillant.gr ή www.vaillant.com