Printable View
καλα τους κανανε τους αλβανους και τους καθε αλβανους.το να τους διακαζανε και να τρωγανε κατι μηνες με αναστολη και να βγαινανε παλι εξω δεν ελεγε τιποτα ενω τωρα δεν θα ξανακλεψουνε μετα απο τοσο ξυλο που φαγανε,,,,φταινε τα καναλια ομως που το παρουσιασανε σαν υπερβολικη χρηση βιας απο τους αστυνομικους...αν δερνανε οι αλβανοι τους αστυνομικους τοτε δεν θα λεγανε τιποτα...ατιμη δικαιοσυνη παπαδ.....λος που χρειαζετε...εκλεψες?μια,δυο την τριτη να σου κοβανε το χερι....βιασες?κοψιμο
Ενταξει,μην τα ισσοπεδωνουμε ολα...
Κι εγω μπορει να μην συμπαθω τους αλβανους αλλα εδω μιλαμε καθαρα για περιπτωση σαδισμου που εξευτελιζει πρωτα απ'ολα τον ανθρωπινη φυση και ακολουθως την ιδια μας την κοινωνια.
Αυτος που τα κανει χρειαζεται επειγοντως ψυχιατρο και πιθανο εγκλεισμο σε ιδρυμα μιας και ειναι ιδιαιτερως επικινδυνος για ολους μας!
στην αρχη γελασα με τον μπατσο (εσυ το 1 εσυ το 2)...αλλα μετα το εκλεισα....
:argue::ninjastar::katana::ninjabattle::ninja::hel psmilie::shutup:
συμφωνω απολυτα μαζι σου οπως η περιπτωση της ζαρντινιερας στην θεσσαλονικη με τον φοιτητη και πολλες αλλες που ακουμε καθε μερα!!!!!!!!!!το ψαρι βροαει απο το κεφαλι!!!!!!!!!
ας ειναι καλα αυτοι που βγαλανε αυτην την κυβερνηση,ας ειναι καλα ο πρωθηπουργος,ο υπουργος δημοσιας υποτιθετε ταξεως και η ηγεσια της ελληνικης χουντικης αστυνομιας!!!!!!!!!!!!!!
εμενα ολα αυτα που γινονται με αυτην την κυβερνηση μου θυμιζει την χουντα και την δεξια οπως παλια!!!!!!!!!!
Αν ερθεις να μεινεις στην κυψελη που ειμαι εγω θα καταλαβεις γιατι γινονται αυτα,κανεις δεν υποστηριζει τετοιου ειδους πραξεις αλλα καποια στιγμη τα ορια εξαντλουνται.
Δεν μου αρεσει που γινονται οπως δεν μου αρεσει που φοβαμαι να βγω απο τα σπιτι μου μετα τις 23:00,και λυπαμαι πολυ γι'αυτο γιατι ειμαι ''σπιτι μου''.
Ειρηνη ημιν...
πρεπει να γινονται και αυτα γιατι οι αλβανοι και οι καθε αλβανοι τα εχουν ισοπεδωσει ολα....κλεβουν,σκωτονουν βιαζουν...και με την φυλακη που τους βαζουν δεν γινετε τιποτα....γειτονεις οπωσ η κυψελη και τα σεπολια ειναι γεματα συμοριες απο αλλοδαπους...τρεμουν ολοι οι ελληνες...τα γεροντακια ιδιως μην τους φανε την συνταξη...
Aμα μετα του βιασουν την γυναικα και του σπασουν τα κοκαλα στο παιδι του και του τα στυλουν σε βιντεο και μετα να κανουν και τα δυο παραπανω σε αυτον θα λεμε οτι οι αλβανοι φταινε????τις μαγκες τους εκει που τους περνει οχι μονο σε μια μεριδα ανθρωπων αλλα σε ολους αμα τους βασταει!δικασε τους να πανε μεσα να γουσταρουν αυτοι δεν ηταν οι δουλεια του!να το θυμαστε θα του κανουν μεγαλη ζημια!
φλωροι σκατομπατσι πω πω το αιμα μου ενεβηκε!!στο νοσοκομιο να τον στυλουν τον π........η
χαχαχαχα τρελαινομαι με τις αντιδρασεις του Αγγελου.Μανια τους εχει τους μπατσους :D:D:D
ξερεις κανεναν να τους γουσταρει?
μονο ο αρτεμης ματσας!!
