-
Φιμε νεος κοκ ερωτηση.
Λοιπον σταματησανε τον ξαδερφο μου και του πηρανε διπλωμα αδεια και πινακιδες λογω τα φιμε και προστιμο 80 ευρω και του ειπανε να περασει την επομενη μερα με το αμαξι και να βγαλει της μεμβρανες για να του δωσουνε πισω πινακιδες και αδεια. εμενα μου φαινονται βλαχο μπατσικες μα#$(&@#(* (σορρυ που τα λεω ετσι αλλα τα εχω παρει) Εγω του ειπα του παιδιου πληρωσε το προστιμο και ζητα τις πινακιδες χωρις να εχει παει με το αμαξι διοτι δεν ειναι δυνατον να μετακινει αμαξι χωρις αδεια και πιναδικες μεχρι το αστυνομικο τμημα την επομενη μερα αυτο απαγορευεται λογικα και απο τα λιγο που καταφερα να μαθω απο τον νεο κοκ ειναι οτι απαγορευεται μπρος και πισω μονο τα φιμε. Για πειτε καμια πληροφορια αμα ξερει κανεις.
-
Απάντηση: Φιμε νεος κοκ ερωτηση.
απο τα λιγα που καταλαβα που διαβασα τον κοκ κανονικο το προστιμο ειναι διοικιτικο 80 ευρω χωρις αφαιρεση αδειας, διπλωματος, και πινακιδες.
-
Πόσο σκούρες μεμβράνες φοράει? Πάντως σύμφωνα με τον νεο κοκ αυτές είναι οι ποινές... (άρθρο 81 παράγραφος 7)
-
Λοιπόν, δεν ξέρω τι λέει ο ΚΟΚ, αλλα εχθές πέρασα ΚΤΕΟ (Ιδιωτικό) και μου ζήτησαν αυτές τις βεβαιώσεις (τις οποίες είχα)
http://img502.imageshack.us/img502/1...7299gs7.th.jpghttp://img102.imageshack.us/img102/6...0579nw9.th.jpg
Μου έγραψαν σημείωση στο φύλλο ελέγχου ότι φέρω μεμβράνες και μου είπαν ότι με το χαρτί του ΚΤΕΟ και τις βεβαιώσεις δεν θα έχω κανένα πρόβλημα, ότι και άν ισχυριστεί ο Τροχαίος...
Αυτά..
-
26. Αυτός που θέτει σε κυκλοφορία, καθώς και αυτός που οδηγεί οδικό
όχημα, τρίτροχο όχημα, μοτοσικλέτα, μοτοποδήλατο, αγροτικό μηχάνημα ή
μηχάνημα έργων, κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου αυτού ή που
δεν είναι εφοδιασμένο με τους από το άρθρο αυτό προβλεπόμενους μηχανι-
σμούς, πινακίδες, συσκευές, ζώνες ασφαλείας ή συστήματα ή που έχει μηχα-
νισμούς, πινακίδες, συσκευές, ζώνες ασφαλείας ή συστήματα που δεν πλη-
ρούν τις απαιτήσεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο
ογδόντα (80,00) ευρώ, στην περίπτωση δε που δεν είναι εφοδιασμένο με τις
ζώνες ασφαλείας που προβλέπονται στην παράγραφο 17 του άρθρου αυτού
τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο διακοσίων (200,00) ευρώ.
Κεφάλαιο Η΄.
αρα λογικο μονο το προστιμο τον 80 ευρω επρεπε να φαει
-
Διάβασε τι ποινές προβλέπονται για το άρθρο που σου έγραψα παραπάνω...
-
Τελικα τρωμε καμπανα και για τα φιμε πλεον?
Stilate τι αμαξι οδηγαει ο bro σου?
-
Εγώ ήθελα να βάλω κάποια στιγμή τις μεμβράνες τις Μ3 η 3Μ αλλά τώρα δεν νομίζω να τις βάλω εκτός αν έχουν πιστοποίηση. αλλα θα πρέπει να περάσω κτεο πάλι για τις μεμβράνες;;;
-
Ρε παιδια εμενα στο ΚΤΕΟ δεν μου ζητησαν τετοια χαρτια. Δεν εχω κιολας. Μπορει να παιζει οτι δεν ειναι Llumar αλλα Madico. Δεν μου εκαναν και καμια παρατηρηση ομως.
