-
Άποψη για το Stilo 3d 1.8
Καλημέρα .
Έχω βρεί ένα Stilo 2001 1800 cc 3D Dynamic σε πολύ καλή κατάσταση . Ποιά είναι η άποψη σας γενικά ; Αξίζει η αγορά του ; Μ'άρεσε πολύ σαν αυτοκίνητο αλλά δεν έχω κανέναν γνωστό να μου δώσει μια καλή άποψη :( για θέματα αξιοπιστίας , κόστους κλπ ... Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπορέσει να συνεισφέρει στην τελική μου απόφαση :o
Βασίλης
-
Απάντηση: Άποψη για το Stilo 3d 1.8
Πως θέλεις να σου πουμε για κόστος χωρις να μας λες ποσο το βρηκες ειναι ενα ερωτημα βεβαια.
Καλως ηρθες στην παρεα μας
-
Έχεις απόλυτο δίκιο ... λίγο το πρωινό λίγο η ολονύχτια εργασία :D .... Δεν έχω κανονίσει ακόμα τελική τιμή γύρω στα 9500 € . Αν και όταν αναφερόμουν στο κόστος εννοούσα κυρίως το κόστος συντήρησης καθώς και για το αν πρόκειται να πληρώσω άλλα τόσα για service (αν και απ'οτι έχω καταλάβει απο το forum είναι καλό αυτοκίνητο και δεν πρέπει να βγάζει ιδιαίτερες ζημιές). Πάντως και μια άποψη γενικά για το αυτοκινήτο θα με βοηθούσε πολύ. :rolleyes:
-
Γενικά ο κινητήρας έχω ακούσει ότι είναι πολύ αξιόπιστος & το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ο περισσότερο ταιριαστός για το πλαίσιο.
Γραψε μας & τα χλμ. & κατά τα άλλα ...καλοτάξιδο :)
-
2001 παντως ειναι αμαρτια να το παρεις φιλε. Ειναι πολλα τα λευτα ακομα και αν ειναι full extra.
Μπορεις να την ριξεις την τιμή πάρα πολυ, αυτος που το πουλαει δεν θα βρει να το δωσει αλλου με 8.000 εστω.
7 χρονων αμαξι ειναι σκεψου το καλα!
-
Λεω κατι ακομα στο καπακι και σκαω, το Φιατ στιλο δεν ειναι ενα αμαξι που θα το παρει ενας μυξιαρης θα το πεθανει και θα προσπαθησει να το πουλησει, το παιρνουν αρκετες γυναικες και μετα απο λιγο καιρο, (απαιδευτο εντελως) το πουλανε.
Επομενως μπορεις να βρεις ενα σχεδον καινουργιο με τα λευτα που ειπες.
Κάνε μια έρευνα και θα με θυμηθεις, με 10 χιλιαρικα σημερα βρισκεις μεχρι και 2004 μοντελο μη τρελαθουμε τελειως.!.
Το στιλο ειναι καλη επιλογη για μεταχειρησμενο αλλα προσοχη τι μοντελο θα ειναι!!!
-
φιλε βασιλη πουλαω και εγω το δικο μου. το οποιο εχει 21000χλμ ειναι αριστο, αξιοπιστο με πολλα extra δες εδω http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=3746 παντος το μαμα 1.8 το κολαω απο πισω!
-
Ενδιαφερουσα προταση του Σπυρου...
-
Χαιρετώ πάλι ...
πολύ άμεση απόκριση .... χαίρομαι γιατί βλέπω ότι θα έχω ανθρώπους να μπορώ να μοιράζομαι τα του (ελπίζω) stilo μου. Έμαθα τελικά στοιχεία . Το αμάξι έχει 12,000 Χμ. και θα το πάρω 8500 €.Έχει ηλιοροφή , και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΚΤΕΟ , αλλαγή λάδια/μπουζι/φίλτρα , οτιδήποτε άλλο θέμα προκύψει από τον μηχανικό στον οποίο θα το πάω . Μόνο τα λάστιχα θα φάω στο κεφάλι :( .... Είναι σε άριστη μηχανική κατάσταση και από άνθρωπο 100% εμπιστοσύνης
-
Τωρα κατι γινεται!
Εγω θα ειχα περιεργεια να ρωτησω πως ετυχε να κανει μονο 12.000 σε 7 χρονια
-
Από Θεσσαλονίκη είσαι φίλε Βασίλη? Μήπως είναι κίτρινο το Stilo? Και προς αυτούς που γνωρίζουν το θέμα: μήπως είναι το Stilo που ξεκίνησε από Εσκιάδη και πωλείται από το 2002 και δεν το έπαιρνε κανείς? Τελευταία το είχα δει στο "Golden Cars" αν θυμάμαι καλά, στη γωνία στο δρόμο που κατεβαίνει για τον Ευκλείδη...