και το ανεκδοτο....γιατι οι μπατσοι πηγενουν δυο δυο?απαντηση...εχεις δει κανενα αρχ....δι να πηγενει μονο του.....
XAXAXAxaXXAAXAXAXAXAXAXXAXAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΑΧ γαμάτο video!!!!!!
Έλα ρε εσυ με την κυβέρνηση αμέσως...σιγά μην αφήσουμε τους αλβανούς να αλωνίζουν και το κάθε κολοπ..δι να φοράει μια μασκα και να σπάει ξένες περιουσίες.Το έχουμε κάνει καβάτζα το πανεπιστήμιο πια μέχρι χόρτο καλιεργούσαν οι καθηγητές μέσα.¶συλο και @@ να μπούνε μέσα ρε και να τους σπάσουν τα κόκκαλα που θα μου βάλει φωτιά εμένα το αμάξι ή θα μου σπάσει το μαγαζί γιός γιατρού ή δικηγόρου ή βουλευτή ή του κάθε αρχίδα που δεν έχει δουλέψει ούτε ώρα κάτω απο τον ήλιο στην ζωή του να δει πως αγοράζουν αμάξι!!Ο κοσμάκης πάει και βάζει φέσια στις τράπεζες για να ανοίξει ένα μαγαζάκι με 100Κ ευρώ και αυτά το καίνε σε ένα βράδυ.Σπάσιμο το κεφάλι θέλουν και μετά να τους βάζουν να δουλεύουν μέχρι να ξεπληρώσουν τισ ζημιές που έχουν κάνει,Γιατί ΑΥΤΟΙ θα γίνουν αργότερα κυβερνηση,πρωθηπουργος,υπουργος δημοσιας ταξης, η ηγεσια της ελληνικης αστυνομιας, οι γιατροί που τελικά φάγανε την καυμένη την Αμαλία με τα φακελάκια τους και με το να της δίνουν depon για τον καρκίνο.
(Και γώ πασοκουμούνας είμαι..αφου την ferrari μου κόκκινη θα την πάρω)
Παιδια καλα τους καναν!
Και αφηστε αυτα που και καλα δεν επιτρεπονται και τετοια!
Ρωτηστε τον Θοδωρη που το εδειξα βιντεο πως 2 τετοιοι μου εκλψαν 6 φωτογραφικες μηχανες απο το μαγαζι μου!
Αν τους βλεπατε και εσεις θα τους σπαγατε τα μουτρα μεχρι να μην υπαρχει ισιο προσωπο!
Αυτοι ηταν Αλβανοι αλλα ασχετα τι εθνικοτητας ηταν τα ιδια θα τους εκανα!!
Μια φορα επιασα εναν εν ψυχρο μολις ειχε βαλει μια φωτογραφικη στην τσεπη,τον επιασα και του σπασα τον καρπο απο το ξυλο και τις μπουνιες που εφαγε και μαλιστα το μετανιωσα οταν μου ξεφυγε που δεν του εριξα μια στα ******α να μην του ξανακανει κουκου!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA......!!!!!Θοδ ωρα νασε καλα ρε γελασα με την ψυχη μου.
Παρτε και ενα τραγουδακι που ταιριαζει στην περιπτωση για οσους εχετε I.C.E. να το παιζετε με τρελα μεσα στο αμαξι
http://rapidshare.com/files/37985761/Mad_-_Kalhmera_Elladara.mp3.html
Ξεκολληστε τα μυαλα σας με της ευρωπαικες μαλακιες για διαβαστε εδω:
"Στο απροχώρητο έχει φθάσει πλέον η εγκληματικότητα εξ αιτίας των αλλοδαπών. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως να θολώσει τα νερά, αποκρύπτοντας το 90% των περιστατικών και μη δίνοντας ξεχωριστά στοιχεία για Έλληνες και ξένους o μέσος πολίτης αντιλαμβάνεται καθημερινά ότι ολόκληρη η χώρα βρίσκεται στο έλεος ξενόφερτων συμμοριών.
Οι εισαγόμενοι εγκληματίες έχουν αποθρασυνθεί.
Την Μεγάλη Τρίτη στην Κεραμίτσα Θεσπρωτίας, οι Αλβανικές Συμμορίες εισέβαλαν σε πέντε ελληνικά σπίτια, σάπισαν στο ξύλο τους άνδρες, ασέλγησαν στις γυναίκες, άρπαξαν τις περιουσίες τους και γύρισαν ανενόχλητοι στο Αλβανικό έδαφος για να απολαύσουν τους καρπούς της εκστρατείας τους.
