-
STiLO AND C4 VTS
Πριν μερικές μέρες πήρε το μάτι μου ενα C4 2.0 VTS σε μάντρα. Χρώμα γκρι. Ρώτησα..έχει όλο το γνωστό κ πλούσιο πακέτο εξοπλισμού που παρέχει η CITROEN στο συγκεκριμένο μοντέλο,Xenon,διζωνικό κλπ..ζάντες TOORA πολύμπρατσες 18αρες με λάστιχα καινούρια P zero nero σε 225/40, αμορτισέρ Bilstein τα κιτρινάκια+εξάτμιση
Αγοράστηκε τον 6/2005 κι έχει 12000χλμ
εγγυήσεις ,service Κλπ..τιμολόγια από ότι έχει φορέσει.Ολα φορέθηκαν μέσα στι citroen.
ζητάει 17 χιλιαρικα
αλλά δεν αγοράζει το STiLO..
Τι λέτε??αξίζει μια τετοια αγορά??Να περάσω σε γάλλο???
Περιμένω απόψεις γιατί καίγομαι.
-
Απάντηση: STiLO AND C4 VTS
Πολυ καλη τιμη για 2λιτρο παντως και πολλα εξτρα..
-
Δεν νωμιζω οτι θα εδινα 17χιλιαρικα εγω...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
Δεν νωμιζω οτι θα εδινα 17χιλιαρικα εγω...
Θα συμφωνησω μαζι σου Ηρακλη,θεωρω οτι ειναι πολλα για το συγκεκριμενο,στα 15.000 θα το τσιμπαγα...
τα extra ειναι δωρο για τον επομενο,αντε να ανεβασει λιγο την αξια.
Αν θες Γαλλο θα σου ελεγα να παρεις το 207 rallye full extra 150 hp 1600cc(αλλα τελη) με τιμη 18.000 με το κλειδι στο χερι,και το σημαντικοτερο...μιλαμε για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
Καλη αγορα οτι και να παρεις.
-
Μια τελείως φιλική γνώμη αδερφέ μου…..αν ενδιαφέρεσαι να του πίνεις το αίμα συχνά….δεν είναι και για παααρα πολα..το έχει πάρει κολλητός και για να καταλάβεις τι πρόβλημα έχει με την ακαμψία το αμάξωμα παρήγγειλε σκούπα από Γαλλία citroen sprot 300 ευρόπουλα και σε στροφιλικι του την έσπασε στα δυο και του την έδωσε στο χέρι για πλάκα…τελείως ενημερωτικά…its up to you;)
-
Πάντως από ένα ξάδερφό μου που δουλεύει στη hertz άκουσα ότι στα citroen c4 τρίζουν πολύ σύντομα τα πλαστικά στο ταμπλώ...
-
Πολλαααααα τα λεφτά.....πάρα πολλά....16'000.00 είχα βρει ABARTH stilo στη Tριπολη με 14000χλμ......και για το συγκεκριμένο όλοι λένε ότι σε καμία περίπτωση δεν φαίνονται τα άλογα...Θυμάμαι τεστ στο Drive να λέει ότι σε καμία περίπτωση δεν σου τα δείχνει λόγω ρύθμισης της πεταλούδας για τα καυσαέρια....
Bad Choise απο μένα....+ το ότι το εσωτερικό του δεν λέει μια για εμένα....Ειδικά εκείνο το τιμόνι είναι αχώνευτο
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Ειδικά εκείνο το τιμόνι είναι αχώνευτο
Γιατι τα οργανα?Αν εχεις κ το εταιρο διπλα κ βλεπει το ταχυμετρο αρχιζει η γκρινια :D:D
-
ρε παιδια το C4 ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑΑΑ
-
Παντως playlife αν θελεις ξεκα@λωτηρι μπορεις να κρατησεις το Stilo και με 5-6χιλ να βρεις ενα Rallye και να κανεις τα γουστα σου..
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Παντως playlife αν θελεις ξεκα@λωτηρι μπορεις να κρατησεις το Stilo και με 5-6χιλ να βρεις ενα Rallye και να κανεις τα γουστα σου..
στο πρωτεινω και εγω χεχεχε http://briefcase.pathfinder.gr/download/576814
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ
φαινονται τα γουστα του ηρακλη κ στο καπω,μαζευει κολωνακια :P
-
ρε η ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΦΑΓΕ!!!ΟΥΣΤ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
-
Ελα, ελα, μην κρυβεσαι πισω απο μια γυναικα... :bleh::bleh::bleh:
-
ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΑΙ
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΑΙ
ελα ρε μην κρυβεσαι αφου η κοπελια ειναι συνοδηγος στη φωτο.απο την τρομαρα της ουτε που βγαινει απο το 106..την σοκαρες χαχαχααχα :D:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
ελα ρε μην κρυβεσαι αφου η κοπελια ειναι συνοδηγος στη φωτο.απο την τρομαρα της ουτε που βγαινει απο το 106..την σοκαρες χαχαχααχα :D:D
το τρακαρε και μετα δεν τις το ξαναεδωσα γιαυτο καθεται διπλα
-
Ενδιαφέρομαι να του πιω το αίμα μέχρι τέλος πάντως.
Απλά αρχίζω να σκέφτομαι την αλλαγή γιατί το δικό μου ειναι 3ετίας και πάει για 95.000 χλμ και τα 1400cc πια δείχνουν και είναι λίγα.
Ασε που δεν πουλιέται με τπτ....σε αξιοπρεπη τιμή...
Ρώτησα εν τω μεταξύ για το Bravo και ξενέρωσα, γιατί 20.550 δε δίνω με τπτ..τουλάχιστον για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Αν και συχαίνομαι....τη Γαλλία σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα με 15.000 θα το πάρω μου φαίνεται....