Όπως λέει και ο Sn7per, από το 2001 και μόνο 12.000χλμ, είναι ΠΟΛΥ ύποπτο...
-
Τα χιλιομετρα ειναι πολυ λιγα για 6 χρονια κυκλοφοριας!
Εδω εγω το εχω 2 χρονια το αμαξι και εχω 53.000 χιλιομετρα...
-
Όχι από Αθήνα . Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και εγώ είναι ότι είναι πολύ ύποπτο . Βέβαια ψαχνοντας κυρίως στο forum σας είδα ότι μπορεί κάποιος στην FIAT να μάθει από τον εγκέφαλο ακριβώς τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου κάτι το οποίο και προφανώς θα ελέγξω πριν κάνω την αγορά. Το αυτοκίνητο είναι από το εργοστάσιο της FIAT Ιταλίας και ήταν αρκετό καιρό απούλητο. Το παληκάρι που τα φέρνει είναι απολύτου εμπιστοσύνης και δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα με το θέμα των πειραγμένων χιλιομέτρων κάτι που ούτος ή αλλως μπορώ να μάθω...... Και όπως σας είπα θα το πάμε μαζί σε FIAT να εξακριβώσουμε την καλή του κατάσταση .... εγώ στο χέρι θα το πάρω με όλα ΟΚ .....:rolleyes: Πάντως σε όποιον έχει φέρει αμάξι είναι απόλυτα ικανοποιημένος (φέρνει Alfa και FIAT μόνο)...... Τι λέτε ?
-
Χμ... Τι να πω, αυτο που λες ειναι σωστο οτι μπορεις να μαθεις τα πραγματικα χιλιομετρα οταν θα το πας σε ενα συνεργειο αλλα απο κει και περα ειναι μεταχειρισμενο και εγω το μονο που θα σου πω ειναι οτι ακομα και το δικο μου αμαξι δεν θα αγοραζα μεταχειρισμενο.
Η αποφαση ειναι δικη σου!
-
Βασικα αν μιλαμε για 12.000 χμ ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις τι παιζει, μιας και δεν εχει αλλαχτει τιποτα.
Λογικα τα τακακια πχ θα ειναι ολοκαινουργια απο την μανα του, εξακριβωσε αν εχει αλλα τακακια.
Αμορτισερ το ιδιο, αν δεν εχει τις μανας του κατι παιζει.
Οτιδηποτε δεν ειναι απο το εργοστασιο ειναι υποπτο. Τρακαρισμενο λογικα δεν ειναι μιας και ενας λαμαρινας αν το δει θα φανει αμεσως οτι μπικε σε καλιμπρα!
Η ειναι μεγαλη ευκαιρια (λογω του οτι ειναι το 2001 οπωτε αναγκαστικα χαμηλη τιμή) Η μεγαλη φολα
-
8.500€ δεν ειναι πολλα;
Ειναι 6 χρονων αμαξι, με τα ιδια λεφτα πιστευω οτι μπορεις να βρεις κατι καλυτερο απο αποψη ετων, νεωτερο.
-
Παράθεση:
8.500€ δεν ειναι πολλα;
Ειναι 6 χρονων αμαξι, με τα ιδια λεφτα πιστευω οτι μπορεις να βρεις κατι καλυτερο απο αποψη ετων, νεωτερο.
Ενα αμαξι οταν μπαινει σε κυκλοφορια χανει αυτοματα ενα μεγαλο μερος της αξιας του κανοντας μονο 1χμ. οποτε μερικες φορες αξιζει να παρεις μεταχειρισμενο.
Εγω ειμαι της αποψης οτι ενα αμαξι αν ειναι καινουργιο σαν μηχανη και αμαξωμα, ας κατασκευαστικε και το 1821.
Για αμαξι με 12.000χμ ειναι καλα, η πλακα ειναι οτι αν το εδινε ο τυπος κανα δεκαρι δεν θα ηταν υποπτο!
-
Αυτο με τα λιγα χιλιομετρα με φοβιζει.
Το καλυτερο θα ειναι να παει ο φιλος σε ενα συνεργειο της Fiat και να το δει και θα προτεινα να μην παει σε συνεργειο που θα του πει ο πωλητης του αυτοκινητου αλλα στο πρωτο που θα συναντησει μπροστα του!
-
Παράθεση:
Μόνο τα λάστιχα θα φάω στο κεφάλι ....
Λαστιχα μεσα σε 12.000χμ ? χμ χμ δηλαδη ειναι καινουργια αλλα παλιας κατασκευης ? Ειναι αυτα που βαζουν στα στιλο απο την μανα τους ?