Είναι φανερό ότι οι Αλβανοί που λυμαίνονται τις παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδος έχουν αλλάξει τακτική.Αυτές τις πασχαλινές ημέρες, οι Αλβανοί των συνόρων θα κάνουν διπλό Πάσχα, δεδομένου ότι θα αυξηθεί η πελατεία τους: Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες που ζουν στις πόλεις θα ταξιδέψουν στα ηπειρωτικά χωριά για να κάνουν Λαμπρή και θα αποτελέσουν τα εύκολα θύματα αυτών των εγκληματιών. "
Εαν νομιζεις οτι δεν κανουν καλα οι αστυνομικοι στο βιντεο προσπαθησε να μπεις στην θεση των πιο πανω οικογενειων σκεψου να ηταν η δικια σου γυναικα που την βιασαν 5-6 φορες απανωτα και πολυ πιθανον να εχει μεινει και εγκυος και να ηταν το σπιτι σου αυτο το οποιο εφτιαχνες τοσα χρονια για σενα και για τα παιδια σου.Να δουμε ποσο ευρωπαικα θα σκεφτοσουν μετα.
Αυτο μου θυμιζει ενα συνθημα μιας οργανωσης στο πανεπιστημιο "Δεν φταιμε εμεις που ειμαστε ρατσιστες,αυτοι ειναι αλβανοι"
Σακη ωραιο το Mp3!!!! :D :D
αρχιζω να γουσταρω με τα 1000 αυτο το forum...!!!!!!!
Οσο και αν θέλουμε να φερόμαστε πολιτισμένα, να είμαστε φιλόξενος λαός και όλα τα υπόλοιπα, αυτή η φάρα δεν είναι και για λύπηση.
Στα χωριά γίνεται χαμός και πολλοί αισθάνονται ασφαλείς μόνο με τις καραμπίνες τους, που εκτός από το κυνήγι έχουν αποκτήσει και άλλη χρησιμότητα.
Το αποκορύφωμα είναι ότι αν μιλήσεις μαζί τους σου λένε ότι σε 10-20 χρονάκια θα μας έχουν καβαλήσει.
Και για επίλογο, όχι να μας καίνε και την σημαία
Ρε σεις! Αντε τωρα ρατσισμοι και χαζομαρες! Καλα τους καναν και τους καναν οτι τους καναν! Και λιγα ηταν! Αλλα οσο ξυλο και αν τους ριξουν αυτοι μυαλο δεν προκειται να βαλουν! Καποια στιγμη πρεπει να μπει μια ταξη μεσα σε αυτη τη χωρα! Οπως ειπε και ο Μητσος ας μην κοιταμε μονο τους αλβανους, ας δουμε και λιγο διπλα μας! Στα πανεπιστημια καθε φορα γινεται της π....νας!
Ποσες φορες ακουσαμε στις ειδησεις οτι για 50 και 60 ευρω σκοτωσαν γιαγιαδες και παππουδες; Ε;
Μηπως, λεω μηπως επρεπε μεσα στο Sea Diamond να ειχαμε βαλει κατι τετοιους και να σφραγιζαμε ολες τις πορτες; Μηπως;
Παιδιά, αν θέλουμε να το γενικέυσουμε περί μεταναστών, είναι αποδεδεγμένο ότι οι Αλλοδαποί έχουν περάσει προ πολλού τον αριθμό που με βάσει την ΕΕ μπορεί να φιλξενίσει μία χώρα...Μας έπιασαν αδιάβαστους κοινώς και έχουμε φτάσει να φιλοξενούμε 1μύριο και βάλε αλλοδαπούς..Απο αυτόυς το 80% είναι Αλβανοί...Πρέπει να απελαθούν πολλοί γιατί η οικονομία μας δεν αντέχει...
Τι εννοώ...Αν οι αλλοδαποί έδιναν όσα έβγαζαν στην Ελλαδα και φορολογούνταν κανονικά (δεν υπαρχει αλβανός που να μην τα βγάζει μαυρα) καλώς....Αλλα αυτοί τα μαζέυουν, τα μαζεύουν και τα στέλνουν πίσω...Η μόνη περίπτωση να δώσουν λεφτά πολλά σε Έλληνες είναι όταν αγοράζουν σπίτι...Αυτό..