Τωρα για το νομιμο ή οχι..... εχω ηδη μια κληση για αυτα.
-
Εγω παντως θα παω να παρω χαρτι απο το μαγαζι που περασα τα φιμε γιατι αλλιως ΚΤΕΟ δεν περναω. Αρα αφου σ'αφηνουν απο το ΚΤΕΟ να κυκλοφορεις δεν πιστευω να εχεις προβλημα με την τροχαια.
-
seat ibiza 1.2
Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σε αυτην την χωρα ελεος. Συμφωνα με την ευρωπαικη ενωση αυτο που κανει η ελλαδα με της μεμβρανες ειναι εναντιον στης οδηγιες της ευρωπαικης ενωσης. Στο κτεο αμα πας περνας την βεβαιωση αλλα αν δεν εχεις περασει κτεο και δεν εχεις το χαρτι σε γραφει ο μπατσος. Αααα ρεε ελλαδααα. Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη εχω βαλει και εγω μεμβρανες το ψαχνω το θεμα μην πεσω και εγω σε κανεναν Μ@#&(* αστυνομικο. Η αλλη μα)(@*# ειναι οτι δεν μπορω να παρω χαρτι απο τον τυπο που μου τις εβαλε διοτι εχω κοψει επαφες μαζι του διοτι εχει κανει ασχημη δουλεια στο αμαξι του αδερφου μου.
-
αυτα γινονται μονο στην ελλαδα και μονο στα αυτοκινητα του απλου μεροκαματιαρη και οχι σε βουλευτες.υποργους και γενικα σε διασημους.....πρεπει ομως να μαθουμε σιγουρα τι επιτρεπετε και τι απαγορευετε στα φιμε....
-
Μην μου λέτε τέτοια τώρα!
-
Οσοι έχουμε βάλει τις εντελώς σκούρες μεμβράνες έχουμε πρόβλημα.
Στις ανοικτές αποχρώσεις δίνανε και το σχετικό χαρτι για την αποφυγή κλήσεων (Llumar) στις σκούρες όχι.
Οσοι έχουν skywindow, όταν έστω και το σκίαστρο είναι ανοιχτό η καμπίνα έχει αρκετό φως και ξεγελάει κάπως, νομίζοντας ότι δεν είναι οι πιο σκούρες μεμβράνες.
-
Εγω φοραω την 2η σκαλα.
Εχω την ιδια βεβαιωση που εχει και ο Πετρος.
Τα φοραω βεβαια μονο μια εβδομαδα και δεν με εχουνε σταματησει
ακομη.
Απ'οτι πιστευω εξαρταται σε ποιον καρουμπαλο θα πεσεις.
-
εδω ρε παιδια στην εθνικη οδο θεσσαλονικης-αθηνων εχει αλλαξει το οριο ταχυτητας απο 120 σε 130 και δεν λεν να αλλαξουν τις πινακιδες με τα ορια ταχυτητας!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι θεωρητε αυτοκινητοδρομος οπως και η εγνατια οδος αλλα εκει τις αλλαξαν!!!!!!!!!!!!
-
Αλλαξαν πινακιδες στην Εγνατια; Ποτε;
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Αλλαξαν πινακιδες στην Εγνατια; Ποτε;
απο τις 1 ιουνιου!!!!!!!!!!!!!!!!1
2 μερες προτου μπει ο νεος ΚΟΚ!!!!!!!!!!!!
-
Ναι πραγματικά τις είδα και εγώ!
-
παιδιά εγώ απ' οτι έχω καταλάβει, πλέον η τροχαία έχει το καρπούζι αλλά και το μαχαίρι. πάνω κάτω η νοοτροπία είναι ίδια. αν θέλει να σε γράψει σε γράφει. αν θέλει σε γράφει γιατί είσαι αξύριστος, όχι γιατί έχεις φιμέ!