Καλα αν το αγοραζα εγω θα πηγαινα εφοδιασμενος με πιπα και μεγενθυτικο φακο χοχοχοχοοχοχοχοχοχ
-
Οτι λαστιχο και να εχει πανω αν ειναι απο το εργοστασιο (θα ηταν που θα ηταν για πεταμα) τωρα θα υπαρχει ενας λογος παραπανω αφου εχει περασει τοσος καιρος. Αλλα και αλλαγμενα να ειναι παιζει σημαντικο ρολο ποσο καιρο το φοραει το αμαξι.
-
Εμένα μου ακούγεται πολύ καλή ευκαιρία πάντως, και αν ήθελα ξανά stilo θα το τσιμπούσα. Λίγο η ηλιοροφη με χαλάει. Πολύ βάρος και μεγάλη ευαισθησία, αλλά κατά τα άλλα είναι κούκλα...
-
Αυτο που λενε για τα χμ οτι δεν αλλαζονται στον εγκεφαλο ειναι σιγουρο 100% ? Ξερει κανεις να απαντησει ?
Στανταρ κατι περιεργο παιζει, γιατι καποιος να το κρατησει σε γκαραζ τοσο καιρο ?
Γιατι ηταν αρκετο καιρο απουλιτο ?
ΑΝ εχει οντως 12.000 τοτε παιζει και να ειναι παλιο με καινουργιο μοτερ.
-
Κοίτα μόνο μην είναι σε μίλια, αλλά και πάλι λίγα είναι....
Αν ζητήσεις service book και τσεκάρεις επίσης σε ποια FIAT το συντηρούσε ο προηγούμενος, και είναι όλα όκ, μου ακούγεται για πολύ καλή ευκαιρία...
-
Αν δε το αγορασεις εσυ το αγοραζω εγω!
-
Καλο ακουγεται φιλε μου αλλα να ξερεις οτι θα δυσκολευτεις να το πουλησεις γιατι μιλαμε για 1800 και αυτοματα αποκλειεις μια μεγαλη μεριδα που δινει σημασια στην καταναλωση.
-
καταρχην κυκλοφορουσε ατην ιταλια????????
αν ναι μπορεις με το βιβλιο σερβις να πας σε οποιαδηποτε αντιπρωσοπεια της φιατ εδω στην ελλαδα και με το αριθμο πλασιου μπορουν να το ελεγξουν καταυθειαν!!!!!
αυτο γινετε και το ξερο απο φιλο που δουλευει στον μανδυλα και εφερε για τον εαυτο του απο γερμανια και το ειδε οτι ηταν ολα σωστα!!!!!!!!!!!!!!!!
οσο για τα λαστιχα που λες καταρχην αμα εχει κανει μονο 12,000χλμ και καθοταν τοσα χρονια,μπορεις να το διαπιστωσεις απο το πελμα,πρεπει να ειναι περιπου οσο ειναι το νυχι σου, και στα πλαγια θα εχει αυτες τις (τριχες ας πουμε) και απο εκει θα καταλαβεις πολλα!!!!!!!!!
επισης μπορεις να το καταλαβεις και απο την ημερομηνια παραγωγης του λαστιχου!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι 4 ψηφια,τα 2 πρωτα ποια ειναι η εβδομαδα παραγωγης και τα 2 τελευταια ποιας χρονιας!!!!
δηλαδη αν ειναι πραγματικα 2001 και εχει κανει μονο 12,000χλμ θα πρεπει να εχει ημερομηνια παραγωγης το λαστιχο περιπου αν οχι το 2001,σιγουρα το 2000!!!!!!!!!!!
κατα τα αλλα ισως και το πιο πιθανο να σε βγαλει προβλημα με την ηλιοροφη οπως ολα απο το 2000 μεχρι το 2003,υπαρχει και σχετικο θεμα εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!!1
οποτε μιλαμε κατευθειαν για 1300 με 1500 ευρω!!!!!!!!!!!!
αν τελικα ελεγξεις λαστιχα,βιβλιο σερβις και ειναι ολα ενταξει,ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βγαζει 133 αλογα και ειναι σφαιρα στον δρομο!!!!!!!!!!
-
Τωρα μπραβο, αυτην ειναι απαντιση.
Εγω θα το επαιρνα αν ηταν ολλα οκ!
Παράθεση:
Καλο ακουγεται φιλε μου αλλα να ξερεις οτι θα δυσκολευτεις να το πουλησεις γιατι μιλαμε για 1800 και αυτοματα αποκλειεις μια μεγαλη μεριδα που δινει σημασια στην καταναλωση.