Γιαυτό και υπάρχουν κανονισμοί στο κατα πόσο μπορεί μία χώρα να αποροφήσει μεταναστες...και εμέις το έχουμε περάσει προ πολλού....
Τώρα για το συγκεκριμένο ένα πολύ μεγάλο ποστοστό μέσα μου λεει καλά τους έκαναν...Ένα άλλο, θα μπορούσαν να είναι πιο μαλακοί, το τράβηξαν πολύ.....
Αλλα κάτι πρέπει να γίνει...
Επίσης φίλος που δουλευει φύλακας στις Φυλακές Κασσαβετειας λεει ότι το 90% είναι αλβανοί...Αυτό κάτι λέει πιστευω.....!!!
Ρε παιδια μηπως εχουμε κανεναν Αλβανο στο club?Η γενικα αλλοδαπο???(Εκτος απο μενα...):D
αμερικανο σου κανει? :P
Εγω!
Απο Αλβανια μερια!!!:):):)
Δύσκολος ο σχολιασμός του παραπάνω βίντεο. Θα εφαρμόσω τακτική «μία στο καρφί και μία στο πέταλο».
ΚΑΡΦΙ: Χαρακτηρίζω καραμαλάκες :whatever: τους αστυνομικούς που κάνανε ότι κάνανε και το τραβούσαν βίντεο. Μου θυμίζει τους σεξουαλικά πεινασμένους όπου όταν τύχει μια γκόμενα να τους πάρει καμία …. το τραβούν βίντεο για να κάνουν μετά φιγούρα. Κύριοι, μήπως δεν σας σηκώνεται; Μήπως δεν ικανοποιείτε την γυναίκα σας; Μήπως η γυναίκα σας δε σας ικανοποιεί; Μήπως έχετε μπλέξει το «γ@μ@ω και δέρνω», «την βούρτσα με την Λούτσα», :dildo1:τον Μπετόβεν με τον Μότσαρτ; Ρε πάτε με τα καλά σας;
ΠΕΤΑΛΟ: Συμφωνώ με την ατάκα που λέει «το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» (αλλά χωρίς την Αλίκη). Ακούγοντας τον αστυνομικό να τους κράζει γιατί πήγαν να κλέψουν την τσάντα της κυρά τάδε, εκεί σκέφτηκα ότι τους τιμωρούν όπως τα παιδάκια στο δημοτικό. Με χαστουκάκια. ΡΕ ΡΙΞΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ. :whip: ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΛΑΓΓΑ! Και άσε μετά κάποιους πισογλέντιδες να μιλάνε για ρατσισμό. Σωστά λέει ο Magelanos, εμείς δεν είμαστε ρατσιστές, αυτοί είναι Αλβανοί.
ΚΑΡΦΙ: Υπάρχει και δικαιοσύνη. Πρέπει να το αναλάβει εκείνη.
ΠΕΤΑΛΟ: Που υπάρχει δικαιοσύνη ρε καραγκιόζη; Μέχρι να ξυπνήσει αυτή, τότε αυτοί θα έχουν σταματήσει να κλέβουν τσάντες και θα κλέβουν τα σπίτια και τα αυτοκίνητα μας (όπως σωστά είπαν ο tangokass, ΑΓΓΕΛΟΣ, DontMKsense κλπ κλπ). Ρε μαζέψτε τους και στείλτε τους με «μαζική αποστολή» στο διάολο! :moutzaER: ¶ει σιχτίρ από εδώ. Σκουλήκια του κερατά!
ΚΑΡΦΙ: «Φοβάμαι να βγω από τα σπίτι μου μετά τις 23:00» (Richard). Μήπως συμβαίνει αυτό γιατί οι αστυνομία ποτέ δεν ήταν πραγματική ΑΣΤΥ-ΝΟΜΙΑ!
ΠΕΤΑΛΟ: «Όλα αυτά που γίνονται μου θυμίζει χούντα» (paidaros). ¶σε, στην χούντα γίνονταν ασύλληπτα πράγματα! Αυτά είναι παιδικές εκπομπές με τον G.I. Joe και την Lara Kroft.
ΚΑΡΦΙ: Η κοινωνία πρέπει να αγκαλιάσει :hug: τους μετανάστες και να τους δώσει την ευκαιρία να ενταχθούν. Δεν πρέπει να τους κακομεταχειριζόμαστε.