-
το c4 είναι λίγο space αλλά δεν θεωρείται σπορ αυτοκίνητο. Βέβαια για κάθε αυτοκίνητο υπάρχει και ο αγοραστής του. Ίσως εσύ να είσαι τύπος citroen c4. Βέβαια κάποιος εδώ πούλαγε ένα c4 γιατί το πούλαγε άραγε?
-
Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο αν καταφέρεις να ρίξεις λίγο την τιμή πάρτο. Πάντως εγγύηση μην περιμένεις αν είναι 6/2005 (2 χρόνια έχει). Το c4 γενικά είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, με εξοπλισμό που συναντάς σε πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα... Το c4 εγώ το πουλούσα, και παίρνω το "γιατι το πούλαγε άραγε" ως άτυχο σχόλιο... (αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι γιατί, το λέω στην αγγελία!). Α και κάτι άλλο, θεωρείται το stilo sport αυτοκίνητο??
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο αν καταφέρεις να ρίξεις λίγο την τιμή πάρτο. Πάντως εγγύηση μην περιμένεις αν είναι 6/2005 (2 χρόνια έχει). Το c4 γενικά είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, με εξοπλισμό που συναντάς σε πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα... Το c4 εγώ το πουλούσα, και παίρνω το "γιατι το πούλαγε άραγε" ως άτυχο σχόλιο... (αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι γιατί, το λέω στην αγγελία!). Α και κάτι άλλο, θεωρείται το stilo sport αυτοκίνητο??
Όχι, αλλά μπορεί να γίνει.....:D
-
Καλύτερα να το πάρεις σαν απορία γιατί άτυχο σχόλιο δεν ήταν. Όσο για τον εξοπλισμό και το stilo μου είχε πράγματα που ακόμη δεν τα συναντάς σε ακριβότερα αυτοκίνητα και ναι το stilo δεν θεωρείται sport αυτοκίνητο αλλά μπορεί να γίνει πολύ περισσότερο από ένα c4 εκτός κι αν πάρεις την έκδοση WRC... :ninjabattle:
-
Και σου ξαναλέω αν έχεις απορία μπες στην αγγελία και δες... Το τι μπορεί να γίνει ένα αυτοκίνητο εξαρτάται μόνο από την τσέπη του ιδιοκτήτη του. Πάντως για να μην βγαίνουμε και offtopic το συγκεκριμένο με 180 άλογα, και sprint+18άρες είναι πιο "sport" από τα περισσότερα stilo εδώ μέσα!!!
-
Καλά μην ψαρώνεις... είναι πολύ καλό αυτοκίνητο... αλλά και 300!!! ίπους να είχε μόνο το πώς στρίβει το τιμόνι του ή τον πίνακα οργάνων που τον έχει και στο κέντρο να βάλεις... δε λέει...
-
χωρια απο γνωστο μου που εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι ολα τα C4 βγαζουν προβληματα με τα ηλεκτρονικα του και ηδη σε αρκετες χωρες οι καταναλωτες εχουν κανει αγωγες στην CITROEN!!!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Και σου ξαναλέω αν έχεις απορία μπες στην αγγελία και δες... Το τι μπορεί να γίνει ένα αυτοκίνητο εξαρτάται μόνο από την τσέπη του ιδιοκτήτη του. Πάντως για να μην βγαίνουμε και offtopic το συγκεκριμένο με 180 άλογα, και sprint+18άρες είναι πιο "sport" από τα περισσότερα stilo εδώ μέσα!!!
Δεν είμαστε Off topic καθόλου......
Αν καθορίζουν το τί ειναι σπορ και τί όχι τα άλογα και οι 18αρες, τότε και το Navara αν του βάλεις μία 18αρα είναι καρασπρόρ.....:)
Άκυρη η συσχέτιση πάντως.....Η σύγκριση πρέπει να γίνει με το Abarth και εκεί δεν υπάρχει τέτοια σύγκριση....
-
Ο όρος σπορ είναι λίγο γενικός. Ο άλλος μπορεί να βάλει ένα σποιλερ μπροστά και να λέει ότι έκανε σπορ το αμάξι του... Η 18άρα σε συνδιασμό με τα αμορτισέρ πήγαιναν στο στήσιμο και όχι στην εμφάνιση. Για να μην νομίζεται πως έχω και μετοχές στην citroen ή ότι υποστηρίζω την αγγελία που έχω βάλει, ξαναλέω πως για τα λεφτά του είναι πολύ καλό. Τώρα αν αρχίσουμε να το συγκρίνουμε με st, gti, opc, abarth κτλ τότε ναι μένει πίσω.... Αλλά με 15000 δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις κάτι πιο γρήγορο σε αυτή την κατηγορία με αυτόν τον εξοπλισμό! Για τα προβλήματα στα ηλεκτρικά που αναφέρθηκαν πιο πάνω, πιστευω είναι "μύθος¨λόγω την πολλών gadgets που έχει το αυτοκίνητο.... Φίλε ngtech δεν ψαρώνω και ότι έγραψα το έγραψα καλοπροαίρετα μιας και έχω εμπειρία απο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Όσο για το τιμόνι και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου στην αρχή αλλά συνηθίζεται και είναι και πολύ εργονομικό! Από εκέι μπορείς να κάνεις τα πάντα, ακόμα και να αλλάξεις το κλιμα!! Τώρα για τα όργανα είναι θέμα γούστου...
-
Συζήτηση κάνουμε φίλε μου δεν τσακωνόμαστε. Άλλωστε καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του ... :yeah:
-
αρχισαν τα όργανα να παίζουν:o Παίδες χαλαρώστε;) φίλεPLAYLIFE1148 αν σου κάνει το κλικ είναι οκ αλλιώς μην το ψάχνεις.