Γιατι να θέλει να το πουλίσει 8,5 χιλιαρικα το παιρνει λες να θελει και να το πουλισει ? Κατανάλωση ? ε ποσο καταναλωση να εχει παραπανω απο το 1,6 μη τρελαθουμε.
Παράθεση:
Αυτο που λενε για τα χμ οτι δεν αλλαζονται στον εγκεφαλο ειναι σιγουρο 100% ? Ξερει κανεις να απαντησει ?
Ακομα δεν πηρα απαντιση!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Sn7per
Ακομα δεν πηρα απαντιση!
Σίγουρο 100%...
-
Αν παω σε οποιαδηποτε αντιπροσωπια μπορουνε να μου που νε τα πραγματικα χιλιομετρα δηλαδη ? ποσο κοστιζει ? Παω και σημερα κιολας αμα λαχει!
-
Τα χλμ ειναι σιγουρα πειραγμενα για ενα αυτοκινητο 7 χρονων που
κυκλοφορει στην Αθηνα.Δηλαδη ο τυπος δεν πηγαινε πουθενα?
Ζητα Book service οπως ειπε ο Πετρος πιο πανω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Τα χιλιομετρα ειναι πολυ λιγα για 6 χρονια κυκλοφοριας!
Εδω εγω το εχω 2 χρονια το αμαξι και εχω 53.000 χιλιομετρα...
Που το πηγες ρε θηριο και εκανες τοσα χλμ?
Και εγω 2 χρονια το εχω αλλα εχω 21,000.:D
-
εγω απο της 26/09/2002 μεχρι τωρα εχω 21.000χλμ διοτι κυκλοφορω με την μηχανη, αλλα για ενα αυτοκινητο 7 χρονων ειναι λιγα τα 12.000χλμ
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
petros
Που το πηγες ρε θηριο και εκανες τοσα χλμ?
Και εγω 2 χρονια το εχω αλλα εχω 21,000.:D
Χεχεχε!!! Σκεψου οτι σχεδον καθε Σαβ/κο πηγαινα Χαλκιδικη στο χωριο (βαλε 130+130=260 χιλιομετρα), αν σκεφτεις και κατι αυθημερον Θεσσαλονικη - Αλεξανδρουπολη για καφεδακια και κατι απο δω και απο κει, μαζευτηκαν τα χιλιομετρα!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Χεχεχε!!! Σκεψου οτι σχεδον καθε Σαβ/κο πηγαινα Χαλκιδικη στο χωριο (βαλε 130+130=260 χιλιομετρα), αν σκεφτεις και κατι αυθημερον Θεσσαλονικη - Αλεξανδρουπολη για καφεδακια και κατι απο δω και απο κει, μαζευτηκαν τα χιλιομετρα!!!
γεια σου ρε σοφο king of the road!!!
-
Οχι και king of the road αλλα πιστευω οτι ειμαι σε καλο δρομο!
-
Το θεμα δεν ειναι να εισαι σε καλο δρομο αλλα σε σωστο δρομο!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ΑΓΓΕΛΟΣ
Το θεμα δεν ειναι να εισαι σε καλο δρομο αλλα σε σωστο δρομο!!!!
Σωστοοοος...
-
-
:cool:Καλησπέρα .... τελικά μόλις σήμερα παρέλαβα το Stilo μου γιατί η ελληνική γραφειοκρατία καλά κρατεί!!!!!:mad::mad::mad:
Πρώτες εντυπώσεις .... ΑΡΙΣΤΕΣ ... το αμάξι ΄πάει πολύ καλά .... ανοίγει ωραία,και συμπεριφέρεται πολύ καλά παρόλο που τα λάστιχα είναι από το 02 και έχουν γινει πιο σκληρά από το πλαστικό του τηλεκοντρόλ....Σε 1-2 μέρες θα αλλάξουν και αυτά και περιμένω να κάνω την πρώτη βόλτα μου στην Εθνική ...... θα σας πω και τότε την ανανεωμένη μου άποψη...
Πάντως το εσωτερικό του είναι πολύ όμορφο ποιοτικό και άνετο ... ομολογώ ότι το είχα παρεξηγήσει πολύ το Stilo ....
Ι'll keep in touch :cool::cool:
-
τελικα μπορει να ξερεις οτι τα λασριχα μπορει να μην σε κρατησουν και σε ενα αποτομο φρεναρισμα απο την στιγμη που ειναι 02!!!!!!!!!!!!
τελικα το εκανες φυλο και φτερο????????????
ειναι καθαρο??????????????/
σε βοηθησε το post που ειχα κανει εδω????
-
Ελπίζω να σε προσανατόλισαν οι απαντήσεις ΌΛΩΝ των μελών μέσα σε αυτές τις 4 σελίδες...Περιμένουμε νέα..Καλορίζικο και καλοτάξιδο...:)