αυτό που αλλάζει είναι το πρόστιμο, ή μάλλον τα πρόστιμα. καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι και εφοδιασμένοι και να παρακαλάμε να μην πέσουμε σε μπλόκο και μάλιστα σε κανένα σερίφη, γιατί τότε την κάτσαμε την βάρκα! Τις προάλλες σταμάτησαν έναν γνωστό μου, γιατί δεν φορούσε ζώνη, μόλις είχε βγεί Σάββατο βράδυ. ήταν πρώτες μέρες του ΚΟΚ, και αυτός ήταν λίγ στ' αρχ... του. τον έγραψαν για ζώνη, για κάρτα καυσαερίων, για φιμέ, γιατί πήγαινε με 60 και γιατί είχε πιεί μια μπύρα και ένα σφηνάκι. καλά έκαναν και το έγραψαν! καλά να πάθει. ποιός του είπε να βγεί και να διασκεδάσει Σάββατο βράδυ. Παρεπιμπτόντως ο τροχονόμος ήταν γυναίκα και δόκιμος, μόλις είχε βγεί απο τη Σχολή. Καλή τύχη παιδιά...
-
Eγω θα παω μες την εβδομαδα να βαλω φιμε.. Kαμια προταση για μαρκα, χρωμα, η για τυπο μεμβρανης για να μην εχω προβλημα;
-
Καταρχήν να βάλεις από "μεγάλη" εταιρεία βλ. 3Μ, Llumar είναι λίγο πιο τσιμπημένες οι τιμές βέβαια αλλά για να πας σε κάποιο τυχαίο μαγαζί θα πρέπει να είσαι 10000% σίγουρος ότι θα σου κάνουν καλή δουλειά και όχι πατάτα!!! Θα σου πρότεινα να βάλεις παντού την απαλή σκάλα το αποτέλεσμα δεν θα είναι η πίσα αλλά θα έχεις ένα ικανοποιητικό "μαύρισμα" και δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με της "Ελλάδος τα παιδιά". Βέβαια υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο του να κάνεις ότι θέλεις και απλά να ελπίζεις... όπως και εγώ και κάποιοι άλλοι....
Υ.Γ. Ότι και να κάνεις να πάρεις γραπτή εγγύηση... Συνήθως αυτές οι "μεγάλες" δίνουν για πάντα
-
πισω και πλαγια βαλε οτι γουσταρης αλλα οδηγου συνοδηγου θα βαλεις αυτην την κλιμακα που θα σε πει το μαγαζι για να παρεις το χαρτι για να μην σε γραψουν γιατι μονο για τα μπροστα σε γραφουν τα μ@@νια!
εγω τα εχω ολλο τερμα μαυρα και απο αυριο θα παω να αλλαξω τα μπρωστα!
-
παιδια εγω το αχ πριν το δωσω το περασα κτεο με κατραμι φιμε και δεν μ0υ ειπαν κουβεντα..το στιλο εχει τιν πρωτη σκαλα τις 3μ και θα το περασω με ανοικτα τα μπρος παραθυρα εγω οταν επεφτα σε μπλοκο ανοιγα τα μπρος φαναρια....για πιο λογο να με γραψει δεν με βλεπει...και αν τι φαω θα παω δικαστικος...στα @@ μου εγω δεν τους πληρωνω ποτε χωρις λογο ..οπου πατε να παρετε γραπτη εγγυηση στα φιμε εγω πηγα και οταν ζητησα εγγυηση μου λεει ελα ρε !!μια γειτονια ειμαστε και τωρα που πηγα να το φτιαξω μου λεει χωρις τη εγγυση δεν τα καλυπτο και ειναι μαρκας 3μ και ονομα κανινιας λ.δημοκρατιας ηλιουπολη..λεω ονομα μην την πατησει κανενας αλλος
-
Και εγώ σκέφτομαι να αλλάξω τα μπροστινά στην μεσαία σκάλα.
Εχω στα πίσω πλαϊνά τα πολύ σκούρα ενώ πίσω τα μεσαία, μπροστά τίποτα.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι με τα μπροστινά έχω πρόβλημα στα πολλά σκοτάδια
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
cavallino
Στραβωμαρα ειναι η 3η σκαλα πιστευω...δεν βλεπεις ουτε καν αυτοκινητα απο το πλαι αμα παιζει καμια προσπεραση :cool:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
cavallino
Εχω στα πίσω πλαϊνά τα πολύ σκούρα ενώ πίσω τα μεσαία, μπροστά τίποτα.
