Σημερα γυρνωντας απο Πετρουπολη οπου ημουν για καφε με σταματησανε στην Εθνικη και εφαγα την πρωτη μου κληση. Το περιπολικο ηρθε απο πισω μου αναψε την σειρηνα και νοημα για να κανω δεξια και με εγραψε για τις πινακιδες. Η γκαντεμια ειναι οτι το μπροστα πλαστικο ειχε φυγει (λογω των παρκαρισματων που κανουν καποιοι οδηγοι) και μολις γυρναγα σπιτι θα εβγαζα και το πισω αλλα δεν προλαβα με προλαβανε αυτοι. Το προστιμο ειναι 300 euro αλλα αν πληρωθει μεσα σε 10 μερες ειναι -50% οποτε αυριο παω να πληρωσω 150 euro :(
23-08-07, 21:00
aman17-2
Απάντηση: ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
τι είχες στην πινακίδα?
23-08-07, 21:01
jim1984_4
Μαυρα πλαστικα δεν λεω δικιο ειχε ο ανθρωπος με την τυχη μου τα εχω που δεν προλαβα να βγαλω την πισω
23-08-07, 22:26
aman17-2
εντάξει σκέψου ότι γλίτωσες 2-3 κάμερες
άντε να μην ξανασυμβεί
150 ευρώ ε
απλά σκεφτόμουνα να κάνω τπτ στης μηχανής ..
γι αυτό ρώτησα :)
23-08-07, 23:00
Soul_Giannis
Ωραια ρε μας εκανες την καρδια περιβολι!!!!Πρεπει να τα βγαλουμε ε?
Γαμωτο!!!
23-08-07, 23:11
paidaros
περαστικα!!πλεον δεν μπορουμε να παιζουμε με αυτους!!!
24-08-07, 13:08
Psycho13
Εγω εχασα για ενα μηνα το διπλωμα μου γιατι με επιασαν να μιλαω στο κινητο...Αντε να ξαναμιλησω εγω τωρα σε κινητο..
24-08-07, 17:14
tangokass
ε ειναι ωρα να παρεις ενα bluetooth hands free.......θελει προσοχη γιατι δεν αστειευονται
25-08-07, 11:42
REPT1L3
Ερώτηση αρχάριου... Όταν πηγαίνεις με 130 σε ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ που οι πινακίδες λένε με 80 και ξαφνικά βλέπεις 2 "αστραπές" πόσες είναι οι πιθανότητες για καμερούλα; ΜΑΜΑ έγινα ΔΙΑΣΗΜΟΣ !!!!!!!
:drooling::tomato::jump1::jumpy::photo:
Πάντως αν ισχύει να ξέρετε απέναντι από το can-can στη ford δεξια προς ΣΕΦ ήταν η καμερούλα (προφανώς)
27-08-07, 12:18
ammoulianiotis
Δηλαδη πρεπει να βγαλουμε τα πλαστικα;
Και εγω εχω...
Κυριακο εχω στο παπι εγω πλαστικο στη πινακιδα και οσες φορες με εχουν σταματησει δεν με εχουν πει τιποτα.
27-08-07, 12:47
PascM
Ίσως γιατί στο παπί μπορούν να σε σταμτήσουν ποιο εύκολα! Ενώ με το STILO ???:D:D:D
27-08-07, 16:57
sNk][AnacondA
απλα ρε παιδια ψεκαστε την πινακιδα με ειδικο σπρευ δεν φενεται τπτ και δεν το περνουνε χαμπαρι
27-08-07, 16:59
paidaros
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο sNk][AnacondA
απλα ρε παιδια ψεκαστε την πινακιδα με ειδικο σπρευ δεν φενεται τπτ και δεν το περνουνε χαμπαρι
νομιζεις!!αν ειναι μονο φωτογραφος μπορει,αλλα αν ειναι κινητος φωτογραφος και ποιο κατω εχει μπλοκο,κατευθειαν αυτοφωρο!!!
11-09-07, 03:39
Cubano_KG
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο sNk][AnacondA
Σωστος ο παιχτης...
..ξερει τι λεει, με λακ αν ψεκασεις φιλε ειδικα οποτε ταξιδευεις μη φοβασαι τιποτα μετα.
11-09-07, 05:31
sNk][AnacondA
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο paidaros
νομιζεις!!αν ειναι μονο φωτογραφος μπορει,αλλα αν ειναι κινητος φωτογραφος και ποιο κατω εχει μπλοκο,κατευθειαν αυτοφωρο!!!
για καμερες λεμε βρε θειο ....... οχι για μπλοκα !!!!
Ξερεις ποσες φορες με εχει σωσει ???