ΠΕΤΑΛΟ: Αυτοί δεν είναι μετανάστες. Αυτοί είναι κατσαρίδες που ήρθαν με το έτσι θέλω και έκατσαν στον σβέρκο μας. ΨΕΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!!!
Και η κλασική φράση που πάει με όλα (σαν την Coca Cola): «Να τους δείρεις, θα κλάψουν. Να τους μαμήσεις, θα θέλουν κι άλλο».
Είμαι απογοητευμένος. Δεν υπάρχει πουθενά ποιότητα. Πάω σε άλλο thread για να γράψω για τα αμορτισεράκια που έβαλα, διότι αν συνεχίσω εδώ θα πω πιο χοντρά πράγματα.:bye:
Ωραία τα έγραψες... Από την μία έχει παραγίνει η κατάσταση με τους αλλοδαπούς που κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν κτλ... Από την άλλη που είναι η αστυνομία όταν γίνονται αυτά? Καλά να τον ρίξουμε 2-3 την ώρα που τον πιάνουνε, αλλά αυτό είναι εξεφτελισμός (πλάκα είχε πάντως!!). Δηλαδή νομίζεται ότι αυτοί έτσι θα βάλουν μυαλό? Ή ότι ο συγκεκριμένος μπάτσος δεν θα κάνει τα ίδια με εμένα ή με τον καθένα από εμάς? Ο κάθε αληταράς πάει και γίνεται ασφαλίτης και βγάζει τα αποθυμένα του ανενόχλητος γιατί ξέρει ότι δεν θα τιμωρηθεί...
Πολυ σωστος ο φιλος παντελης...πεστα αγορι μου!!!
Ωραιο το ποστ του Παντελη.Μ'αρεσει που αντιπαραθετει σε ολα τα επιπεδα αποψεις.
Εγω απλα θα ηθελα να σταθω στο "αγκαλιασμα" των μεταναστων επειδη σιγουρα πολλοι λαοι οπως και οι Ελληνες ξερουν τι θα πει ξενιτια και μεταναστευση θελω να τονισω οτι δεν ειναι το ιδιο.Και εξηγω.
Μεταναστευση με τον ορο τον οικονομικο ειναι ατομα τα οποια ερχονται σε μια ξενη χωρα απο την πατριδα τους κ συνεισφερουν στο εργατικο δυναμικο της χωρας.Προσεξτε τη λεξη αυτη.Σημαινει οτι δουλευω με τα ιδια εργατικα δικαιωματα με εναν αυτοχθονα πολιτη της χωρας στην οποια εχω μεταναστευσει βοηθωντας το ΑΕΠ της χωρας αυτης με φορολογηση κανονικη.
Δυστυχως ομως στην Ελλαδα μονο αυτο δε συμβαινει.Εχουν βαφτισει οι εκαστοτε πολιτικοι για ψηφοθηρια το καθε κατακαθι "οικονομικο μεταναστη" και εχουμε γεμισει οπως ειπε ο face με πολυ περισσοτερους αποσους αντεχει η οικονομια μας.
Δηλαδη και οτι ναναι αλβανοι και δεν βοηθανε στην οικονομια και τους ανεχομαστε.3 σε ενα δηλαδη..τετοια προσφορα ουτε το ΜΑΚΡΟ δεν κανει τα χριστουγεννα.Ετσι αποτελεσμα ειναι να πληρωνουμε το καθε ζωο(ναι υπαρχει ταμειο επιδοματων για μεταναστες ανεργους ανω 5ετιας)και να τον ανεχομαστε να πουλαει τρελα και να μας κλεβουν..
Δεν ξερω αν εκαναν καλα που τα εγραψαν σε βιντεο αλλα σιγουρα οι μπατσες ποτε δεν εβλαψαν κανεναν..και στην τελικη κλεφτρονια ειναι,δεν θα τους χαιδευουν.Αφηστε την αστυνομια να κανει την δουλεια της μια φορα.Αν υπαρχει ο εκφοβισμος οτι πεφτει ξυλο να δειτε τι καλα θα χαλαρωσουν οι μεταναστες,ισως μερικοι να τσακιστουν να φυγουν κιολας..
Το στεγνό video πάντως έχω να πώ ότι απομονώνει πολύ την κατάσταση και ίσως χάνεται λίγο το νόημα....