Συνηθιζεις μωρε!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Συνηθιζεις μωρε!
Με την στραβωμάρα που με δέρνει όλα γίνονται δυσκολότερα :p :p
-
cavalino=GABAlino?? xexexexexee
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
cavallino
Με την στραβωμάρα που με δέρνει όλα γίνονται δυσκολότερα :p :p
Εσυ ξερεις...
-
σημερα πηγα και πηρα το χαρτι που πιστωποιη οτι τα φιμε μου ειναι οκ απο το μαγαζι που μου τα περασε
αρα ειμαι οκ απο αυτο το θεμα
-
Τωρα που το λες και εγω πρεπει να παω να το παρω αυτο το χαρτι...
-
Σημερα με σταματησαν στη γεφυρα της Θερμης και πηραν τα @@ μου για τα φιμε.Με σταματανε,με κατεβαζουν απο το αμαξι-και καλα για ελεγχο- και ετοιμαζονται να με γραψουν οποτε βγαζω το χαρτι που μου εδωσαν στο μαγαζι και εχει τον αριθμο πιστοποιησης επανω.
Με τα πολλα δε το δεχονται παρολο που κ το δημοσιο ΚΤΕΟ το δεχεται οποτε καλω στο τηλεφωνο τα γραφεια της εταιριας που εχει το χαρτι επανω και μου ζητανε να ρωτησω τον αριθμο του αστυνομικου,την κλησης και του τμηματος στο οποιο ανηκει για να σβηστει η κληση.ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.
Εκλασαν μεντες τα παιδια μολις ζητηθηκε αριθμος κλησης,αστυνομικου και τμημα κ γυρναει κ μου λεει 'αντε τραβα..."
Γιναμε κ φιλαρακια στο τελος..ακου "αντε τραβα" λες και με ξερει απο χτες ο ταγαροβλαχος...
ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΖΗΤΑΤΕ
1)ΑΡΙΘΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
2)ΑΡΙΘΜΟ-ΚΩΔΙΚΟ ΚΛΗΣΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ
3)ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ
Απο το 2004 υπαρχει νομοθεσια που εγκρινει την χρηση αντηλιακων μεμβρανων χωρις να καθοριζει τον βαθμο σκουροτητας.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ μονο η χρηση των καθρεφτων δηλαδη οι μεμβρανες που καθρεφτιζεσαι εντελως και οι ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ επισης.
-
ναι αλλα εγινε τροποποιηση στον νομο του 2004 με τον καινουργιο κ.ο.κ. απλως ψαρεψε ο αλλος διοτι ειναι λιγο ασαφες να καταλαβεις τη εννοει ο νομος. Υποτιθεται μονο τα πισω τζαμια επιτρεπεται το φιμε.
-
Συγνώμη ρε παιδιά! Υπάρχουν αυτοκίνητα μάρκες (αν θέλετε λέω αλλά όλοι τις ξέρετε) που έχουν από το εργοστάσιο ΜΑΥΡΑ τζάμια! Εκεί δηλαδή τι παίζει! ? Επειδή τα έχουν φραγκάτοι δεν μετράει ο ΚΟΚ? Θέλω να με γράψουν ρε και θα τους παω φωτό στο δικαστήριο να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
PascM
Συγνώμη ρε παιδιά! Υπάρχουν αυτοκίνητα μάρκες (αν θέλετε λέω αλλά όλοι τις ξέρετε) που έχουν από το εργοστάσιο ΜΑΥΡΑ τζάμια! Εκεί δηλαδή τι παίζει! ? Επειδή τα έχουν φραγκάτοι δεν μετράει ο ΚΟΚ? Θέλω να με γράψουν ρε και θα τους παω φωτό στο δικαστήριο να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
πολυ σωστος!!!
-
Δεν έχουν μπροστά φιμέ τα εργοστασιακά. Αν έχουν γράφεται στην άδεια οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα...