-
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!!!
εχθες καθως περνουσα απο το πανοραμα θεσσαλονικης ειδα κατι που μου αρεσε πολυ και ειναι και ενας πολυ ωραιος τροπος διαφημισης του stiloclub εκτος απο τα αυτοκολλητα!!
συγκεκριμενα το audiclub εχει βγαλει αυτα τα πλαστικα που μπαινουν στην πισω πινακιδα του αυτοκινητου,οι περισσοτεροι εχουμε απο τις αντιπροσωπεις που τα πηραμε,και ειχε το σημα της audi και διπλα εγραφε audiclub
ηταν πολυ ομορφο και οφειλω να πω προτοτιπω,δεν εχω δει να εχει κανενα αυτοκινητο απο αλλο club,και απλα μου αρεσε και ειπα να το προτινω να βγαλουμε και εμεις σαν stilo club και να το βαλουμε στην πισω πινακιδα μας!!!!
βεβαια θα ελεγα,αν συμφωνησουμε τελικα και εχει κανενας καμια ακρη να ρωτηση ποσο ειναι το κοστολογιο,εκτος απο το σημα τις fiat και το www.stiloclub.gr,να εχει και διπλα το Nickname του καθενος απο εμας!!!!τι λετε????
-
Απάντηση: ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!!!
Πρεπει να το εχει και το Νissan Motorsport - NISMO κατι τετοιο.Ειχα πετυχει ενα Almera με τετοια πινακιδα.Ωραιο φαινεται.
-
εγω ειχα φτιαξει μια μαυρη λωριδα με την διευθυνση του κλαμπ μιας και δεν χωραγε πολλα και δεν μπορουσα να μεγαλωσω τα γραμματα. Το πλαστικοποιησα κι το κολλησα εκει που ητανε κανονικα του αντιπροσωπου.
-
-
-
Θα πρεπει να βγουνε 2 τυποι τετοιων πλαστικων ομως, ενας για τις κανονικες πινακιδες και ενας για τις πινακιδες νεου τυπου, τις μεγαλες.
Εγω ειμαι μεσα! Μ'αρεσε!
Μπραβο Γιαννη, ωραια σκεψη!
-
εχει κανενας καμια καρη να ρωτησουμε???????????
παντελη δεν πιστευω να ειναι ακριβο!!!!!!!!!!!!!
ενα κομματι πλαστικο ειναι!!!!!!!
-
Και αυτο με το αυτοκολλητο ομως πιστευω οτι θα ειναι καλη ιδεα.
Αυτο που λεει ο Stilatos.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Και αυτο με το αυτοκολλητο ομως πιστευω οτι θα ειναι καλη ιδεα.
Αυτο που λεει ο Stilatos.
ναι αλλα θα πρεπει να ξυσεις για να σβυστουν τις αντιπροσωπειας και να το κολλησεις απο πανω για να ειναι ενταξει!!!!!!!!!!!!!!
οπως θελετε παντως!!!!!!!!!!!!!
-
Το ειπα επειδη φαινεται ποιο απλο και φθηνο.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Το ειπα επειδη φαινεται ποιο απλο και φθηνο.
δεν διαφωνω μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!
ας ειναι να παρουμε μια αποφαση γιατι απο οτι βλεπω στην δημοσκοπηση ολα ειναι υπερ!!!!!!!!!!!!!!!
ας μπορει καποιος να ρωτησει ή εχει ακρες για κατι τετοιο,ας ρωτησει να μας πει κοστος και βλεπουμε!!!!!!!!!!
τι λετε???????????
-
Θα κοιταξω αν μπορω να μαθω εγω κατι...
-
Παιδια αμα ρωτησουμε σε καποια αντιπροσωπεια για το που βγαζουν αυτοι θα μας βοηθησουν να ερθουμε σε επικοινωνια με αυτους και να μας δωσουν καποια προσφορα!
-
Οι αντιπροσωπίες βάζουν την αφεντιά τους για διαφήμιση. Δε νομίζω να μας δώσουν άκρη που και πώς. Δεδομένου ότι είναι πλαστικό ένας ανεξίτηλος μαρκαδόρος το καλύπτει εύκολα για να μπει μετά αυτοκόλλητο σε λευκό μάλλον.
-
Του αντιπροσωπου ειναι συνηθως πλαστικο αυτοκολητο. Κανουμε δικα μας αυτοκολητα, και τα περναμε απο πανω η βγαζουμε τα κατω και βαζουμε τα δικα μας. Ευκολο και γρηγορο!:D:D:D
-
και τα πα'ιρνουμε και τζαμπα!!!
-
Εγώ πλαστικό στην πινακίδα μου δε βάζω....δε μου αρέσουν...σκέτη μια χαρά είναι...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Εγώ πλαστικό στην πινακίδα μου δε βάζω....δε μου αρέσουν...σκέτη μια χαρά είναι...
Φανταζομαι ξερεις οτι το πλαστικο βοηθαει στο να μη σκουριασει η πινακιδα σου πανω στο χρωμα του αυτοκινητου..
-
Τον "σάπισες" με το επιχείρημά σου...! LOL
-
αυτό συμβαινει με την πινακιδα...
-
παιδια ειναι πολυ καλη ιδεα και το εχουν πολλοι λιγοι αυτο οποτε αντε να βρουμε προσφορες
-
παιδια πιο ευκολο ειναι περνεις ενα σπρει βαφεις το πλαστικο μαυρο και κολας το αυτοκολητο!!!εγω εχω ακρη για τετιες δουλιες αυτοκολητα κλπ κλπ
-
εισαι και μακρια και θελω να κανω κατι αυτοκολητα!
-
βρε χαιβανακο για αυτοκολλητα εγω ειμαι εδω οτι θες στο φτιαχνουμε
-
ωραια θα σε παρω τηλ να σε πω τι θελω
-
τελικα αφου 20 ατομα τουλαχιστον ειναι υπερ,εχεις κανεις καμια ακρη να ρωτησει για να δουμε κοστολογιο και να το κανονισουμε σιγα σιγα και πλησιαζει ο καιρος για διακοπες που θα φυγουμε ολοι σε διαφορα μερη να εχουμε και αυτα τα πλαστικα και να κανουμε διαφημιση στο stiloclub!!!
-
απο Δευτερα θα ξερω παιδες μου
Αγγελε παρε με τηλ για να τα κανουμε ολα
-
ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?????
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Ή ΟΧΙ???????
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ADMIN ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟ ΣΒΥΣΟΥΝ ΓΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ!!!!
-
Παιδια συγνωμη για την καθηστερηση λοιπον εχουμε και λεμε για να βγαλουμε πινακιδα με δικο μας πλαισιο δεν λεει γιατι παμε στα 25 με 30 ευρω το καθε πλαισιο αμα ειναι χαρακτο το λογοτυπο ....
Μπορουμε να κανουμε και το αλλο ομως να αγορασουμε πλαισια μαυρα η νικελ που οι τιμες τουσ ειναι για το νικελ το πολυ καμια 20 ευρω μπροστα και πισω και να ωαλουμε ανιξιτιλα βινιλια με το λογο του κλαμπ . συμφερει το 2ο ...
Περιμενω αποψεις
-
Εχετε σκεφτει οτι χρειαζεστε 2 τυπου πλαστικα???1 για τα αυτοκινητα με τις νεες πινακιδες και ενα με τις παλιες...Εχουν διαφορετικο μηκος...
Γιατι δεν κανετε το αλλο που θα κανω και εγω??Παιρνετε απο καποια αντιπροσωπεια/συνεργειο ενα διαφημιστικο πλαστικο,ξυνετε την επιφανεια να φυγει η διαφημηση και μετα κολλατε ενα αυτοκολλητο του club...
-
και αυτο γινεται που λες αλλα θελει πεδεμα γιατι θα το περασεις πολυεστερα θα το ξυσεις θα το βαψεις κτλ ...
-
Οχι δεν περνας πολυεστερα....Ενα απλο ξυσιμο να φυγει η διαφημηση και κολλας το sticker του club!!!
-
Εγω λεω να φτιαξουμε διαφανες αυτοκολιτη λουριδα & να σβησουμε τα γραματα τις αντηπροσοπειας με διαλιτικο & να κολιθη η λουριδα εκει. Τα γραματα σε διαστασεις ετσι που να μπενη & στις παλιες πινακιδες (εγω φυσικα εχω απο τις καινουργιες 2007 με μασκα χορις τις γριλιες).
-
Εχω καποιον που φτιαγνη διαφημιστικα θα ροτησω αν γινεται. Στιλτε μου ποσοτητα για να μας κανη & καλιτερη τιμη.
-
ρωτα αρχικα για 30 κομματια να δουμε τιμη!!!
-
-
το μαλλι ειναι 10euros και περιλαμβανει την αγορα του πλαστικου και την τυποση!αλλα να ξερετε ειναι μονο για παλιες πινακιδες!!
ακουω προτασεις!
-
-
μεσα και εγω οι πινακιδες μ ειναι του 2002 λογικα ειναι οι παλιες
-
Για τις καινούργιες τι παίζει??