11-09-07, 11:25
Pantelis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cubano_KG
Σωστος ο παιχτης...
..ξερει τι λεει, με λακ αν ψεκασεις φιλε ειδικα οποτε ταξιδευεις μη φοβασαι τιποτα μετα.
Ρε Κώστα μία ερώτηση! Την εμπρός ή την πίσω πινακίδα ψεκάζεις; Δηλαδή οι φωτό που μας βγάζουν είναι μούρη ή "οπίσθια";
11-09-07, 11:26
face
Αυτό το κόλπο με τη λακ πάντως το είχαν δοκιμάσει στο Mythbusters και ο μύθος καταρρίφθηκε, Μιά χαρά φαίνονταν οι φωτογραφίες ειδικά υπό κλίση που τραβάνε οι κάμερες....
11-09-07, 13:21
ammoulianiotis
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Pantelis
Ρε Κώστα μία ερώτηση! Την εμπρός ή την πίσω πινακίδα ψεκάζεις; Δηλαδή οι φωτό που μας βγάζουν είναι μούρη ή "οπίσθια";
Απο πισω παντα για να μην σε φωτογραφησουν με καμια θυληκη υπαρξη που δεν θα επρεπε να υπαρχει εκει...
11-09-07, 20:29
Cubano_KG
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Pantelis
Στην Ελλαδα απο πισω...
αλλα αν πας αγορινα μου καμμια Γερμανια κ.τ.λ.
απο μπρος... εκει δε χαμπαριαζουν απο θηλυκες υπαρξεις....!!!???
11-09-07, 22:24
paidaros
επισης εχω ακουσει και νομιζω ειχε βαλει Post ο stilatos οτι και αυτο με το ειδικο σπρευ για τις πινακιδες οτι τελικα ειναι μουφα και αδικα πεταμενα λεφτα!!!!!!!!!!!!!
12-09-07, 01:26
sNk][AnacondA
οχι ρε συ κανει δουλεια το ειχα στο φοκους και οντως εχει τυχει να με πιασει καμερα και να μην φανει τπτ απο πινακιδα !!!!
12-09-07, 13:30
Stilatos
δεν κανει δουλεια ειναι μουφες. οριστε ενα ρεπορταζ που μιλανε με τον εφευρετη του το τεσταρανε και δεν δουλευε.
προσπαθω να βρω το βιντεο με τους Mythbusters αλλα μαλλον το βγαλανε απο Youtube που δειχνει διαφορα πειραματα που κανανε.
17-09-07, 16:07
onoufrios13
παιδια φετος ειμουν καλαματα στο γυναικοχωρι και ενας κυριος με μπλε πουκαμισο και μια ασπρη λωριδα διαγωνια μαλλον με τραβηξε φωτο:ξερει κανεις ι γινεται;αν απαγορευεται να σε τραβαει απο μπροστα:
17-09-07, 16:09
onoufrios13
παντως πρεπει να βγηκα καλος δεν προλαβαινα να σταματησω να δω το αλμπουμ
17-09-07, 16:14
face
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο onoufrios13
παιδια φετος ειμουν καλαματα στο γυναικοχωρι και ενας κυριος με μπλε πουκαμισο και μια ασπρη λωριδα διαγωνια μαλλον με τραβηξε φωτο:ξερει κανεις ι γινεται;αν απαγορευεται να σε τραβαει απο μπροστα:
Αλφαμίτης Αεροπορίας μήπως....?:p
Πάντως φωτογραφία από φορητή κάμερα δεν έχω ξανακούσει....
17-09-07, 16:40
onoufrios13
δηλαδη ολλες οι φωτο ειναι απο σταθερες;Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι οτι τις αποφευγω γιατι δεν εχω φωτογενεια!τελικα επιτρεπεται απο μπροστα ξερει κανεις?
17-09-07, 18:57
paidaros
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο onoufrios13
δηλαδη ολλες οι φωτο ειναι απο σταθερες;Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι οτι τις αποφευγω γιατι δεν εχω φωτογενεια!τελικα επιτρεπεται απο μπροστα ξερει κανεις?
απο οτι ξερω απαγορευετε λογω παραβιασης προσοπικων δεδομενων!!!
αλλα δεν ειμαι σιγουρος!!
17-09-07, 19:12
onoufrios13
και γω το ιδιο εχω ακουσει αλλα δεν ειμαι σιγουρος!Και ειμουν με την κουμπαρα
17-09-07, 19:15
ammoulianiotis
Απαγορευται οντως απο μπροστα!
Νομιζω οτι μπορεις να κινηθεις νομικα σε αυτη την περιπτωση.