Παράδειγμα, όλοι λέμε όταν αναφερόμασταν στον Δουρή, τι κάλά έκαναν και τον ξυλοφόρτωναν και πολλά άλλα, οι συγκρατούμενοι στις φυλακές..τόσο που δεν άντεξε και αυτοκτόνησε...Και όλοι είπαμε καλα του έκαναν...(Συμφωνώ)..
Αλλα για φανταστείτε να τα βλέπαμε σε ένα ξερό video ΧΩΡΙΣ να έχει προηγηθεί ενημέρωση για το τί είχε κάνει...Ρητορική ερώτηση..
Δεν θα λέγαμε "τον καημένο τι του κάνουν?"Φαντάζομαι ότι πρέπει να ήταν πολύ ωμά πράγματα...που λογικά δεν πρέπει να είχαν και καμία σχέση με τις σφαλιάρες που βλέπουμε σε αυτό το video....
Το ξύλο σοκάρει, και δημιουργεί τάσεις λύπης εκει που ίσως να μήν χρειάζονται...Για ακόμα μία φορά τα media αναγκάζουν σε απόριψη πράξεων κάτω απο το δίχτυ του ανθρωπισμού...Λογικά έχουν δίκιο όσοι λένε ότι δεν είναι σωστό..Αλλα έχω την εντύπωση ότι οι πιό πολλοί μέσα μας λένε "ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ", απλά κανένας δεν έχει το θάρος να το πεί δημόσια γιατί τα media θα τον φάνε λάχανο....
Και εγώ αν δώ κανα αναρχοφασίστα (έτσι είναι η σωστή ορολογία), να μου σπάει και να μου καεί το αμάξι, και του σπάσω το κεφάλι και τα πόδια, και κάποιος το τραβήξει σε video που νομίζετε ότι θα καταλήξω...???
ΑΠλά σκεφτείτε το....
θα συμφωνησω απολυτα με τον παντελη με την αψογη και τελεια αναλυση του!!!!!!!!
δυστηχως οι μπατσοι οι ιδιοι χρηματιζονται απο τους ιδιους τους αλβανους ειτε με λεφτα ειτε με υλικα πραγματα!!!!!!!!!
και το ξερω πολυ καλα αυτο απο συναδελφο αλβανο που τυχαινει να εχω στην δουλεια!!!!!!!!!
ζητω ο παντελης!!!!
Βρε ριχτε τους ξυλο ρεεεεεεεε!!!
παιδια να σας πω κατι?ολοι δεν τους θελουμε και ολοι απο πισω τους τρεχουμε!!
Λετε:βγαζουν λεφτα μαυρα.περνουν σπιτια κλπ
απανταω:τοτε γιατι σε ολες τις εργασιες τις οικοδομης προτηματε αλβανους.γιατι επερνουν λιγοτερα??και τι σας φτιαχνουν?μηπως τιποτα????
εγω ενιωσα ρατσισμο στην κυπρο και ξερω πως ειναι,,δεν ειναι ολοι ιδιοι οι ανθρωποι
αλλα σε κλεφτες.αναρχηκους και ολους τους μ@λ@κες που καταστρεφουν οτι εσυ πηρες με κοπο ΚΑΛΑ ΤΟΥς ΚΑΝΟΥΝ τι θελουν δηλαδη να πιανουν τον κλεφτη και να του μιλανε και στον πλυθηντικο???μηπως πρεπει να κανουν μυνηση στον μπατσο για και για εξυβρηση???ΡΕ ΕΧΟΥ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΙΩΣ δεν τους βαραγε γιατι του κ@υλwσε κλεψαν μια γυναικα τι επρεπε να τους κανει να τους βαζει να πεζουν playstation .ρε καλα τα εκανε τα κ@ρι()λια!!εγω θα τα σκοτωτα εχω ειδη 1 δικαστηριο για ξυλοδαρμο αλλο ενα δεν θα με χαλαγε..
ο θεος συνχωρει...ο Ηρακλης ΟΧΙ
Ολοι δικιο εχετε παιδια ολες οι αποψεις ειναι σωστες και ο stilo-hraklis,paidaros,donmksense,s5zax,magelanos,tangoc ash για διαβαστε ομως δυο-τρεις φορες το ποστ του Face γιατι εχει παρα πολυ ζουμι σε αυτα που λεει.
Τελικά υπάρχει πολύ "ποιότητα" σε αυτό το forum !!!!