Printable View
οι μαλακιες πληρωνονται και οι μαγκες που νομιζουν εχουν ενα φτιαγμενο αμαξι και ειναι οι κυριαρχοι της ασφαλτου!!!
αυτα να τα βλεπουν καποιοι που ειναι ψευτομαγκες!!!!!!!
ο αλλος με το punto ομως τι φταιει. και υπολογισε ητανε γερο χτυπημα αμα χτυπανε ο ενας μουρη με μουρη υπολογησε το Punto na Πηγαινει κανονικα με καμια 50 χλμ και βαλε τον βλακα με το peugeot με 100 (διοτι με τοσα μπαινουνε στο πεταλο τα ραλλυ) ειναι σαν να τρακαινουνε με 150 χλμ. Το ραλλυ προσεξτε που λυγισε ολη το σασι
2 τελιως αχρηστα αμαξια...παιδια μπορει να κραζουμε....αλλα ολοι περασαμε απο εκει ...οπιος εχει το 1ο burn out θα δει ενα κοκκινο ραλλυ 1,3...στα after dark το εχει 2 σελιδες να μπενει στο πεταλο...αν εχετε το περιοδικο να σας πω και την ιστορια live.....διοτι ημουν μεσα...
Καλοι μαλ@κες..δεν πειραζει κ οι λαμαριναδες πρεπει να βγαλουν το ψωμι τους
Τι ψωμι, ολοκληρο τραπεζι θα κανουν με τα λεφτα που θα παρουν απο τις λαμαρινοδουλειες!
τι θα γινόταν αν το έχανε κ το αμάξι αντί για το αντίθετο ρεύμα έπιανε πεζοδρόμιο ???????
ποιός θα ήταν ο ******ς
αυτός που το έχασε
ή όλοι οι άλλοι που κάθονται εκεί κ κοιτάνε τους μαλάκες με κίνδυνο της ζωής τους?
Δεν έχουν γίνει και λίγα εκεί κάτω! (Αν δεν κάνω λάθος λιμανάκια δεν είναι?)
Αυτοί που δεν υπάρχουν πλέον είναι "κάπως τυχεροί", γνωρίζω όμως άτομο που υπάρχει αν και θα προτιμούσε να μην... έτσι όπως έχει μείνει πλέον. χωρίς να μπορεί καν να αυτοσυντηρηθεί.
kκαθε βραδυ ειμουν κατω....ειμαι απο τους τυχερους δεν εχω παθει ουτε μια γρατζουνια...μπορει να ειναι μ@λακια αλλα ολοι εχουμε την τρελα τις ταχυτητας....ολοι μπορουσαμε να ειμαστε στη θεση τους καποτε καναμε τα ιδια.(εγω τουλαχιστον)..ολοι εχουμε μπει κοματια καπου καποτε....μην κραζετε μπορει να εισασταν εσεις κ εγω προταγωνιστης σε ενα τετοιο βιντεο...δεν το ενθαρηνο..αλλα δεν το κραζω...
Παιδια σκοπος δεν ειναι να ενθαρρυνουμε ή να κραζουμε ολα αυτα διοτι μην ξεχνατε κατι πολυ βασικο:ο κα@λωμενος 20αρης με το saxo-rallye δεν προκειται να ακουσει ουτε το κραξιμο,ουτε την ενθαρρυνση.Ειναι σε ηλικια τετοια που θα κανει αυτο που θελει ανεξαρτητως του τι θα του πουν.
Η λυση ειναι μια οργανωμενη αστυνομευση οπως στην Γερμανια πχ.
Εκει αστυνομικοι κυκλοφορουσαν με αυτοκινητα ελαφρως βελτιωμενα κ παριστανται σε κοντρες κ απλα γινοντουσαν συλληψεις.Εγινε 1-2 φορες κ μετα παπαλα τα saxoralla.So simple..
Σωστο αυτο φιλε (δε γνωριζω το ονομα σου) αλλα πραγματι δεν ειναι αρμοδιοτητα του κρατους να προστατευει τους πολιτες οπου δεν υπαρχει η κοινη λογικη για ορισμενους?Ερωτησεις θετω δε ξερω κ γω..Απλα αν καποιος δεν εχει την στοιχειωδη ωριμοτητα δεν πρεπει να υπαρχει ενας νομος να τον επαναφερει?
