παιδια η κοπελα μου πηρε το 1ο τις αμαξι απτη μια χαιρομαι απτην αλλη με παταειι....τα σχολεια δικα σας(τι θα τις λεω τωρα???εχω asr???
http://briefcase.pathfinder.gr/download/576814
Printable View
παιδια η κοπελα μου πηρε το 1ο τις αμαξι απτη μια χαιρομαι απτην αλλη με παταειι....τα σχολεια δικα σας(τι θα τις λεω τωρα???εχω asr???
http://briefcase.pathfinder.gr/download/576814
Κάθεσαι αναπαυτικά στο κάθισμα του συνοδηγού και το απολαμβάνεις!!!!
Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να είσαι συνοδηγός σε ένα γρήγορο αυτοκίνητο που το οδηγάει γυναίκα(και το πάει κομμάτια εννοείται)!!!
παει εγινα ρομπα.μπα δεν τρεχει.,..αλλα τι να το κανειs δεν ξαναβγαινω εγω θα με δουλευουν ολοι οι γνωστοι φιλοι κλπ κλπ
106 GTi???????????????????????????
Ηρακλη???????????????????????
Πως το επιτρεπεις?
ευκαιρια να πηραξεις το δικο σου!!!
οχι τιποτα αλλο αλλα θα μπουκωσει και το αυτοκινητο αν δεν τρεχει!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
δεν έχει σημασία μόνο να τρέχει αλλά να σταματαέι κ να στρίβει
κ μετά από ατελείωτες ώρες από τα παραπάνω να βγαίνεις 1 κομμάτι ολόκληρος κ όχι πιασμένος σε 10 σημεία με σκουριασμένες κλειδώσεις κ λες και κατέβηκες από μηχανή πίστας
παιδια ολα καλα τουλαχιστο οταν ειμαστε μαζι το οδηγαω εγω!!!λες να βγαλω την σκουπα απο το στιλο να την βαλω στο 106.να βαλω και μια και να τις δωσω το στιλο???χεχεεε.δεν προκειτε να ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΠΟΤΕ εκει που σοβαρευω ολο καπου τα χαλαω!!!!πουλησα το αχ gti na μην κανω μ@λ@κι.ς!τωρα πηρε η αλλη το 106....την αγαπαω!!!χεεχε
Καλά παραπονιέσαι ένα σου λέω ρίχνω το κάθισμα πίσω και κάνω κάτι ύπνους όταν γυρνάμε από βόλτα που δεν περιγράφονται!
Δεν ξερω για σας παντως η δικια μου δεν ξερει να οδηγαει και δεν εχει αυτοκινητο οποτε δεν εχω τετοια προβληματα!
Βαζω κοντριτσες με την μανα της ομως... :bleh:
χαχαχα η ελενη θελει να την μαθω χειροφρενα ελεος!!!!
ρε ουστ!!!!!!μονο με το στιλο δεν κανω ουτε εχω κανει ποτε μου τιν σπαει το μπιπ μπιπ μπιπ!!!!!!!!!
αχχ το ευχαριστηθηκα το ταραξα το 106 το Σ-Κ
πρεπει να αλλαξω την υπογραφη,,δεν ειναι τουρπισιο ακομα..εχω παρει την τουρμπινα αλλα δεν εχω λευτα να την βαλω!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stilo-hraklis
ρε ουστ!!!!!!μονο με το στιλο δεν κανω ουτε εχω κανει ποτε μου τιν σπαει το μπιπ μπιπ μπιπ!!!!!!!!!
Δικαιολογίες!!! Ή το έχεις ή δεν το έχεις... :bleh:
Εγώ στους γνωστούς μου λέω <<μπορεί να μην τρέχω αλλά πηγαίνω με στυλ>>
και κάτι ακόμη το στιλο σε χειρόφρενο με τα 17ρια είναι κ@υλ@!!!
Επίσης αν θες πουλάω ελατήρια χαμηλώματος για 106,διακόπτη προβολέων ομίχλης peugeot ζάντες 5κτινες 15" borbet που δεν χρειάζονται αντάπτορες και σου χαρίζω το σπορ λεβιεδάκι του gti που είχε το δικό μου...
ζαντες ποσο?
λεβιε εχει νικελ απο την μανα του!!θελω ζαντες λεμε!
Μισοτιμής...θα ρωτήσω και θα σου πω...
Poly dyskolo to xeirofreno me tis 17ares!!
Ετσι verone έτσι ...δε θέλει κόπο , θέλει τρόπο...
ngtech ρωτησες?