Δεν διαφωνώ στο οτι πρέπει να υπάρχει νόμος (που υπάρχει) και να επαναφέρει την κατάσταση και ουκ ολιγες φορές έχουν γίνει μπλόκα στις περιοχές που γίνονται κόντρες!
Μετά βέβαια πέφτουν τα τηλεφωνάκια απο τους ισχυρούς φίλους του μπαμπά και η "παρεξήγηση" λύνεται!
Σε αυτό θεωρώ οτι θα πρέπει να επεμβαίνουν οι λέσχες και τα club αυτοκινήτου! Με όποιο νόμιμο τρόπο μπορούν!
Φιλικά
Μανώλης,Μάνος όπως θες!!!
Πασχαλάκης
1 πίστα σε κάθε μεγάλη πόλη για να ξεκα$#$ωνει όποιος γουστάρει με ασφάλεια....
E δεν είπα να γίνεις και ρούφ ούτε και να προσπαθήσεις να επιβάλεις σε κάποιον να κάνει μαλακίες!!!
Μπορείς όμως να προτρέπεις την χρήση (και αρχικά την δημιουργία) πίστας!
ρε παιδια το γκαζι ειναι γλυκο μην λεμε π@π@ριες....τοτε γιατι ολοι γουσταρουμε αλογα μονο εγω κανω μ@λακιες??δεν λεω τα εχω ελατωσει με το στιλο παω σαν κυρια...αλλα οταν περνω το gti τις ελενης κανω σαν 10χρονο...ολο σφινες και ταπα....το γκαζι ειναι σαν την γυναικα...ποτε δεν τη χορτενεις....ναι μεν δεν ξαναπηγα λιμανακια...γιατι μετα απο καπιες φασεις αισθανθηκα κολοφαρδος..οπιος δεν πιστευει εχω βιντεακι,,μπορω να του φερω περιοδικα..κλπ.αλλα πρεπει να εχεις μετρο...λες τιν γλυτωνω μια 2,3,4 τιν 5 θα βρεθω απο κατω....και κατα βαθος πιστευω οτι ολι το γουσταρουμε,,,,αλλα και οτι δεν ειναι σωστο...
Παιδια καθε μερα γινοντουσαν αυτα στα λιμανακια!Ολοι οι χεραδες εκει μαζεμενοι!!!
Ειδα να γυρναει αμαξι τουμπα μπροστα μου και να μας περναει ενα ταξι στα εκατοστα μπροστα μας και τρια παιδια να τα πηρε απο κατω το ταξι!Ειχαν ολοι Αγιο μπαρμπα και δεν επαθαν τιποτα!
Τι να λες τωρα!
Παντως καιρο εχω να δω κοσμο λιμανακια!Τι εγινε?Δεν εχουμε χεραδες πλεον?
1ον)η ισως εφαγαν πολες κλησεις και δεν εχουν λεφτα για πεταμα να τα δινουν στους μπατσους....
2ον)μια μοδα ηταν και περασε...
εγω καθε βραδυ ειμουν κατω ουτε τρακαρισα ουτε τπτ..απλα δεν ξανα δινω φραγκο σε κανενα μ@λ@κ@...και το 2 μεγαλωσα και λιγο!!
και 3)δεν υπαρχουν πια αμαξια που να σε κ@υλwnoyn για να πας λιμανακια...τελος....
oxi εσυ κινησε με ROLLER XAXAA
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΝΙΓΗΣΕΙ...ΕΧΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΠΗΓΑΝ ΒΟΥΤΑ ΜΕΤΑ ΛΑΙΝΟΠΟΥΛΟ AFTER ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΕΜΠΤΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΔΑΡΙ ΚΑΙ ΣΧΙΣΤΟ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ!!!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ(ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ):hmmm:
σαββατο περασα απο λιμανακια με το πολυβολο!!!!!ειπα να μην το χωσω..αλλα μολις ειδε ο Γαλλος στροφη...δεν κρατιωτανε!!!...ειδα και επαθα να τον ηρεμησω....
μα καλα γιατι δεν με πιστευεται??
σας φενομαι για τετιος?